Eşim beni aldatmış?

Kocamla 6 ay ayrı kaldık boşanmadık çünkü bir yıl dolması gerekiyordu evliliğin bende hamileydim o sıra farklı şehirler de yaşıyor ailelerimiz baya da uzak eşim bi taraf ben bi tarafta sorun şu ki 6 aylık ayrı kaldıktan sonra tekrar bir araya geldik barıştık o sıra doğumda yaptım ben ister istemez duyduğum gördüğüm şeyler oldu barlar meyhaneler yanında başka kadınlar foto çekilmiş dansöz oynatmış karşısın da dört defa otele gitmiş üç farklı kadına iyi miktarlar da para transferi yapmış o kadınları sosyal medyasın da görmüştüm esc değiller içlerinden biri dul çocuklu onunla sevgili olmuşlar her gece konuşma kayıtlarını yakaladım eski sevgilisiyle tekrar görüşmeye başlamış kısaca yemediği halt kalmamış barıştıktan sonra gördüm yakaladım mı diyim ne desem bildiğimi belli etmedim ama söylesem seni ilgilendirmez dicek ayrıydık dicek içim içimi kemiriyor çocuğumun babasının başka kadınlarla olması zoruma gidiyor bunu sormuştum kimseye dokunmadım demişti yalan söylemiş meğer 4 defa kendi memleketin de evi gidecek kapısı varken otele gitmezsin zaten Hergün alkol içmeye başlamıştı ayık değildi hiç barışıp bir araya geldikten sonra iki kere sarhoş geldi eve ikincisi baya zil zurnaydı o haliyle bana seni seviyorum demişti ne bilim gece bile uyku sersemi seviyorum der nasıl başka kadınlarla birlikte olur bunca şeyi nasıl yapar çok kötü hissediyorum ne yapsam ne desem bilemiyorum
Eşim beni aldatmış?