Sizce karım çok önceden aldattı mı beni? olayı yorum lar mısınız?

Tanımadığım bir adam eşime istek instagramdan istek atmış. Akşam ben gördüm kabul ettim isteği meraktan. Bekledim bekledim. Bişey yazmadı. Ertesi Sabah merhaba yazmış eşimde hemen engellemiş. Kim olduğunu merak ettim, Akşam engeli kaldırdım tanışıyor muyuz dedim. Oda bu soruyu, sabah engellemeden önce neden sormadın dedi. Ve hemen engelledi. Ve bende engelledim onu. ***1-bu adam bu soruyu neden sordu? Ve hemen engelledi. rast gele istek atan adamın için engellenmek koymaz hemen yürümesi lazımdı. ***2-eşim bana hiç bir şey söylemedi. Yani ben bu isteği kabul etmedim senmi ettin demedi bana. Adamın merhabası gb alan komple sildim bende. Eşim onuda sormadı seni sildin diye. öylece kaldı. Sizce daha önceden bir tanışık lık olabilir mi? Adam hem istek atıp hemde neden engelledi? sanki bişeyler yaşanmış bitmiş. adam çok sonra istek atmış. Ben akşam engeli kaldırıp tanışıyor muyuz deyince de kocası olduğumu anlamış gibi. Bu olaya yorumunuz nedir?

Güncellemeler
1 yıl
Şimdi bua dam bir haftadır engelli. 1 haftadır bakıyorum hesaba. Bugün adam mesaj kısmında önerilen lerde en tepede? Nasıp oluyor bu iş?
Güncellemeler
1 yıl
Şimdi bu adam 1 haftadır engelli. 1 haftadır bakıyorum hesaba. Bişey yok. Bugün bakıyorum adam mesaj kısmında önerilen lerde en tepede. Bakıyorum adam hala engelli. Nasıl oluyor bu?
Güncellemeler
1 yıl
Adam kendine yeni hesap açmış. Ama buradan bir istek atmadı. Mesajda atmadı. Bu ikinci hesabı niye açtı? Acaba eşimin de ikinci hesabı mı var. Ben engeli kaldırıp beklesem mantıklı olur mu? Böyle boşuna bekliyorum haftalardır
Sizce karım çok önceden aldattı mı beni? olayı yorum lar mısınız?