Eşimin beni aldattığını düşünüyorum?

Merhabalar biz eşimle görücü usulü olarak tanıştık ve kisa surede nişan yaptik. 3 ay sonra resmi nikah yaptik kendisi Almanyadan gelmişti hersey hizli yapildi oraya gitmem için. Kendisiyle uzakta cok sorunlarimiz oldu cogu zaman soguktu bazen sicak. Hersey bitti ve geldim simdi ailesi ile birlikte yaşıyoruz düğüne daha zaman olduğu icin dini nikah yapilmadi yani birlikte olmadik ama yakinlasma oldu. Hala aramizda sorunlar olmakta soguk uzak kalma. Empati kurma yetengi hala yok her sorunda hep ben hakliyim ile karsima geliyor. Hep ben ona muhtaçmisim gibi davraniyor. Telefonunu hep benden kacirir sifresini falan asla bilmemi istemezdi buda kafami cok karistirdi ve sifreyi ogrendim mesajlara bakmak isterken fotoğraf cekildi bende silmek icin girdim ve son silinenlere girdim. Oraya girdigimde 600 e yakin silinmis fotoğraflar gordum hepsi ciplak Seksi kadinlarin bazilari normal cekilmis bazilar instgeram sayfasi veya internet sayfasindan alinmis sok geçirdim. Aralarında benim bile fotoğraflarım vardi benden habersiz cektigi ustumu giyerken ya da arkam donukken cektigi fotoğraflar vardi. Güvenim tamamen yok oldu ne yapacagimi bilmiyorum. Kendisine soramiyorum sorsam benden habersiz telefonu karistirmak ile suclar az bir zaman kaldi dugune ve bu insanin ayni evin icinde bunlara devam etmesinden korkuyorum. Baska kadinlari arzuluyor ya da benim ve onları vucudunu fizigini mi karşılaştıriyor bilmiyorum. Sexe doyumlu birimi ya da hic yasamamis birimi bilmiyorum çünkü birliktelik yasadigin biri oldumu diye sorduğumda hayir dedi bu fotoğraflar icin agzini aradigimda inkar etti bide kendisi hep yalandan nefret ettigini soyleyem biri ama yalan soyledi bana ve hep gizledigi biseyler varmis gibi hiss verdi bana. Kendisi boga burcu bide bunlar aldatmaya giriyor mu bu insanla evlenebilirmiy bilmiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Eşimin telefonunu hala kontrol ediyorum ve hala uygunsuz çıplak kadın fotoğraflarına bakmaya devam ediyor. Kendisiyle bu durumu konuşsam telefonuna habersiz baktığım için tepkisinden korkuyorum ve kemdisi hiç hatasını kabul etmeyen biri. Ne yapacağımı bilmiyorum onunla aynı evde yaşamama rağmen bunu yapan biriden korkuyorum. Ve asla böyle şeyler yapmam diyen biriydi. Günlerdir hergün gömek bununla yaşamak çok ağır 2 ay sonra düğün yapacağız bide
Eşimin beni aldattığını düşünüyorum?