Güncellemeler
+1 yıl
Eşimin telefonunu hala kontrol ediyorum ve hala uygunsuz çıplak kadın fotoğraflarına bakmaya devam ediyor. Kendisiyle bu durumu konuşsam telefonuna habersiz baktığım için tepkisinden korkuyorum ve kemdisi hiç hatasını kabul etmeyen biri. Ne yapacağımı bilmiyorum onunla aynı evde yaşamama rağmen bunu yapan biriden korkuyorum. Ve asla böyle şeyler yapmam diyen biriydi. Günlerdir hergün gömek bununla yaşamak çok ağır 2 ay sonra düğün yapacağız bide
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Senin durumun biraz karısık ve uzucu olan burada iyice kafanı karıstıracaklar. Tek söyleyebilecegim dikkat etmelisin. Olur mu..
Mesela neye dikkat etmeliyim. İsin icinden cikamadigim icin bir arkadaşın tavsiyesi üzerine ilkez burayi kullandım
Umarım istedigin yanıtlara ulasmanı saglarlar ancak filtrelemek ve dogru insanlardan telkin almak cok önemli bu tarz durumlarda. Sıkıntıya dusmeni ve guveninin sarsılmasını anlıyorum. En yakınından bunu gormek yıpratıcı. Birde burada sana hayal kırıklıgı yasatırlarsa cok tadın kacar diye dusundum. O yüzden dikkatli ol önerisinde bulundum :)
İlerisini düşünecek olursan kararını iyi ver hayatını zehir etme ilerde sıkıntı cekme
O kadar karmaşık ve çaresizim ki hayatımin mahfolmasindan korkuyorum
Bunu eşinle ya da ailenle konustunmu evlilik ciddi bir şey
pskolojisi bozuk bi insan o resimlerinled eher sapkınlığı yapar o tipler
Narsist olduğunu da düşünüyorum
valal istediğini yakıştır ama mümkünse resimlerini çekmesine izin verme çünkü çok sapkın tipler var gördüğüm
Bunun hesabini da soramiyorsun eşimsin cekmis olabilirim der az cok tanidim onu hep kendini hakli cikarma derdinde dinlemez anlamaz biri
işin cidden zor ya
Sana net olarak söyleyebilirim ki adam seni aldatmıyor :D
Başka bir kadın yok buna eminim, netten baktığı fotolar vs aldatma olarak görüyorsan ona bir şey diyemem.
Kadınlar yanılmaz içgüdüleri her zaman haklıdır
Daha detayli fikir sunamknsuterim ama kutun kapali
Burçlar ile aldatmayı nasıl bağdaştırdın :D :D
Ya evlen oturum iznini al tekmeyi bas gitsin :D
Bir yillik oturma iznim var ama her sorunda beni gondermekle tebrik etti. Kensiyle cok kez bitirme noktasına geldim ben bitirmek istedim araya ailem ve insanlar girdi hani beni istemiyorsa soylesin diye cabaladim ama o hep benim istemediğimi ima etti kişi kendinden bilir ya yalandan nefret ediyorum diyen bana yalan söyledi. Asil evlenince ayrilmak zor olacak yani hayatımi yeniden kurmak hele cocukta olursa zor ve kendisi asiri paraya onem veren biri
Sürekli oturum iznini almaya bak, adamla ömür geçmez, bu arada dil öğren, bi şekilde meslek edin. Çocuk olsa bile senin çocuğundur. Ama bunu göze alamam dersen, salla gitsin, canım gutbetçiler eş değil köle alıyorlar gibi davranıyor kültürsüzler.
Sen hemen uçağa bin evine dön
Olabilir nolacakki
Erkeklerin boyle dusunecegini bildigim icin abime ya da erkek kardesime bu adamin bu tur hatalari var diyemiyorum. Ama kadin tarafından bakarsaniz bir eksikliğim olmadigi halde baska kadinlara ilgi duymasi korkutuyor
Kocana sorsak ne diyecek merak ediyorum
Neden
Sapık mı adam ya 😔
Cok basıt ogrenmesı
Nasıl?
Fake hesabi var mı bilmiyorum o kadar zamanım olmadı telefona bakmaya çünkü hic yanindan ayirmiyor telefonu