Ya işte ayrılıktan 2.5 saat sonra filan yeni bir ilişkiye başlanabilir gibi 😘🥳

Ya işte ayrılıktan 2.5 saat sonra filan yeni bir ilişkiye başlanabilir gibi 😘🥳

Bu konuda kesin bir kural olmamakla birlikte ayrılık sonrasında yeni bir ilişkiye başlamak için belirli bir süre beklemenin gerekip gerekmediği oldukça kişisel bir konudur. Herkesin duygusal iyileşme süreci farklıdır ve herkesin ilişkilerle başa çıkma şekli de farklıdır. Bununla birlikte, bir ilişkiden ayrıldıktan sonra bir süre kendinizle kalıp duygusal olarak iyileşmek ve geçmiş ilişkinizi işlemek genellikle faydalı olabilir.
Ayrılık sonrası yeni bir ilişkiye başlamanın uygun olup olmadığını belirleyen birkaç faktör vardır. Öncelikle, eski ilişkinizin nasıl sona erdiği ve bu sürecin sizin üzerinizdeki etkisi önemlidir. Eğer ilişkiniz uzun süredir sürdüyse veya ayrılık acı verici bir şekilde gerçekleştiyse, duygusal olarak iyileşmek için daha fazla zamana ihtiyacınız olabilir. Bunun yanı sıra, eski ilişkinizin sizde bıraktığı duygusal izler, güven eksikliği veya bozulan özsaygı da göz önüne alınmalıdır.
Bir diğer faktör de yeni bir ilişkiye hazır olup olmadığınızı belirlemektir. Eski ilişkinizin getirdiği duygusal bagajı işlemiş, kendinizle barışık hissediyor musunuz? Yeni bir ilişki sizin için gerçekten istekli olduğunuz bir durum mu yoksa sadece eski ilişkinizden kaçmak mı istiyorsunuz? Bu soruları kendinize sormak, yeni bir ilişkiye başlama konusunda sizin için doğru zamanın ne olduğunu anlamanıza yardımcı olabilir.
Ayrıca, yeni bir ilişkiye başlamadan önce eski ilişkinizin izlerini silmek için zaman ayırmak da önemlidir. Bu, eski partnerinizle olan ilişkinizi işlemeyi, duygusal olarak uzlaşmayı ve kendi içsel iyileşme sürecinizi tamamlamayı içerir. Bazen, bir ilişkinin sona ermesinin ardından duygusal olarak iyileşmek için profesyonel yardım almak faydalı olabilir.
Son olarak, yeni bir ilişkiye başlamanın sizin için ne anlam ifade ettiğini ve bu ilişkiden ne beklediğinizi anlamanız gereklidir. Yeni bir ilişki sadece boşluğu doldurmak için mi yoksa gerçekten yeni bir bağlantı kurmak ve duygusal olarak büyümek için mi istiyorsunuz? Bu tür soruları kendinize sormak, yeni ilişkinizin sağlıklı bir şekilde başlaması için önemlidir.
En nihayetinde, herkesin duygusal iyileşme süreci farklıdır ve neyin sizin için en iyisi olduğunu sizin en iyi şekilde anlayabilirsiniz. Bazı insanlar eski ilişkilerinden hemen sonra yeni bir ilişkiye hazır hissederken, diğerleri için daha uzun bir süreye ihtiyaç olabilir. Önemli olan, duygusal ihtiyaçlarınızı ve sınırlarınızı anlamak ve kendinize saygı göstermektir. Yeni bir ilişkiye başlamadan önce kendinizi ve duygusal durumunuzu anlamak, sağlıklı bir ilişkinin temelini oluşturacaktır.
Bunun için bir zaman belirlemek yanlış olur. Ayrıldıktan sonra kimse başkasını bulayım hemen demez ama hayat bu öyle biri çıkar ki karşına, sana çok iyi gelir tekrar duyguların canlanır. Bu durumda beklemene gerek yok belkide karşına çıkan doğru kişiyi, neden bitmesi gereken bir ilişki için heba edesin ki
Eğer severek ve bazı şartlar sebebi nedeniyle mecburi bir ayrilik yaşamışsan, o zaman duygularının onarımı için acele etmemelisin ki ben bunu yaşadım ve 4 sene kimseyi almadım hayatıma.
Fakat sana kötü gelen bir ilişkiden çıkmışsan sana iyi gelen birine zaman biçmeye hiiç gerek yok..
Ayrıldıktan emin olduktan 5-10 dakika sonra tinder indirilmeli. Hayat kısa kuşlar uçuyo insan ömrü kısa hızlı hareket etmek lazım shdjdjd
ben 2.5 saat diyerek insaflı davranmışım. d
Sen biraz fazla romantik ve duygusalsın demek ki. Bi balık burçluluk sezdim sende shdjdkd
Balığı tutunca kovaya atıyorlar ya oradan biraz almışım demek özelliğini :D
bi ay sonra gelen exe dönme isteği jjs
Cevap
11Cevap
Yedek oyuncu yoksa mecbur helvası kırkı elli ikisi beklenir en azından saygı))
Geçmiş ilişkinin yası tutulur, rahmetli toprağa verilir sonrasında yeni bir ilişki düşünülebilir..
Ayrıldıktan birkaç dakika sonra
bunun belirli bir kuralı yok.. insan ne zaman unutur yeni bir aşka hazır olursa o zaman.. ben unuttuğum zaman kolay kolay sevemem tekrar birini zaten
İlişki milişki yok. İlişki bittiği zaman zaten kalbinden atamazsın hemen gerçekten yaşanan hisler doğru ve gerçekse. Ben seversem çok uzun süre kalbimde kalıyor kırsa bile üzse bile kolay kolay silemem olacaksa bile çok uzun süre geçmesi gerekiyor. Ama mümkünse olmasın bu saatten sonra hiç kimse.
Bence onu hala seviyorsan uzun süre beklemek gerekiyor. Barışma ihtimalınız varsa bekle. Bir sure sonra barıstığınızda ve karşınızdaki insan bunu duyarsa çok problemler olur hep karşına çıkacaktır yıllar geçsede. . Ve kopmayacak bağı koparmış olursunuz. Zaten içinde bir baskasının sevgisi varken başkasına odaklanamazsın Bu durum yeni ilişkide senin için negatıf sonuçlar doğurur. Öfke ile biriyle başlarsan onunla bile hep aklında diğeri olacaktır. Bence en az 4 ay bekle ve o kişi hayatına birini alsa dahi ayrılacak ve sana donuş yapacaktır iyi bir zaman gecirdiyseniz tabiki. Sen onu sana döndüğünde kabul eder isin bilemem. Aynı şeyi kendin içinde düşün.
Aklımdakini unuttuğuma emin olmam lazım.. Yeni biriyle bir şeylere başladıysam eskisinin içimde öldüğünü hissetmişimdir.. Kalbim biri için atıyorsa ikinci birini sığdıramam oraya..
Aşk insanın ne zaman kapısını çalar bilinmez. Biri yeni gitti diye kapıyı açmamak doğru değil. Zaten ilişki bitirmenin ciddi bir şey olduğunu bilmeli insanlar. Bitirdiğiniz anda geri dönüş olasılığını düşünmemeniz gerekir.
Canının istediği kadar. İstersen hemen başla. Ayrılık adı altında acı çekmeye zaman ayırmana gerek yok.
Tc erkeğinin ayrıldıktan 1 hafta önce yeni aşkı başlamıştır zaten
Adamlar demek ayrılacağını sezinliyor hemen önlem alıyorlar buna karşı koca yürekli adamlarrr
Çünkü tc erkegi ilgi manyağıdır
Minumum 5-6 ay ama yaşanılan ilişki çok uzun değilse daha kısa sürede olabilir
Yaşadığın ilişkiye bağlı bazısı unutulmayi çabuk hakkediyor
Yorucu bir ilişkiden çıktıysam 5 sene ara veririm bu işlere ama yorucu olmadıysa1 sene falan
Bunun bir zamanı olamaz. Kişi kendini ne zaman hazır hissederse.
Herkesin karakteri farklıdır. Kimisi yıllar geçse de istemez kimisi anında bulur birini.
Kadınlar başka bi dalı tutmadan tuttuğu dalı bırakmaz.
Bence direk ilişki içindeyken bulunmalı ne gerek var 2,5 saate zahmet etmesin önemsiyor nasıl olsa
Kendini ne zaman iyi hissedip başkasının yanında heyecanlandığını hissettiğinde
Yarım kaldıysan kım ne zaman gelırse gelsın olmuyor bıdaha
Asla istemiyorum
Bekle 7 si çıksın bari 😂
tamam 7 saatte olur
Erkeklerin 1 günü bulmaz.
1 gün çok uzun
2 buçuk çok. 15 dk kafidir
Kimin canı ne zaman istiyorsa başlasın
Hiç beklememek gerekir. Gidene yol yakışır diyerekten devam etmeli herkes hayatına.
😂😂 Saat cok olmus, bi kac dakka deseydin
kim bekleyecek ya o kadar
2 yıl
hemen :D
hiç beklemem
beklemeye gerek yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?