İkimiz de birbirimizi delice severken ayrıldık, kendime gelemiyorum. Tavsiyeniz var mı?

Üç gün öncesinde hiç elini tutmadığım kokusunu bilmediğim , bir kere bile sarilamadigim ama bunlara rağmen çok aşık olduğum köpek gibi sevdiğim onun da aynı duygulara sahip olduğunu düşündüğüm erkek arkadaşımla ayrıldık bundan iki ay öncesinde olmayacağını anladım ben zaten ve veda konusmasi yaptım ama ne olursa olsun ayrılmadık o beni çok seviyordu bendee onu biz uzaktik birbirimize mesafe mi engel diyeceksiniz? HAYIR mesafe engel değildi hiçbir zaman bize engel olan şey belirsizlikti ben Diyarbakır da o taa İstanbul'da biz birbirimizi çok seviyoruz nasıl bulusacaz nasıl edecez diyorduk bu sene sınava girecektim yks ye kazaririm ederim gelirim belki dedi ama ya kazanamasaydim ya gidemezsen hep bu özlem bu hasret sürecek mi? Ya başka şehir kazansam daha yakını gelirdi evet ama ikinci kez ne zaman bulusacaktik... Kısacası bizi belirsilikler ve daha bazı sebepler ayırdı. Kendime. gelemiyorum kaç gündür tavsiyeniz varmıdır

İkimiz de birbirimizi delice severken ayrıldık, kendime gelemiyorum. Tavsiyeniz var mı?