Ben 30 yaşında 5 senelik evliyim. Ama karı koca iliskim cinsel yaşamı dahil pek olmayan sadece aynı evi paylaştığım bencil nartsiz bi adam ile..
Ne sevildim duzgun ne hissettim o kolacanligi.. Esim raki sofrasinda birakip tum erkek arkadaslari arasinda giderdi beni.. Yanliz birakirdi beni.. Aglardim ederdim eziyet ederdi bana..
Derken kendj dunyami kurdum.. Calisiyordum, ev is derken oyle geciyordu yalniz gunlerim.
Sonra birine asik oldum evli oldugumu biliyordu. uzaktan sohbet ediyorduk sadece duygumu actim veda etmeye calistim ama ya o geldi ya ben..
1 defa bulustuk kahve ictik.. Ama sanalda olsa yakinlastik duygu besledik. Sonra dedim ya bi var bi yok olduk.
Toksit bi iliskiye dondu. Ne gidebildim ne kalabildim..
Simdi ise gittim.. Duygusu oldugunu ama yogun olmadigini ve kul attigini soyledi..
Ben ise yaniyorum. Bahtima yaniyorum. Asik olup kavusamamaya yaniyorum. Gunahima yaniyorum..
Ve simdi soyleyin bana ben ne yapayim
Engelle diyorum yok sen yap diyor. Veda etmeye calisiyorum beceremiyorum
Ne gule gule gidebiliyorum ne hoscakalabiliyorum
Ne yapayim nasil gececek bu aci nasol bitecek ask atesi..
Kinamayin dedim size.. Hastayim ben yNimda olmayan kocam ile ailelerin hatrina bi imza bi ev var ortak yuruttugumuz hepsi bu.. Baska da bisey yok..
Ama ne yapacagim.. O cocuga da kizamiyouorum ama madem yanlis madem benle. olamaz kesseydi keske onumu. Ta buralara gelmeden bitseydi. Ne emmeye ne gommeye oldu..
Nolur biraz olsun biri beni anlasin
Bir derdim var dinleyin nolur ya.
Kayboldu gitti omrum , gonlum soz dinlemiyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar