Icimi dökmek istedim kim hakli sizce?

Teyzemin eşi bize gelmişti kendisi deli dolu bi adam kimse ciddiye almaz pek kendisini komik bizim bi komşuyu beğenmişti onu arada konuşayım yok evine gidelim de oturalım falan filan diyordu hep dengesiz bende arkadasımi aradım böyle böyle komşumuz gibi konuş eniştemi işletelim diye neyse konusturdum güldük eğlendik islettigimizi anlamadı sonra dedi ki ona ben neden evlenmek istiyorum biliyor musun dedi kız da dedi ki çocuğun mu yok dedi enistem de 5 tane kızım var dedi erkek çocuğu olmadı hiç ve teyzemgille bu yüzden çok kavgalar ediyordu o öyle diyince bende erkek çocuk istiyor dedim kıza kötü bi niyetle demedim Allah kalbimi biliyor neyse ben dün teyzemgile geldim kuzenimle oturuyorduk ben kuzenim için geldim evlenecek yakın zamanda yasi benden büyük baya eniştemin videolarını izletiyordum isletirken videoya çekmiştim kötü niyetli olmadığım için ona da gösterdim gülelim diye benimle tartıştı sen babamla hem alay ediyorsun hemde erkek çocuğu yok diye erkek çocuk istiyorsun diyorsun dedi git surdan falan filan dedi beni öylece bırakıp gitti yatti o kadar üzüldüm ki içime dert oldu beni yanlış anladı ve böyle davrandı diye sabah barışmak için sordum dün bana niye öyle davrandın dedim benim kötü niyetim yoktu dedim eniştem ara ara diyip durdu sen babanı bilmiyosun dedim sonra daha uzattı kız çocuğu var yetmiyor mu dedi onu bulamayanlar da var dedi oğlu kızı olmayanlar da var dedi imalica ablamın 10 yıldır hiç çocuğu olmadı geldi ablamı katti o kadar zoruma gitti ki çıktım bahçeye ağladım sonra yanıma gelmiş benimle konuşmaya çalışıyor ilk basta yine ters yaptı bak senin canın nasıl yandiysa ablan için benimde işte yandı dedi ben onu bilerek dememişken o bile bile benim kalbimi kırdı ağlattı hakkımı helal etmiyorum sonra kedi durduk yere onu cırmaladı falan beni hissetmiş gibi sizce burada haklı kim tamam benim de hatam var ama yemin ederim ki ben onu kötü niyetle demedim kalbi kötü bi insan değilim onun gibi 🥺

Icimi dökmek istedim kim hakli sizce?