Dışarı çıktım diye esimle tartıştık kim haklı?

Dün arkadaslarla konuşuyorduk bi anda karar verdik dışarı çıkalım vakit geçirelim dedik. Eşime de mesaj attım dışarı cikicaz arkadaşlarla haberin olsun diye. Hazırlandım çıkıyorum eşim aradı benden izin almadan hazırlanmışsin bi de nereye bu saatte dedi. ( bu saat dediği de 7) bende biraz vakit geçirelim dedik ne var bunda ayrıca izin almak zorunda mıyım haber verdim işte sana dedim. O da, yok benden izin almak zorundasın, sen benden sorumlusun falan filan dedi. Yani ben onun çocuğu değilim sonuçta izin alamam ama haberi olsun isterim tabi. Haberde verdim zaten. Neyse hazırlandım arkadaşlar bekliyor beni eşim gitme dedi. Neden diyorum. Akşam oldu dur evinde zaten gelicem 1 saate ne arkadaşı dedi. Bende zaten fazla durmayacam bi yerde otururuz gelirim sonrada dedim gitmeyeceksin diye tutturdu bende sinir oldum gittim. Eve geldi kiyameti kopardı ben esek başı miyim burada gitme diyorum gidiyorsun bi söz dinle dedi. Bende senin çocuğun değilim beni böyle yönlendiremezsin dedim. Yok ben kocansam sen benden sorumlusun başına bisey gelse ne olacak ne yapabileceksin vs vs diye tartıştık kim haklı
Dışarı çıktım diye esimle tartıştık kim haklı?