Yargılamadan cevap verin lütfen Ben takılıyorum buna?

Eşimin konuştu bir kız olmuş geçen senelerde Kız biraz basit bir kızmış ya böyle pahalı yüzükler falan istiyormuş eşim onu hiç hediye almamış Kız hediye aldığında da eşim ona hediyesinin parasını geri göndermiş ya da böyle Instagram şifremi falan vermedim diyor ama Instagram'a bir tarih konulmuş Eşim diyor ki ben diyor 2-3 Ay konuştum diyor bu da tam konuşma değildi diyor iki gün mesela 3 gün konuşuyorduk iyi konuşuyorduk diyor O da sürekli konuşmuyorduk zaten diyor sonra diyor birbirimize diyor engelliyorduk bir şeyler dedi şey oluyordu diyor Ve ben bunu gerçekten eltimden bile duydum öyle söyleyeyim E şimdi ben sevgili değildim diyor flört ettim sadece ben o dönemde boşluktaydım berbat bir sene geçiriyordum diyor ama gelin görün ki eşim üniversitedeki sevgilisini tarihini mi koymuş oraya bir beni koydu İkimiz de ciddi ilişkiyiz bir de bu koyuyormuş bana diyor ki İlkinde diyor işte diyor istedi ben de jest yaptım ama sonra diyor ben kaldırdım sonrasında yalvar Yakar koyduruyordu Ben de boşluktaydım ama sussun diye yapıyordum diyor ve bu kızla birbirlerine her engellediklerinde bu kız gelip ağlayıp fırlayıp yalayıp yakarım eşimle tekrardan konuşmaya başlıyorum ben de diyorum ki Madem değer vermiyordun ki bana öyle dedi yani kapıdaki köpek kadar değer vermiyordum dedi Neden o zaman her geldiğinde kabul ettim dedim ben bu kızla Konuşurken başka kızlarla daha konuşuyordum de diyor başkalarıyla daha takılıyordum diyor boşluk dönemimdeydi ne yaptım bilmiyorum diyor ama o tarihte öyle isteyerek koymadım diyor yani tek de o tarih kalkmış onu görüyorum Hani koyuyormuş kalkmış hesap geçmişinden baktım ama benim aklım mantığımı almıyor ve biz çok büyük olaylar yaşadık Çok büyük kavgalar ettik bu konu hakkında bana diyor ki bu kadar diyor kavgaya rağmen diyor farklı bir şey olsaydı sen doğruyu söylerdim zaten diyor yemin ediyor Ben diyor çok büyük boşluktaydım diyor Ben diyor Onu öylesine konuşuyordum diyor kendi kendine düşünüyordu bilmem ne diyor ya kız beni alsın diye gidip birçok insanla Biz konuşuyoruz diye duymuş Hatta düğünün bir tanesini eşimin peşine takılmış insanlar da demiş ki Bak sana yüz bile vermiyor niye peşine takılıyorsun demiş Bu kız ağlayarak dönmüş Hani ağlayarak döndüğünde duydum eltim de benzer şeyler söylüyor ama benim kafama takılıyor erkekler boşluktan böyle şeyler yaparlar mı Sizce eşim doğruyor mu söylüyor özellikle erkeklere soruyorum Çünkü biz kadınlara göre Bunlar ters

Yargılamadan cevap verin lütfen Ben takılıyorum buna?