Benim ilkokul 1. sınıftan beri yakın olduğum bir arkadaşım var kendisinin evine her hafta gidiyorum ve film izliyoruz
Abisinden ilk 8. sınıfta hoşlanmaya başladım ve bu yıllardır devam ediyor fakat geçen yıl sevgilisi olduğunu öğrendim yıkılmıştım otobüsle eve dönerken durakta el ele görmüştüm ve bütün yol boyunca ağladım
arkadaşımın abisi sonunda istediği gibi kara harp okulunu kazandı ve eğitime gitti
Sevgilisini arkadaşımın ailesine emanet etti fakat durumlar zamanla değişti kız arkadaşımın ailesini darlıyor alttan alttan laf ediyor ve iğneleyici sözler söylüyordu arkadaşım bu durumdan rahatsız olmaya başladı abisini durmadan darlıyor ve eğitimde olduğu halde "neden yazmıyorsun" diye trip atıyor yakın zamanda kızın aldattığını öğrendiler fakat söyleyemediler çünkü sevdiğim uzun zamandır çarşı iznine bile çıkamıyor ve psikolojisi cidden kötü durumda ben bu adama gerçekten aşığım bekle dese yıllarımı veririm içimde tutamıyorum ama o beni kardeşi gibi görüyor
Ne yapacağım?
Abisinden ilk 8. sınıfta hoşlanmaya başladım ve bu yıllardır devam ediyor fakat geçen yıl sevgilisi olduğunu öğrendim yıkılmıştım otobüsle eve dönerken durakta el ele görmüştüm ve bütün yol boyunca ağladım
arkadaşımın abisi sonunda istediği gibi kara harp okulunu kazandı ve eğitime gitti
Sevgilisini arkadaşımın ailesine emanet etti fakat durumlar zamanla değişti kız arkadaşımın ailesini darlıyor alttan alttan laf ediyor ve iğneleyici sözler söylüyordu arkadaşım bu durumdan rahatsız olmaya başladı abisini durmadan darlıyor ve eğitimde olduğu halde "neden yazmıyorsun" diye trip atıyor yakın zamanda kızın aldattığını öğrendiler fakat söyleyemediler çünkü sevdiğim uzun zamandır çarşı iznine bile çıkamıyor ve psikolojisi cidden kötü durumda ben bu adama gerçekten aşığım bekle dese yıllarımı veririm içimde tutamıyorum ama o beni kardeşi gibi görüyor
Ne yapacağım?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Nefret eder
Kara harp okulunu kazandıysa astsubay değil subay olarak çıkar ordan ve onların da gayet haftasonu tatili var sizinki askere gitmiş olmasın 🤔
telefonu kaptırdı orada harp okullarında telefon yasaktır bu yüzden yakalanınca ceza aldı
Sen ne biçim bir insansın yaa!!!
İnsan arkadaşının abisine göz koyar mı hiç? Arkadaşın bide tüüüü sana.
Kader bu hiç belli olmaz. Açıl sen olacağına varsın.
Askerlerden olmaz abla bilgin olsun da dbdhdgdhx
ben onu küçüklükten tanıyorum öyle birisi değil gerçekten
annen de baban hakkında böyle düşünmediği için sen dünyaya geldin
abisiyle aranda kaç yaş var
üç yaş
bence gelince hemen o konuyla darlama, önce ailesi durumu açıklar biraz zaman ver toparlansın. Eğer o olayın üstüne söylersen ters teper büyük ihtimalle. Sen her ne olursa olsun destekçisi olmaya çalış. Belki hayat uygun zamanı bulur sizin için. Acele yok.
ya asla darlamam elimde olsa söylemem bile ama içim içimi yiyor
açılma konusunda mı için içini yiyor
evet
o kızın onu aldattığını biliyor mu yani hala bir ilişkisi olduğunu mu sanıyor
bilmiyor
bence sen biraz bekle, ailesi söylemiyorsa hiç deme yani onları bekle. Sen söylersen ve ardından açılırsan onun gözünde beni av olarak mı görüyor ne bu hız vs imajı yaratırsın. Eğer çok dayanamıyorsan arkadaşına söyle o belki gidip abisine o kız seni aldatıyor der ve işler hızlanır
arkadaşım biliyor ama söyleyemiyorlar abisinin psikolojisi kötü durumda biraz bekliyorlar yoksa yıkılır
bencede bekleyin, kolay değildir onu kaldırması
bir ömür beklerim
Nasip kısmet ama sanmıyorum ya
O kızdan olmaz aldatmanın affı olmaz vermiştir başkasına sen düzgün birine benziyorsun gibi ona söyle ne zamandır onu sevdiğini bir anlık söyle hemen sevgilisinin aldattığınıda söyle kabul edebilir seni
şu an psikolojik durumu kötü dediğim gibi 3 haftadır çarşı iznine çıkamıyor ve bunu söylemek bana düşmez öğrendiğinde yıkılır
O zaman unut onu
Sevmesene onu
elimde değil sevmeyeceğim dese yine severim
Edebilir
abla nerede oturuyorsun
olmaz sizden
Nefret edebilir sen ne yaptın be ablam