Ben 2 sene önce devlet hastanesinde ameliyat oldum sonra doktorum özele geçti arada ziyarete giderdim şimdi kendi kliniği var arada giderim onun orada hemşiresi var uzun zamandır bepeniyordum ama yanlış olur diye korkuyorum kızıda araştırdım gayet temiz düzgün biri şimdi ben nasıl yapacam örnek bir kutu baklava alsam ziyarete gitsem doktoruma tatlı aldık yiyelim desem nasıl olur
Ben kızla konuşmak istiyorum
Ben kızla konuşmak istiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Doktorum ile aran samimi ise ona söyle o senin adına konuşsun seninle tanışmak istiyormuş sıcak bakıyorsa söyler zaten ama istemezsede yüzüne karşı red edilmezsin kızın ilgi alanlarını öğren takildigi mekan varsa orada tesadufen karsilasiyor gibi yap aa merhaba nasilsiniz falandan yurursun seninle disarda konusmasindan anlarsin zaten red edip etmeyecegini
Birde şöyle doktorun irtibat numarası randevu için hemşiresi kullanıyor onu arada WhatsApp durumlarından takip ediyor
kişisel olarakmı kullanıyor durumları kendini paylaşmak için birde senin mesleğin nedir yaşınız uygunmu
Ben makina teknikeri cnc operatörüyüm benden 3 yaş falan küçük diye biliyorum
Kişisel olarak mı bilmiyorum doktorum o numarayı verdi randevu için
mesekten yaklaşim yapmak uygun degil ama kizi tanimiyorum bence bi şansini dene bence kizin takildigi yerleri bul oralarda tesadufen karsilasmis gibi yap diyalog kur is cikisida bi yerlerde takilabilir oralari iyi arastir ordan yuru derim en mantiklisi
Mesela işletme hesabı verdiği numara doktorun bilgileri yazıyor ama hemşirem randevu verir dedi
dostum o iş yerinin numarasi hemşire bakiyor işte mesajlara bunu anlamadinmi
Heh işte WhatsApp durumlarından bakınca ondan dedim
sakın ordan yürüme büyük alay konusu olursun instgramini bul mesela ordan ekle seni taniyormu mesela oraya gitiginde hic konustunuzmu
Yok fırsatım olmadı
kral seninki tek tarafli gorup begenmişsin sade daha kadinin nasil biri oldugunu dahi bilmiyorsun önce kendin gözlemleyerek öğren lisede bende yan sınıftan birini beğenmiştim fizik giyim tarzi vs tam begendigim biriydi kizi arastirdim cevresi iyi dedi haliyle kizla bulustuk bikaç bulusma iyi gitti sonra kiz herkesle konuşuyormus baya hayal kirikligi yasadim zamaninda
Kız instagramı gizliden çıkmış açık olmuş baktım hoş kız kıza takılan biri
instadan ekle dostum biraz öz güvenli ol
Ya eklemiştim bekletti öyle
Birader
Kadınlar şiir sever. Güzel bir kitap al, hislerini anlatan bir sayfanın arasına not yaz ve kuru bir gül bırak. Olumlu bir şekilde bakıyorsa, sana ulaşmasını iste.
Ya şöyle klinik doktorun orada hemşire
Duygularını ifade etmek her zaman güzel bir adımdır. Eğer hislerini paylaşmak istiyorsan tabii.
Birde şöyle doktorun irtibat numarası randevu için hemşiresi kullanıyor onu arada WhatsApp durumlarından takip ediyor
Kek al ziyarete git
Normalde kız hemşire klinikte yani