Herkese merhaba. Ben meslek lisesi, bilişim mezunuyum. Bu yıl yksye hazırlanıyorum. Geçen sene staj, okul, yorgunluktan ders çalışmama gibi bahaneler den dolayı sınavı kazanamadım. Bu yıl herşeyi 0 sıfırdan alıp bismillah dedim. Yani bu 2. senem.
Matematik dersinde hiç temelim yoktu. Eylül ayından bu zamana kadar basit kaynaklardan (aktif gibi) temel attım. Tabi tytnin tüm konularını bu kitaptan bitirdim.
Dershaneye gidiyorum. Netlerim genel olarak Tyt şu şekilde:
Türkçe 30-35
Mat:5 10
Geo 0
Fizik kimya biyoloji her birine 4 5 net
Eylül ayından yarıyıl tatiline kadar yukardaki derslerden Türkçe ve geometri hariç hepsine aktif yayınlarından temel attım. Meslek liseli olduğum için temelim yoktu.
Bütün derslerde en az 3 farklı kaynağım yine var. Su zaman kadar aktiften temel attığım için o diğer 3 kaynak boş. Bu aya kadar onları cozmedigim için motivasyonum düşüyor. Sebebi ise bu saatten sonra olur mu? Çünkü 2 dönem hızlı geçer diyorlar.
Mezunum full evdeyim, okul yok. Sadece dershane var.1. donem biraz uyuşuk davrandım. Sadece aktif çözdum. Diğer 3 farklı kaynak Şu an bomboş. Moralim bu yüzden fena bozuk.
Sayısal ogrencisiyim. Yazilim veya bilgisayar mühendisliği istiyorum. Ama dediğim gibi artık olur mu.2. donem çok hızlı geçer diyorlar.
Bu dediklerimin hepsi ayt icinde geçerli. Ondada sadece 1 kaynak çözdüm. Diger 3 kaynak boş.
Birde geometriyi sıfırdan alsam yetişir mi? Hiç cozmedim aktiften bile
Biraz uzun oldu ama içimi döktüm. Hakkinizi helal ediniz.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer