Arkadaşlar öğrenciyim bi kadın bana aylık 500 tl veriyordu bende bursuma guvenıp depremzedelere yardım yaptım bursum yatmadı bende parasız kaldım herkesden uzakta caresızım ne yapabilirim?
Nasıl ilgisizler ya öyle şey mi olurmuş sen parasizsin onlar vermicek yuhh , nasıl oluuor cidden param yok diyince bizde de yok napiyosan yap mi dediler
Kardeslwrimde var ve istesem de vermiyolar kadının da bana 500 tl burs versıgınj biliyolar yatırmadı dedim inanmadılar ve yollamadılar halbuki 200 tl istemiştim
Kımseden isteyemiyorum yarın yurtan cıkıcam kız arkadasımın öğrenci evinde kalıcAm 1 gun sonrada ailemın yanına donucem bi şekilde bakalım allah kerimdir
Ozaman arkadasımdan istiyim ben 50 tl ayıp olmaz heralde onla da cok yakın değiliz utanıyorum ailemin gururuma dokuyo aile evine donunce odicem desem ayıp olur mu ya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ah ne kızım ailen falan yok mu?
Var ama ilgisİzler
Nasıl ilgisizler ya öyle şey mi olurmuş sen parasizsin onlar vermicek yuhh , nasıl oluuor cidden param yok diyince bizde de yok napiyosan yap mi dediler
Kardeslwrimde var ve istesem de vermiyolar kadının da bana 500 tl burs versıgınj biliyolar yatırmadı dedim inanmadılar ve yollamadılar halbuki 200 tl istemiştim
Yol paran var mı? Eve gitsen
50tl param var
Yurt müdüru falan yok mu? Hocaların vs..
Kımseden isteyemiyorum yarın yurtan cıkıcam kız arkadasımın öğrenci evinde kalıcAm 1 gun sonrada ailemın yanına donucem bi şekilde bakalım allah kerimdir
Sen nerde oturuyosun şehir olwrak
Ailem Ankara'da
5 saat Kocaelinden yaklaşık 100 TL falan tutar.
Ozaman arkadasımdan istiyim ben 50 tl ayıp olmaz heralde onla da cok yakın değiliz utanıyorum ailemin gururuma dokuyo aile evine donunce odicem desem ayıp olur mu ya
Bak 100 TL den fazla yarın 16 da var 150 TL :((
Çok saçma artmış fiyatlar
www.obilet.com/.../520708059
Herkesten uzak derken nerede yaşıyorsun
Kocaeli
okullar kapalı ama dimi
Evet ama ailemın yanına dönemedim
Nerde okuyorsunuz
Kocaeli
Bende orada yaşıyorum izmitmi
Nerdesin ki
Kocaeli
Yardımcı olur buradakiler bazı şartlarla.