Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgilim yerine nişanlım ya da eşim olarak bakarsak mevzuya; "benim iznim" yerine "benim rızamı" düşünmesi, fikrimi sorması çok ince bir davranış olarak görürüm..
Kölem değil ki, izin hakkı bende olsun.
Sadece hanımların olacağı bir yemekse, zaten ben götürür de getiririm de..
Erkeklerin de olacağı bir yemekse (iftar programı gibi), gitmemesi iş ortamını bozacaksa zaruri olarak rızam var.
Ama yok keyfi olarak arkadaşlar kendi aralarındaki samimiyeti artırmak maksatlı yapılacaksa rızam olmaz.
Bunlara gidip gitmemek yine onun bileceği iş..
Bizim de tavrımız ona göre belirlenir..
Selam, genelleme nasıl bilmiyorum soruyu gördüm yazıyım dedim. Yorumları okumadım, şahsi fikrim benim için problem olmaz. Ben hayatıma birini alıyorsam önce yanımdakine güvenirim o şekilde yanıma alırım. Eğer aldatma gibi potansiyeli varsa o kişi benim bahçemdeki köpek olamaz 🤭 size tasfiye ilişkilerinizi bu kadar sık boğaz etmeyin darlamayın yani, yolda yürürken kasılma derler. Ağır abi modunda yürüme derler, aynı o şekilde rahatlatın kendinizi psrtnerinizide sıkboğaz etmeyin. ☺️
Sevgilim yok sevgilim olsa birbirimizi sevdiğimiz ve güvendiğimiz için izin veririm samimi olduğu yakın arkadaşları veya grup olarak davet edildi ise benim için bir problem yok. Ben sevdiğim adamı güvenirim. Önemli olan güven duyulması..
İzin veririm zaten şu sıralar beni pek sevmiyor sevdiği şeyleri yapsın.
Aga beee 🚬🚬
Cevap
44Cevap
Kalabalık bir yemekse olabilir..
Hayır vermem..
Güvenmediğim bir insanla ilişki yürütemem. Zorlayarak devam ettirmem de mümkün olmaz. Güven bittiği anda kalbim ve beynim kilitleniverir.
Güvendiğim bir insana da izin vermek/izin almak kavramları bana yabancıdır. Gitmek istiyorsa gider istemiyorsa gitmez.
Birincisi kız değil kadın. İkinci de sonuçlar çok şey anlatıyor çünkü kişi kendinden bilir işi yani yanlışı tercih edip kafası kötüye çalışanlar başkalarını da sorunlu sanar, buna da yansıtma denir. Veya konu tamamen özgüvensizliktir. Hangisi bilemeyeceğim.
Kişi reşitse kadın denir. İş arkadaşı olanlar da çoğu zaman reşit olur.
O halk arasındaki yanlış bilinen versiyonu. Rica ederim ✨
Ne münasebet çok çıkacaksa benle çıksın. Şaka bir yana tabiki samimi eski dostlarına karışmam. Benide tanımaları şartı ile.
Yani aslında kim olduklarına bağlı sevgilimin iş yerinde çoğu kadın onun arkadaşlarının eşleri başka kadınlarda var tabi ama gayette düzgün insanlar öyüzden çıksın istiyosa. Ama eğer benim istemediğim bi kadin varsa orada ozaman gidemez (çunku bu durumu bir kez yaşadım içimden bi ses diyodu bu kiz benimkinden hoşlaniyo ama sevgilime belli etmemiştim sonra bu kiz sürekli sevgilime asılmaya başladı sevgilimde kızı red etti baya işte rest çekti kiza) oyüzden gözüme batan biri varsa o masada gidemez
Eski sevgilimle bu yüzden kavga ettik ve ayrıldık çünkü bana vurmuştu. Kendisi yaptıgı zaman problem olmuyordu ben başkasıyla takılınca çok lafını ediyordu hatta en son vurmuştu ve ayrıldık. şu an bile hala özür diliyor , barışmak istiyor barışmıyorum. Sanırım insanlara karşı çok merhametliyim ve iyimser oldugum için hatalıyım böyle olmamak lazım.
ben izin verdim. çıktılar öğle yemeğine. sonrasında da dışarıdaki toplantıya beraber gittiler. 3 gün sonra annesi benimle tanışmaya gelerek akçam yemeğine çıktık.
ayrıca ofiste dahil herhangi bir yerdeki erkeklerle konuşmama karışınca dahi bu yemeği hatırlatıyorum
Topluysa sorun yok. Gğvenime bağlı zaten birkaç kere böyle bişey yapmaya kalksa insanın içine şüphe düşüyor direk
Ben arkadaş olduklarını biliyorsam ve o kadını tanıyorsam sorun yok. Güveniyorum çünkü. Henüz mağarada yaşamıyorum. Çıkabilir elbet.
Erkek arkadaşlarıyla olacaksa bu yemek çıkabilir, tabii ben de arkadaşlarını tanıyorsam. Ama kız arkadaş varsa benimle gitmeli.. Ben de erkek arkadaşımla bir şey yapacaksam sevgilimle birlikte giderdim.
İzin veririm.
Kimsenin hayatını da kısıtlamam, kimsenin iş ortamına da karışmam.
Sadece erkek dolu bir yemek olmayacak zaten. Olacaksa zaten vermem ama erkek kadın karışık karma bir ortam olacaksa veririm.
Toplu ortam olup is yemegise bisey demem ama bire bir karsi cinse eger hoslanmam müsade etmem
Herkesin nelerden nelere bahaneler ürettiğini bilmeyen yok. Başkalarıyla yemek yemeye bensiz gidecek erkek bana gelmeye zahmet etmesin. Geniş ilişkilere kesinlikle karşıyım🍀🖤🗝️
Sevgilim yok ama olsa da vermem bende karşı cins arkadaşımla yemeğe çıkmam ancak sevgilim çıkacaksa bende gelicem eğer ben çıkacaksam sevgilim de yanımda gelecek o kadar
Ne işi var kusura bakmayın ama olamaz öyle bir şey okulsa okul işse işte kalsın o arkadaşlık sınırı olmalı.
İş arkadaşları ile toplu bir akşam yemeği yemesinde ne sakınca olabilir gidebilir bence sorun yok.
Veririm ya neden vermeyeyim. Beni de götürecekse problem değil arkadaşı
Çıkmasın kıskanırın sadece benimle yemeye çıksın sadece bana bana baksın
Nayir.. Nolamazzz!!! Demezdim. Evet gidebilirsin derdim
iş üzerineyse olur o da benim orada bulunabilecegim sarti ile onin disinda hayirr.
Sevgilim yok olsa da sadece benle yemek yer başkası nooo
Sevgiliyle yemeğe cikamk daha mantıklı değil mi
Yok asla öyle bisey olamaz kesinlikle izin vermem ne alaka
Yani toplu bi yemekse tabiki neden olmasin. Onun disinda pek ihtimal dahilinde degil🤣
asla özgürlükler kısıtlanmamalı şayet güven sorununuz var ise o ilişki yürütülmemeli
Öyle şey olur mu hiç zaten ilişkilerin, evliliklerin çoğu bu yüzden bitiyor
Niye çıkamasın. Sadece başbaşa karşı cinsle çıkmasını istemem
Biz kiminizki izin vercez mal sahibimiyiz hayirdir
Izin ne ya. Istedigini yapsin bir sey diyemem
Bir iş yemeği değilse müşteriler ile vs buna izin vermem.
Güvenmediğim biriyle ilişki kurmam. Yanlış bir şey yaptığını hissedersem de ayrılırım.
Eğer o masada herhangi bir kız varsa kesinlikle gidemez sevgilimin yakın kız arkadşı falanda olamaz. o kişi benim hayatımdaysa her türlü karışırım ve 1senedir sevgilimde var birbirimizi kısıtlarız gayette mutluyuz bu durumdann🙃
Sıradan arkadaşsa olabilir de samimi arkadaşsa izin vermem herhalde
Çıkabilir tabiki hayatı bnden ibaret değil ya bu adamn
O benim bilecgm şey cagrmazsa çocuk gbi peşine mi dusim
Sanane yaw
Zoruma gidecek durum yk yorumuma atlayan sensin asıl senin nie gtti
Slak msn dicmde belli ne oldgn. Hadi canım gt başkalarının yorumjna atla
Yorumuma atlama yuzsuzlugne iyi kılıf buluyorsun hadsz
Kendi hadsizligne devam yani
Seni ilgilendrmiyor benim yorumlarm hala devam ediyorsun hadsizlige karşı taraf ters tepince de hakliyms gbi üste çık oooh iyiyms
Bu nasl bir yuzsuzluk arszlik ya
Aynaya bakıp da mı yazdn bunu
Abi mi kendimizden küçük yastakilere ne zamandan beri abi der oldk😄
Zeka yasn oğlumdan bile daha asagda🤦🏻♀️
3 yaşında. Senden çok daha zeki😄
Analı büyütüyor iste
Cehennemde
Sank ODTÜ de okuomus gbi ahahahah reklama bak
Ne sorcn burada sor
🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Benide götürürse izin veririm iş yemeklerini anlamıyorum gereksiz işyerinde yeterince vakit var zaten
hangi çağda yaşıyoruz? Keşke eski çağda yaşasaydık. Biz izin vermeksek ne olacak? Mesaiye kalacaklar...
Çıkıyor sık sık sinir oluyorum, kavga da ediyoruz ama inat işte yapmaktan vazgeçmedi
Elbette veririm, ne sakıncası olabilir ki?
Evet iş arkadaşları sonuçta sadece bir kişiyle gitmiyor sorun olmaz
Çıka bilir iş hayatı başka ilişki hayatı başka sadece gideceğini söylesin yeter
Çıkamaz maalesef
Konu iş ise ve baş başa değilse sorun yok
Sadece kızlar olursa evet yoksa erkekler olmaz
İzin veririm güven duyduğum bir ortama
İş yemeğine kendim hazırlarım onu.
Soru acayip yorumlar daha da acayip 😅
Ben o yemekte yoksam her şey bitmiştir.
Her zaman.. 🗿
Tabiki çıkabilir hiç sıkıntı yok 🤗
Yani sadece ikisiyse ufak çaplı bir kıyamet kopar