Sevgilinizin fabrikada iş arkadaşlarıyla dışarda yemek yemesine izin verir miydiniz?

Merhaba arkadaşlar iyi günler dilerim herkese Çok merak ettiğim bir konu var. Dört yıldır ilişkim var ve evlilik teklif ettim aileler tanıştı fakat ciddiyr alınmıyorum kız arkadaşım 2 saat uzaklıkta şehir dışında ayda 2 kere gidip geliyorum yanyanayken sorun yok fakat uzaktayken sözüm geçmiyor. kendisi Bir fabrikada çalışıyor daha iki ay oldu orada müdür ve amirleri ile (4 erkek 3 kız toplam) fabrikada yemek verdikleri halde 1.5 ay önce dışarıda yemeğe gitti ve ben ona gitmemesini söyledim rahatsız olduğumu söyledim yüzyüze söz aldım bir daha gitmicek ardından wp den öesaj attım bir daha gitme eğer zorunda kalırsan eşim izin vermiyor diye söylemesini istedim. kızdım ona empati yapıp tamam dedi. Sonra bugün tekrar iş yemeğine gitti ben aradım ve telefonh açıp ortamı dinletiyor mesaj attım gitme vs diye dinlemedi beni gitti yemeğe oturdu yemek yerken (iphone bul uygulamasından konum paylaşıyoruz birbirimize) konumdan restoranı aradım oda şime telefonu vermesini söyledim garson eşime söyledi eşim orada rezil oldu tabi beni aradı rezil ettin beni falan diye sonra ona masadakilere eşimin rahatsız olduğunu bir daha yemeğe gelemeyeceğimi belirtmesini istediğimi söyledim red etti ve ben ayrılmak istiyorum dedi. Bende madem öyle ayrılalım diyip kapattım wp den mesaj olarak fotolarımı nişan yüzüğü silmesini çöpe atmasını istedim. Bu süreçte ne yapmam lazım? Önerisi olan?

Güncellemeler
+1 yıl
Hortlatıyorum arkadaşlqrar
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar barışma yolundayım alttan alan ben oldum. Gece hastaneye kaldırdılar alkolden. bağımlı oldum kıza
Sevgilinizin fabrikada iş arkadaşlarıyla dışarda yemek yemesine izin verir miydiniz?