Peki siz uzun yıllar evililik olmadan bir ilişki sürdürebilir misiniz?

Peki siz uzun yıllar evililik olmadan bir ilişki sürdürebilir misiniz?

Evliliğe karşı da değilim meraklısı da değilim….
birine değer veriyorsun kıymetini biliyor o da aynı şekilde çok değer veriyor…. Eee sonra ne olacak el ele verirken usul falan derken evleniyorsun….
Değer veriyorsun veya hiç vermiyorsun öyle biri olmuyor… evlenmiyorsun … nasip deyip dünyayı geziyorsun…..
değer veren erkek , hani şey var ya niyetim ciddi onu diyebilmeli ….
Ben bir ilişkiye başlıyorsam o ilişki evliliğe kadar sürmeli ve evlendikten sonra da mutlu huzurlu bir ömür sürdürmek isterim, inşAllah bu istediğim bana nasip olur bir gün 🤲
Cevap
14Cevap
Evlilik diye bir şey yoktur. Jsjdj
Evliliğe karşıyım evlilik demek sahip olmak demek sahiplenmek demek insanın sahiplenmesine ihtiyacı yok isteyen evlenmeden çocuk sahibi olabilir gelişmiş batı medeniyetler de bu mevcuttur isteyen istediği kişiyle aynı evde yaşayıp çocuk sahibi olabiliyor bu tamamı ile zihnin ve zekanın gelişmesi ile alakalıdir dinlerin insanın yaşamını kısıtlar tanrı insan cinsellik yaşadığı için yargılamaz insanın cinselliği ile uğraşmaz tanrı bu tamamı ile insan ahlakının tanrıya tasvir edilmiş halidir
Evlilik olmadan hiç gerek yok yılları boşa harcamaya boş boş sevgili gibi ilişki geçirmek boşa
Evlensem evlenemiyorum evlilik fobim oldu temas da sevmiyorum sevgililik bana göre gezme yeme ama cinsellik de eklemişler o da bana uymaz 😀
Evlilik güzel bir şey bence aşkın devami olarak görüyorum sonsuz sevgi içinde.. Keşke olsa 😂
evlilik dogru kişiyle yapılmalı evlilik dışı ilişki biyerekadar çokta dogru degil
Karşıyım, ben sadakatimi sevgimle, verdiğim güvenle garantilerim devletin onayına ihtiyacım yok. Çocuk düşünürsem evlenirim sadece.
İlişkiyi adı konmadan uzatmak iyi değil bence. Ben bir kızla birlikte isem 3-5 aya adı konsun isterim. En fazla birkaç seneye yüzük takarım.
Karşı değilim, tarafıda değilim ve sürdürürüm. Hiçbirşeye taraf olupta sonra huzurunu kaçırmaya değmez 😄
Değilim. Evlilik olmadan da ilişkiyi sürdürebilirim ama her şey vakti zamanına geldiği zaman oluşmak zorunda.
Ben evliliğin sadece bir imzadan ibaret olduguna inanmıyorum
Evliliğe karşı değilim, birbirini iyi tanımadan yapılan Evliliğe karşıyım
Değilim, evliliğin güzel bir şey olduğunu düşünüyorum doğru insanla
Evlilik olgun kendini bilen insanla yuva kuracak geleceğe taşıyacak iyi günde de kötü günde de paylaşacak biriyle evlenirim en güzeli evlilik
Puanlık evet :))
Puanlık ne hacı 😀
😀😀
Evet karşıyım. Evlilik mantıklı bir birlikteliği engelliyor.
evliyim
bildiğin savaş hali
Doğru kişiyi bulursam düşünürüm
Evlilik çok başka bişey
Teoride karşı değilim pratikte karşıyım
Ben yapamam. Evlilik şart
zamanla olur belki...
Evet
Değilim
Sürdüremem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?