Yıllardır aklımdaki tek kız ve ulaşamıyorum :( lütfen okuyun ve tavsiye verin?

Herşeyini kaubl edebileceğim günlerce oturup izleyeceğim

herşeyden korumak istediğim herkesten kıskandığım ve hayatımı geleceğimi etkileyen tek kız ve ona ulaşamıyorum haberdar bile değilim :(

yıllar önce aşık oldum ona ve elde edemedim çabalamadım ozamanlarda yüzüne bakılmayacak biriydim kendimi ben değil başkası bile beğenmiyordu ve o kız en güzeliydi aşık oldum yıllarca bitmedi bu aşk şehir değiştirdim unutmaya çalıştım yıllardır ne gördüm ne haberini aldım ama yine vazgeçemedim 1 kere fotografını gördüğümde dahada acıdı içim ve aradan yine yıllar geçmesine rağmen yine unutamadım tüm hayatım mahvoldu hiçbirşey yapma isteğim olmadı şimdiye kadar ve şimdide öyle ne iş ne okul ne gezmek sürekli düşünüyorum onu ama biliyorum ki imkansız şimdi tek amacım onu kafamdan atmak ama çookkk yıl geçmesine rağmen ilk günki gibi atamıyorum kafamdan tüm hayatım alt üst durumda hiçbirşey yolunda gitmiyor hiçbirşey yapmak gelmiyor içimden ve yıllardan beri değişik bir insanım ne bir kız arkadaşım oldu ne sosyal çevrem hiçbirşey hep umutsuzca birgün onu bulacağımı düşünerek yaşadım herşeyi reddettim olmayacağını bile bile

kafamdan nasıl atabilirim yardımcı olun tek istediğim kafamdan atmak onu tamamen unutmak ve bu işlemi o evlenmeden önce yapmam gerek ileride haberini alırsam daha kötü olacağın düşünüyorum hep

okudğunuz için teşeküür ederim
Güncellemeler
+1 yıl
yıllardır olmayacağını bile bile hep iyi görünmeye çalıştım sanki bir gün karşılaşacağız gibi kendimi hazırladım spor yaptım herşeyi yaptım şu anda çoğu insana göre iyi bir görünümdeyim ve tam kızların istediği fizikte vücutta biriyim hep onu düşünerek bu hallere geldim ama olmayacağını biliyorum peşimde birsürü kız var iken herkesi reddettim insanlardan uzak yaşamaya alıştım psikolojik sorunum oldu bu benim ne olur fikir verin bana
Yıllardır aklımdaki tek kız ve ulaşamıyorum :( lütfen okuyun ve tavsiye verin?