Aşk İlişkileri Sevgilisi olmamış bir kız bulabilir miyim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kimle tanışsam sevgilisi olmuş oluyor bende vazgeçiyorum Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl ... Sevgilisi olmamış bir kız bulabilir miyim? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
gül2323gül Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl *Hatasız dost arayan dostsuz kalır*Mevlana... 3 6 Yorumla Soran +1 yıl Hata yapmak birşey yaşamak mı oluyor? Yorumla gül2323gül +1 yıl Hayır o anlamda değil bu sözün bir sürü anlami var Yorumla Soran +1 yıl Benim sorumla ne alakası var öyleyse Yorumla gül2323gül +1 yıl Yani sen saf temiz birini arıyorsun yaBende bu sözü örnek gösterdim 😊 Yorumla Soran +1 yıl Tamam bu yönden benimde olmadı ki arıyorum Yorumla gül2323gül +1 yıl İnşallah Rabb'im karşına senin gibi birini çıkarır 😊😊🙌 Yorumla
Niyetliramço Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl gtlerine kaç dşk değmiştir :D yedikleri edirneden karsa yol olur şimdikilerin :D 0 0 Yorumla
PetraPeru Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Hiç sağlıklı olmaz bu kadın için de erkek için de 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Ne sağlıklı olmaz Yorumla PetraPeru +1 yıl Sevgilisi olmamış biri napacağını bilemez şaşkın olur Yorumla Soran +1 yıl Daha sağlıkla milletin kucağında gezmiş mi olması lazım Yorumla PetraPeru +1 yıl Sevgili olan milletin kucağında mı geziyor bu ne bağnaz bir düşünce yapısı Yorumla Soran +1 yıl %1 hariç geneli öyle herşey ortada hiç savunma bile Yorumla PetraPeru +1 yıl Sizinle tartışacak vaktim yok kendi küçük dünyanızda mutluluklar Yorumla Soran +1 yıl Tartışmak gibi bir gayem yok kendini kandırmaya devam et Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Niye sevgilisi olmamış birisini istiyorsun? 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Benim olmadı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Belki önceden oldu ama artık pişman tövbe etti? Yorumla Soran +1 yıl O duruma ben bakmıyorum. Ben fiile bakarım. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım. Soruna cevap olarak da evet öyleleri var hatta genel olarak çevremdekilerin çoğu diyebilirim yani merak etme bulursun ama sen buna dini açıdan değil daha kişisel bakıyorsun belli ki muhtemelen senin gibi düşünen birisi denk gelir sana da. Yorumla
Hüseyin_33 Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Benim olmadı senin oldu mu? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Olmadı Yorumla Hüseyin_33 +1 yıl Neden ki? Yorumla
Oturayımdayiyin Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 79% +1 yıl Bulamazsın 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Tamam Yorumla
Pastacıkedyy Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 84% +1 yıl Senin hiç oldu mu 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Olmadı Yorumla Pastacıkedyy +1 yıl Umarm bulursn diyelim Yorumla
Sevgiemektiiii Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Senin oldu mu hiç önceden 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Sevgiemektiiii +1 yıl O zaman hakslıın Yorumla
eylülnalan Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 43% +1 yıl Tabi bulabilirsin 0 4 Yorumla eylülnalan +1 yıl Neden senin hiç olmadı mi Yorumla Soran +1 yıl Olmadı Yorumla Hüseyin_33 +1 yıl Takibe takip var mı abla?@eylülnalan Yorumla eylülnalan +1 yıl Hayır yok Yorumla
huyuhuyuma Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Bulursun tabi ama sana bakar mi bilmem 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Neden bakmasın Yorumla huyuhuyuma +1 yıl Cirkinsindir ayisindir vs vs Yorumla Soran +1 yıl Tanıştığım var yazdım benim işime gelmediği için bitiriyorum Yorumla
Mayybusee Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. zoor 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Bulamazsın 0 1 Yorumla TDKgeldi +1 yıl Yo vardır bence Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Neden vazgeçiyorsun? 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Benim olmadı hiç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eee? Yorumla Soran +1 yıl Yeterli bir sebep ne ee Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Allahım sabır ver yarabbim 🤦🏻♀️ Yorumla Soran +1 yıl Amin banada Yorumla Cringe21 +1 yıl Yanlış anlamazsanız en son sorduğum 2. soruya bakabilir misiniz? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Cringe21 enes ben melahat... Yorumla Cringe21 +1 yıl Hahahaha Yazmak ister misin bireysel ms j ‘dan Yorumla
c1ren Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Niye vazgeçiyorum 0 2 Yorumla c1ren +1 yıl Vazgeçiyorsun Yorumla Soran +1 yıl Benim olmadı önce Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben varım 1 2 Yorumla xBercelo +1 yıl tanismak isterim istersen🖐😕 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @xBercelo ben istemem Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
*Hatasız dost arayan dostsuz kalır*
Mevlana...
Hata yapmak birşey yaşamak mı oluyor?
Hayır o anlamda değil bu sözün bir sürü anlami var
Benim sorumla ne alakası var öyleyse
Yani sen saf temiz birini arıyorsun ya
Bende bu sözü örnek gösterdim 😊
Tamam bu yönden benimde olmadı ki arıyorum
İnşallah Rabb'im karşına senin gibi birini çıkarır 😊😊🙌
gtlerine kaç dşk değmiştir :D yedikleri edirneden karsa yol olur şimdikilerin :D
Hiç sağlıklı olmaz bu kadın için de erkek için de
Ne sağlıklı olmaz
Sevgilisi olmamış biri napacağını bilemez şaşkın olur
Daha sağlıkla milletin kucağında gezmiş mi olması lazım
Sevgili olan milletin kucağında mı geziyor bu ne bağnaz bir düşünce yapısı
%1 hariç geneli öyle herşey ortada hiç savunma bile
Sizinle tartışacak vaktim yok kendi küçük dünyanızda mutluluklar
Tartışmak gibi bir gayem yok kendini kandırmaya devam et
Niye sevgilisi olmamış birisini istiyorsun?
Benim olmadı
Belki önceden oldu ama artık pişman tövbe etti?
O duruma ben bakmıyorum. Ben fiile bakarım.
Anladım. Soruna cevap olarak da evet öyleleri var hatta genel olarak çevremdekilerin çoğu diyebilirim yani merak etme bulursun ama sen buna dini açıdan değil daha kişisel bakıyorsun belli ki muhtemelen senin gibi düşünen birisi denk gelir sana da.
Benim olmadı senin oldu mu?
Olmadı
Neden ki?
Bulamazsın
Tamam
Senin hiç oldu mu
Olmadı
Umarm bulursn diyelim
bu zamanda çok zor gerçekten
Senin oldu mu hiç önceden
Hayır
O zaman hakslıın
Tabi bulabilirsin
Neden senin hiç olmadı mi
Olmadı
Takibe takip var mı abla?
@eylülnalan
Hayır yok
Bulursun tabi ama sana bakar mi bilmem
Neden bakmasın
Cirkinsindir ayisindir vs vs
Tanıştığım var yazdım benim işime gelmediği için bitiriyorum
zoor
Bulamazsın
Yo vardır bence
Neden vazgeçiyorsun?
Benim olmadı hiç
Eee?
Yeterli bir sebep ne ee
Allahım sabır ver yarabbim 🤦🏻♀️
Amin banada
Yanlış anlamazsanız en son sorduğum 2. soruya bakabilir misiniz?
@Cringe21 enes ben melahat...
Hahahaha
Yazmak ister misin bireysel ms j ‘dan
Niye vazgeçiyorum
Vazgeçiyorsun
Benim olmadı önce
Ben varım
tanismak isterim istersen🖐😕
@xBercelo ben istemem