Zamanı hepimiz görüyoruz sevgililerin yaşamadığı şey yok
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Doğulu veya dindar aileler haricinde bulabileceğini sanmıyorum. Bizim ailede mesela sevgililik tarzı şeyler hoş karşılanmaz. Sadece kızlar için değil, erkeklerin sevgilisinin olması da hoş karşılanmaz. Karşı cinsle söz, nişan ve evlilik haricinde temasta bulunulmaz.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen varım ve kendi tercihim. Çok fazla ısrarla teklif eden ve yazan oluyor, reddettiğim erkekler için çoğu zaman çevremdeki herkes @ptal mısın? Bu çocukta reddedilmez diyor ama açıkçası umrumda değil. Gayet güzel bir kızım ve çok dikkat çekiyorum, üşenmeden bakım ve kombin vs. Yaparım, bir kombin için günlerce düşünür araştırır kombine uygun parça bulurum, çantamın ve maskemin rengine kadar uyduracak kadar takıntılıyım. sırf daha çekici olayım erkekler daha çok baksın diye değil, kendimi daha iyi hissedeyim diye makyajımı da yaparım, bir arkadaşım benimle story atınca mutlaka yazan eden olur, kız arkadaşlarıma beni sürekli sorar ederler ve hatta kızlar dalga geçiyorlar sürekli talibimin çıkmasıyla ilgili. Erkekler zerre umrumda değil, geçici saçma sapan bir çok ilişki ve flört yaşayacağıma Oturur ders çalışırım, hobilerimle ilgilenirim, enstrüman çalarım, arkadaşlarım ve ailemle vakit geçiririm daha iyi. Hayatımı tek bir kişiye adamak ve yalnızca Onunla geçirmek istiyorum. İleride eşimle yanyanayken geçmişime dönüp baktığımda başka bir erkeğin aklıma gelmesini istemiyorum asla. İlklerimi kiminle yaşadıysam, o kişi ömrüm boyunca yanımda olsun isterim.
139 Yorumla- +1 yıl
Benimde okulumda bir kız varmış aynı sınıfta değiliz görmedim onu. Kız olağanüstü efsane güzelmiş her gün yürüyen erkekler oluyormuş ama reddediyomus hiç sevgili olmamış. Sen misin o yoksa?😅😅😅
Cevap sahibi+1 yılAynı kız olduğumuzu sanmıyorum kardeşim, benim yaşım senden büyük çünkü. Eminim Kız 99 doğumlu ve üniversite 3. Sınıf öğrencisi değildir.
- +1 yıl
Yoo universitedeyim bende zaten
- +1 yıl
Bahsettiğim kızı görmesem bile araştırdım muğlaymış memleketi. Keşke gorsem ya çok merak ediyorum onu
Cevap sahibi+1 yıl@Mizojinist03 Muğlalı değilim ve zaten aylardır aşık olduğum birisi var, o kızı bilmiyorum ama ben ilk sevgiliyi yapacağım bu gidişle.
- +1 yıl
Ee hani ilkim evlencegim kişi olsun diyordun
- +1 yıl
Ve güzel kızlar hep tipsiz erkeklere aşık olur neden?
- +1 yıl
Yazık valla eline erkek eli değmemiş güzel kız hiç yok sanırım Sen de yoldan cikcan. Sevgilin olunca illa opuscen oran buran ellenicek, temiz kalamazsin
Cevap sahibi+1 yıl@Mizojinist03 güzel kardeşim aşık olunca insanın aklına bunlar gelmiyor ki? Sevgili muhabbetine meraklı biri olsam bu yaşıma kadar yapardım. Lisede 3 sene boyunca aşık olduğum çocuğu 5 6 kez reddettim zamanında, ki onunda hiç sevgilisi vs. Olmamıştı. Diğer erkeklere değilde şu an aşık olduğum kişiye şans vermemin sebebi güven duymam, aylarca dedektif gibi her hareketini ayrıntısına kadar izledim, başlangıçta özellikle kendimi geri çekmeye çalıştım çok aşık olmama rağmen tuttum kendimi sonra üzülmemek için. Onun cidden günümüzde ki gibi başka şeylerin peşinde olan ve cidden yalnızca kısa süreli sevgililik isteyen birisi olduğunu düşünsem asla aşık bile olmazdım. Bir şekilde kendimi geri çeker bırakırdım tamamen. Ayrıca güzel kızlar çirkin erkeklere aşık oluyor derken? Çevremde sürekli reddettiğim çocuklarla onu kiyasliyor ve beni s@lak yerine koyuyor. Cidden zerre aşktan anlamıyorsunuz. İnsanın sevdiği insana en güzel gelir, ne saçma bir düşünce. sürekli ondan daha yakışıklı ve çekicileri kapıma geliyor ama emin ol başka hiçbir erkek beni zerre cezbetmiyor. Okulda milyon tane erkek var ama bir tanesi onun tırnağı etmez benim gözümde, iğne ucu kadar etkilenmiyorum başka bir erkekten, içimden sadece göz deviriyorum bana yürüyen her erkeğe. Sevdiğim adamla yaptığım ve yapacağım şeyleri nasıl hata olarak görmemi bekliyorsun? Evet asla benlik şeyler değil ve bu yaşıma kadar özellikle uzak durdum. Bunları düşündükçe ondan korkup kaçtım bu güne kadar ve hâlâ utanıp kaçıyorum elimde olmadan zaten, bu yüzden artık ilerisini düşünmemeye çalışıyorum. Kendimi bir erkekle yanyana otururken bile hayal edemezdim ama aylardır asla aklıma gelmeyecek düşünceler hayaller kafamı sarmış durumda, kendimi tanıyamaz hâle geldim. Normalde midemi bulandıran ve itici gelen şeyler bile onunla hayal edince güzel geliyor. 24 yıllık ömrümde hatam aşk olacaksa olabilir sorun yok. Dilerim bu duyguları sende yaşarsın.
- +1 yıl
Gerekirse namusu kirletip her halti yerim mı diyorsun? Zina ile aski karıştırma lütfen müslüman bir kadınsan eğer
Cevap sahibi+1 yıl@Mizojinist03 saçmalama lütfen öyle bir kız asla değilim ve bana o şekilde yaklaşırsa zaten bitiririm. Demek istediğim öyle yaklaşacak birisi olduğunu düşünmüyorum.
- +1 yıl
Opusme nude atma sürtünme elleşme de yaparsan düzgün olmazsın bence ama kendin bilirsin
Cevap sahibi+1 yıl@Mizojinist03 kardeşim niye anlamak istemiyorsun öyle bir kız değilim.
- +1 yıl
Temas etmeden mı sevgili olacaksın o zaman?
- +1 yıl
Temas olmayan ilişki yoktur bence
Cevap sahibi+1 yıl@Mizojinist03 şu an bu soruya evet desem bile bu ileride kesinlikle yapmayacağım anlamına gelmez. Gelecekle ilgili kesin ve net yargılar kullanmayı doğru bulmuyorum. Bu yüzden pek çok insan çoğu zaman düşünmeden büyük büyük laflar edip sonra tükürdüğünü yalıyor. Bunları artık düşünmek istemiyorum yoksa onu çok sevsemde reddederim. Kardeşim Allah aşkına sende yazma artık şöyle şeyler, emin ol ben zaten dönem dönem bunları düşünüp kendimi demorilize ederek istemeden korkup ondan kaçıyorum zaten.
- +1 yıl
Ya yargılamıyorum seni ama hani sevgili olunca temas illa ki olur, temassız ilişki yoktur bence ya
- +1 yıl
Merhaba şu an o kişiyle sevgili misiniz?
Cevap sahibi+1 yıl@Mizojinist03 hayır, bu gidişle büyük ihtimalle hiçbir zamanda olmayacağız.
- +1 yıl
Hmm anladım iletişim problemi varsa olmak pek mümkün olmaz tabi ki. Uzaktan sürekli bakışıp konuşamayan 2 taraf maalesef sevgili olamazlar
Cevap sahibi+1 yıl@Mizojinist03 Sevseydi iletişime geçerdi bir erkek olarak. Olması gerektiği şekilde iletişime geçse ve adam gibi ciddi net bir adım atsa ben karşılığında 10 adım atardım ama kendisi ilgisiz belirsiz tavırlar içinde ben ne yapabilirim. @ptal gibi sürekli ağlayıp Kendimi kandırmamın bir anlamı yok, onlarca erkek kuzenim ve abim var, erkek Dünyasına gayet hakimim. Bir kızdan cidden etkilendiğiniz Zaman ve özellikle duygularınız olduğu zaman gayet cesarete gelip açılıyorsunuz. Benim gibi bir kız bile cesarete gelip sosyal medyadan istek attı, reddedilme korkusu yüzünden veya senin ilginden emin olamadım bu yüzden çekinip gelemedim diyip saçma sapan bahanelerle kapıma gelmesin suratına kapatırım o kapıyı. İlgimi anlamaması için ya zekasız ya da kör olması gerekiyor. Hâlâ bekliyorum ama okul kapandığı zaman bende bütün kapıları kapatacağım, aylardır her gün üzülüp ağlamaktan, şizofren gibi sürekli belirsizlik içinde düşünmekten yoruldum bende insanım.
- +1 yıl
Valla benden hoşlandığını düşündüğüm kıza mesaj atmıştım ama engelledi. Halbuki bakıyordu bana sürekli. Ama haklisin o çocuk belki seviyorsa bile en azından mesaj olarak bile olsa itiraf etmeliydi. Ya hicbir şekilde itiraf edemeyecek kadar utangaç ya da güzel kızmışsın göz zevki için bakıyordur. Birde şey var çocuk tipsizse bu Kiz çok güzel benden niye hoşlansın ki falan diye düşünmüş olabilir
- +1 yıl
Biz erkekler güzel kızların bize bakacağını bizi seveceklerine pek ihtimal vermeyiz
- +1 yıl
Daha az veya ortalama güzellerle ilgileniriz. Çok olanlara pek bakamayız bizi aşar diye. Bu düşünce çoğu erkek de var bana bakmaz reddedilirim vb. falan
- +1 yıl
Ve senin dediklerin için de en çok kafama takılan birşeyler yaşamayı istemeyen evlilik düşünen biriyim dedin ama hata yaparsam da seviyorum sevdiğim adamla yapıyım hata dedin. Zinaya aşk demek olmuyor mu bu?
- +1 yıl
Yanlış anlama ama senin sevgilin olursa ilklerini eşine saklayamazsın çünkü seviyorum hata yaparsam da sevdigimle olsun. Birşeyler itici bile gelse onu hayal ediyorum diyorsun. Tavsiyem 24 yıl kendini tutmuşsun. 30 yaşından önce evlen.
- +1 yıl
Benim de olmadı sevgilim ben de 21 yasındayım yüzüme gelip de yakışıklısın diyenler oldu beni merak edip nasıl birisi diye arkadaslarima soranlar da olmuş. Ama ben öyle çok aşırı aşık olmadım. 1 defa çok aşırı olmuştum onda da kız anlamış beni arkadaşı gibi gördü. Ve hem içimi hem de dışımı beğendiği halde.
Cevap sahibi+1 yıl@Mizojinist03 boşversene ne önemi var? Gelmiyor zaten, anlamsız yani burada satırlar dolusu şey yazıp elimi yormanın bir manası yok. Onca şeyin tek bir özeti var, sevseydi gelirdi. Sen bile demişsin bir mesaj atmak bu kadar zor olmamalı diye, ki herkes seninle aynı şeyi söylüyor. Yazmak isteyen yazıyor gayet görüyoruz. boş ver kardeşim cidden, tavsiyelerin için teşekkürler Allah'a emanet ol. Ben siteye eskisi kadar sık girmiyorum yani yazsan bile ileride görmem belki silmiş olurum hesabımı, soru atmayı tamamen bıraktım zaten 2 haftadır, arada girip başka sorulara bakıyorum o kadar.
- +1 yıl
Bana istek atar misin? Sende allaha emanet ol ama zinayı aşk olarak görme onu da tekrar ediyim kızma
Cevap sahibi+1 yıl@Mizojinist03 bak hâlâ yaa, kardeşim problemin mi var? Ben sana kaç kere diyeceğim öyle biri değilim diye. Öyle kafada birisi olsam lisede 3 sene boyunca aşık olduğum kişiyi niye defalarca reddedeyim? Bu nasıl bir mantık? Sana yukarıda açıkladım belirttim, gelecek ile ilgili kesin net yargılar ve asla geçen cümleler kullanmayı doğru bulmuyorum dedim. Çevremde kaç kız gördüm öyle haberin var mı? Asla yapmam etmem diyip, elini bile tutmam diyip bekaretini vereni gördüm sen neyin kafasını yaşıyorsun? @ptal değilim büyük büyük cümleler kurup sonra tükürdüğümü yalayayayım yüzsüz gibi. Sana diyorum ki şu an yapmam diyorum bende hata olarak görüyorum ama müneccim miyim ben? Nereden bileyim kesin Bir şekilde yapıp yapmayacağımı? Hayır cidden senin bu algın artık sinirimi bozmaya başladı, ben onunla yaşayacağım şeyleri kast etmedim hata olacaksa da onunla olsun derken. Bu yaştan sonra ilk kez bir sevgili yapacaksam ve sevgililik hata ise bu aşık olduğum kişi ile olsun demek istedim. Aynen aynen oturup her haltı yiyeceğim şimdiden göze aldım karar verdim, bunlar hata zina ama olsun seviyorum sonuçta? Zinanın aşkta geçerli olmadığı nerede yazıyor? Dedikodu da günah? Bana ömrü boyunca dedikodu yapmayan birini göster? Tutabiliyormuyuz kendimizi? İster istemez birinin hakkında iyi kötü gün içinde ağzımızdan bir şeyler çıkıyor, ben asla dedikodu yapmam ömrüm boyunca diyebilir misin? Kesin ve net bir yargı ile cidden kafan mantığın alıyor mu? Bak benim dedem Molla ve cidden tüm sülalem aşırı dindar yani ben ona rağmen onların dediği ile yaşamak istemedim, yıllarca araştırdım ettim ve dine sırf ailem öğretti diye bağlanıp inanmadım. Emin ol senin yaşadığın gün sayısından çok benim din bilgim var.
Cevap sahibi+1 yıl@Mizojinist03 Zaten İmam hatip mezunuyum ve kaç tane din ile ilgili ders gördüm haberin var mı? Siz kuranı arapça okurken ben tefsir ilmini aldım, yetmedi yabancı alimlerin görüşlerini araştırdım inceledim hangisi doğrudur diyerek, Kişisel olarak kendim körü körüne bağlanmayı doğru bulmadığım için bütün dinleri detaylıca araştırdım, İncil ve Tevrat bile okudum üşenmedim yabancı kaynaklara bile baktım kaç yıldır. Ateistlerin izlemediğim videosu kalmadı Emin ol, adını dahi duymadığın dinler hakkında bile bilgim var sen hâlâ bana ahkam kesiyorsun dinimizde şu haram bu şöyle böyle diye. Emin ol Allah'a çok şükür gayet inancım kuvvetli ve bir çok günahtan uzak durmaya çalışıyorum kendimi bildim bileli. Cidden Sadece gülüyorum bana din ile ilgili yargılama yaptığın her cümlende. Yordun beni cidden sinirimi bozma bak en nefret ettiğim şeydir kalp kırmak ve insanlara sert üslupla yaklaşmak yani karşıdaki kişi haksız olsa bile asla kul hakkına girip kalbini incitmek istemiyorum sonra cidden aşırı üzülüyorum beni germe Allah aşkına saygımı bozmak istemiyorum sonra vicdan azabı çekiyorum ben böyle biri değilim sen beni cidden çok gerdin.
Cevap sahibi+1 yıl@Mizojinist03 Ne yapayım burada sana yalandan palavra atıp evet asla kesinlikle yapmam diyip 3 5 ay sonra anlık bir durum içinde kendimi tutmayıp şeytana uyup birşeyler yaşayıp yüzsüz gibi vallahi ben bir hata yaptım mi diyeyim? Kimse kimseyi kandırmasın allan aşkına. Ben onunla bu yola tabi ki temas olmayacak kafasıyla gireceğim, karşıyım öyle şeylere ki herşeyi geçtim ailem bana çok güveniyor yani onların güvenini nasıl yıkarım? Sen otur gelecek ile ilgili konularda boş boş palavra salla ahkam kes yapmam etmem diye, olağan bir durum gerçekleşir ve bir bakmışsın yapmam dediğin şeyin içindesin! Sonra oturup zevkle yala o tükürdüğün tüm lafları. Namaz kılan kuran Okuyan biriyim, yıllardır zaten Allah'a dua ediyorum Nefsime hakim ol beni uzak tut böyle şeylerden diye, sen hâlâ ısrarla ben sanki onunla sevgili olmaya karar verirken dâhi tüm tensel ve cinsel şeyleri göze alarak bu yola çıkacakmışım gibi bir algı yaratıyorsun yeter. Ben çok gördüm zaman içinde bir şekilde nefsine hâkim olamayıp anlık bir gafletle günaha giren hacı hoca, illa zina olmak zorunda değil bu günah. Mesele özünü bilmek, hepimiz insanız ve ölene kadar sıfır günah ile yaşayabilmek imkansız yani anla artık bunu. Hepimiz günaha girmek istemiyoruz ama anlık gelişen gafletlerle yapılan şeylerin de tövbesi var, samimi edilen tövbe tüm günahları bile siler. Sen Allah mısın? Şimdi gel bana de ki, sen zaten günahı işlerken nasıl olsa tövbe ederim mantığı ile işlersen o tövbe geçerli olmaz. Benim kast ettiğim normalde cidden kişiliğine uymayan ve yapmayacağın ama anlık bir gaflet ile düştüğün ve sonra gerçek bir vicdan azabı ile pişman olduğun günahlar. Allah hepimize hidayet ve cidden kendini bilmişlik versin başka bişey demiyorum. İstediğin şeyi yaz sana nokta dahi cevap vermeyeceğim gece gece yorumunu okudukça gerildim yeterince dil döktüm sana ama anlayışın değişmiyor.
- +1 yıl
Ufak tefek günahlar tabi işliyoruz ama benim bahsettiğim büyük günahlardı. Ve imam hatip mezunuyum dedin. Tesettürlü musun? Senin adına sevindim dini araştırarak ögrendigin için ve inançlı olduğun için. Bekaretini vermeyen kız maalesef artık çok çok az var zaten. Benim iradem güçlü o yüzden asla zina yapmam diyebiliyorum ama senin gelecek hakkında kendine pek güvenin yok kesin yapmam diyemiyorsun çünkü
- +1 yıl
Sinir ol diye demedim ki ben. Senin yazdıklarına göre böyle söyledim.
- +1 yıl
Sevdiğim adamla yaptığım ve yapacağım şeyleri nasıl hata olarak görmemi bekliyorsun? Işte bu ve buna benzer cumlelerinden dolayı sana diyorum sen sevgili yapma yoksa kötü yola düşersin. Nefsine iradene hakim değilsin. Seversem her halti yerim hata değil diyorsun. Allaha da dersin hesap günü sevdiğim için yaptım diye
- +1 yıl
Istek atabilir misin rica ediyorum lütfen?
- +1 yıl
Hangi bölüm ve üni bu arada?
Cevap sahibi+1 yıl@Mizojinist03 benim iradem güçlü? Pardon şimdi ben mi iradesiz oldum? Bak güzel kardeşim başından beri sana anlatmaya çalışıyorum bizim dinimizde gelecek ile kesin yargılar kullanmak hoş değildir kaç kere açıklamam gerekiyor? Peygamber efendimizin döneminde bile geleceğin bilinmezliğine olan inançlarından dolayı ertesi günün hazırlığını ve planını yapmazlardı. Çok büyük konuşan birisin ve eminim ileride mutlaka herhangi bir konuda yapmam dediğini yapıp sınanacaksın. Sen git önce insanın ne demek olduğunu araştır öğren, en iradeli ve en inançlı İnsanın bile nefsine güven olmaz çünkü bu durum Bizim fıtratımıza ters. Bir insanın her konuda sonsuz irade ve kararlılığa sahip olması imkansız anla artık. İrademin senden güçlü olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam, şu yaşıma kadar bir erkeğin olduğu ortama bile girip masaya oturmuşluğum yok, kaç tane arkadaş ortamında sırf benim yüzümden ortama bir erkek bile gelemedi bugüne kadar, gelmiş bana iradeden bahsediyorsun. Ben çok gördüm sevgilim olmadı diyip onlarca erkekle konuşan, ortamlara giren çıkan kız. Okulda grup projesinde bile WhatsApp grubuna girmedim sırf erkekler var ve rahatsız oluyorum diye, bu yaşıma kadar aldığım teklifleri ve teklif edenlerin bir çok manada kusursuzluğunu görsen böyle konuşamazdın. İradesiz birisi olsam bunca yıl elbet gizli saklı bir haltlar yerdim kimsenin ruhu duymazdı. Ben erkek kuzenlerimle bile samimiyetim ve mesafemi koruyorum sen neden bahsediyorsun? Sırf ilk dansım eşimle olsun diye abimle bir kere bile dans etmedim her etkinlikte ısrar etmesine rağmen, ben böyle şeylerde bu kadar ince duygusal düşünüp hareket eden biriyken sen ısrarla bana nefsimin kurbanı olabilecek bir kızmışım gibi sallıyorsun. Ben irade konusunda gayet kendimden eminim ancak konu her ne olursa olsun büyük konuşmayı ve kesin yargılar kullanmayı seven biri değilim anla artık.
Cevap sahibi+1 yıl@Mizojinist03 Bak normalde bir erkekle asla diyaloğa girmiyorum ve karşıyım ama yaşın benden küçük diye seninle abla kardeş niyeti ile birkaç şey paylaştık hâlâ istek at diyorsun. Kusura bakma benlik şeyler değil, bir erkeğe tenezzül edip nokta dahi yazmam, bana yazanlara görüldü bile atmıyorum. cidden abla gözüyle bakıp iletişim kurdum ama sınırını zorluyorsun zorlama. Bireysel olarak muhabbeti uzatmanın özele geçmenin anlamı yok. Ben burada seninle iyi niyetle abla olarak diyaloğa girerken bile rahatsızlık duyuyorum hâlâ istek at diyorsun.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
1Cevap
+1 yılBulursun ama çok çirkindir o yüzden olmamıştır. Güzel olupda namuslu temiz kız yoktur
017 Yorumla- +1 yıl
Kendinden veya bacından biliyorsun galiba.
İnsanların kendi tercihi olamaz mı hemen çirkindir yaftası yapıştırıyorsunuz sen çok mu yakışıklısın hiç sanmıyorum. Elimin kiri olursunuz anca. - +1 yıl
@Elmayanak01 gayet yakısıklıyim
- +1 yıl
Milletin anasına bacisina laf etmeye ne kadar meraklısınız. Güzel kızlara çirkin erkekler bile teklif ediyor o yüzden dedim güzel olupda sevgilisi olmamış kız yoktur dite
- +1 yıl
Diye
- +1 yıl
Ama öyle demeyin insan üzülüyor çirkin olmadığı halde üzülüyor neyse kusura bakmayın fevri davrandım.
- +1 yıl
@Elmayanak01 önemli değil 🌹
- +1 yıl
Teşekkürler 🌹
- +1 yıl
@Elmayanak01 🤗 rica
- +1 yıl
Tanisabilir miyiz?🤭😳
- +1 yıl
Hahaaa hani hiç sevgilisi olmamış erkek arıyordun noldu?
- +1 yıl
Tezim yine doğru çıktı kızlar asla efendi temiz düzgün adam sevmezmis
- +1 yıl
@Elmayanak01 bu gidişle bende srfsiz piicc playboy olcam
- +1 yıl
Ben buradan kimseyle konuşmuyorum sohbet etmiyorum sizde aynısını deneyin
- +1 yıl
@Elmayanak01 bahane ediyorsunuz neyse lazım değilsin
- +1 yıl
Neden inanmıyorsunuz
- +1 yıl
@Elmayanak01 eğer gerçekten arasaydınız bir istisna yapıp tanışmak isterdiniz bence de neyse uzamasın konu
- +1 yıl
@Elmayanak01 aha buldum görüşü valla😅
+1 yılBende erkek bulmak istiyorum aama yok işte.
14 Yorumla- +1 yıl
Benim yemin ederim hiç olmadi
- +1 yıl
@Mizojinist03 daha genciz ama insan istiyor işte zamanı olsa da çok yoğun şekilde istiyor hemde.
- +1 yıl
Hele ben anne sevgisi görmedigim için çok istiyorum sevilmeyi
- +1 yıl
Bu işte ve yukarıdaki görüş
Aşk İlişkileri konusunda 379 cevap paylaştı. Çok zor
12 Yorumla
+1 yılOlabilir
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi