Nasıl sevgili yapabilirim nerelere gitmem lazım hangi ortamlarda takılmam lazım sevgili yapabilim nasıl kız çevresi edinebilirim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 381 cevap paylaştı. İmajını düzelt.
Burada kastım git estetik ol, çok pahalı giysiler giy ve son model arabalara bin değil.- Kişisel bakımına özen göstermiyor isen unutma ki bir insanı en çok itici yapabilen şey kişisel bakım eksikliğidir. Alınmamış ve birbirine girmiş kaş ve sakal, iğrenç bir ter kokusu ve dişleri berbat vaziyete gelmiş birisinin zengin veya güzel yüzlü olması çok da işe yaramaz.
- Giyinişine dikkat et. Marka kıyafetleri kovalamana gerek yok, uygulamalardan ikinci el kıyafetler bile olabilir. Kıyafetler kendimizi yansıtma tarzımızdır, bu yüzden bedeninize ve kişiliğinize uygun şık bir kıyafet seçmeniz çok önemli. Gerektiği yerde gerektiği gibi giyin ve giysilerinin temizliğine de muhakkak dikkat et.
- Üslubuna dikkat et. Üslub kesinlikle tartışılamaz bir güce sahip. Nerede nasıl konuşucağını, kiminle nasıl aktiviteler yapacağını ve nasıl oturup kalkacağını bil. Bunu karşındaki kişiye göre belirlemeyi unutma. İnsanlara davranışlarını olduklarına göre ayır; arkadaşlarına ayrı, sevgiline ayrı ve ailene ayrı. Hepsini de ayrı tut.
- Koku. Bir insanın aklında kalmanın en kolay yoludur aslında. Kişiliğini ve özgünlüğünü ortaya koyar. Kişiliğine göre parfüm ve deodarant seçmen önemli. Ayrıca bir gerçektir ki kokusunu beğendiğimiz insana ani bir çekim hissederiz.
- Saç. Es geçmemen gereken önemli bir konu. Yüz yapına ve tarzına uygun saç seçimi seni kesinlikle öne atar. Bazı saç stilleri yüzünü daha geniş, daha uzun veya daha tombul gösterebilir.
- Fiziğini dengede tut. Burada kastım model ve fitness yarışmacıları gibi değil, kaslı ol gez demiyorum. Ancak ideal kilolarda takılman ve geliştirmen gerektiğini düşündüğün noktaları geliştirmen seni apayrı bir yere getirir.
Geriye kalan da nasıl karşı cinsin ruhuna dokunabileceğini bilmek. Kadınlar için konuşursam kadınlar net ve kararlı, istediğinin peşinden koşabilen kişilere hayranlık duyarlar. Ama burada koşmak derken taciz ile peşinden koşmanın arasındaki çizgiyi kaçırma. Net olarak belirtilen bir reddi diretme ve asla aceleci olma.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılKız bulmak için bunu yapma ama sosyal etkinliklere katılabilirsin. Yaşın 18-24 arası görünüyor. Gençlik merkezleri var. Bağlama/Gitar kursu oluyor, İngilizce kursları oluyor. Burada daha çok insanlarla etkileşimde bulunabilirsin. Ayrıca bu kurslarda erkeklerle de arkadaşlık kur.
Erkek arkadaşların olursa eğer onun arkadaşlarıyla kafeye gidersin belki ve o ortamda kızlı-erkekli bir şekilde tanışmış olursun. Yani kendine bir çevre edinmen lazım ilk önce kardeşim. Fitness'a da gidebilirsin. Bir de sevgili yapmak için sevgili yapmaman gerekir. Bu hayatta ki en önemli şey zaman. Diyelim ki hoşlandığın bir kız buldun ona direkt hoşlandığını söyleme veya iltifat etme.
Böyle yaparsan da kaybedersin ve kızın ilgisi olmaz sana. İlk önce tanımaya çalış. Fikirleri, hayat görüşü, karakteri belki iyi olmayabilir. Kızlardan çekinmemelisin ve kendini ağırdan satmalısın. Eğer kendini ağırdan satarsan, diğer erkekler gibi ona iltifat edip ezikçe davranmazsan kız da senden hoşlanacaktır.
Bu arada kızlara sosyal medyadan yazmanı önermem. Sen ne kadar yakışıklı olsan da çoğu dönmez. Çünkü farklı bir amaçla yazdığını düşünebilirler veya zaten çoğunun gerçek hayatta konuştuğu kişiler olabilir.
12 Yorumla- 1 yıl
@Eyylll bütün beta erkekler önüne gelen kadınlara mesaj yazıyor. üstelik ilk yazdığı şey de çok güzelsin veya tanışalım mı? oluyor. 10/5'lik kızın bile mesaj kutusunda en az 100 kişi vardır. bu kız dahi kendini prenses dünya güzeli zannediyor. bütün bunlar beta, düşük seviyeli erkeklerin suçu. yani bir bakıma bu düşük kaliteli erkekler diğer erkeklerin itibarını da düşürüyor maalesef. kaliteli erkekler birisine kötü niyetle mesaj atmasa dahi kız o kişiyi tanımadığı için haklı olarak onunda diğer erkekler gibi olduğunu zannediyor. bu yüzden türkiye'de sosyal çevren yoksa erkeklerin bir kızla tanışabilmesi çok zor.
1 yılSeni bilemiyorum da ben artık intiharı düşünen birisi oldum. Artık umudum kalmadı. Bazen kadının bedeni bana anlamsız geliyor. Beyni bir köpek görünce nasıl dürtü hissetmiyorsam artık kıza karşı da aynı hale geldim. Bazen ölümle biter acılar
05 Yorumla- 1 yıl
Şu adama bak. Niye yaşıyor ki?
1 yılBir şeyler yapmaya çalıştığın için olmuyor aslında, akışına bıraksanız her şey kendi kendine yerine oturuyor. Aradığın zaman doğru kişiyi bulamıyorsun, aramadığın zaman o kendi seni buluyor zaten.
01 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Üç senedir sevgilin olmamasına üzülmek yerine, bu zamanı kendine odaklanmak için bir fırsat olarak görmelisin. 🧡 Sevgili yapmak için öncelikle kendine ve kim olduğuna dair sağlam bir temel oluşturman önemli. İnsanlar, kendine güvenen bireyleri her zaman daha çekici bulurlar.
Yeni arkadaşlıklar ve potansiyel ilişkiler için harika fırsatlar sunan pek çok ortam var. Mesela, ilgi alanlarına uygun etkinliklere katılabilirsin: spor salonları, sanat sergileri, konserler veya atölye çalışmaları gibi. Bir kursa yazılmak da yeni insanlar tanımak için harika bir yol olabilir.
Flört konusunda samimi ve doğal olmaya özen göstermelisin. Ayrıca sosyal medya ve mobil uygulamaları da değerlendirebilirsin. İnsanlarla iletişim kurarken içten ve açık ol, belki de orada seni bekleyen biri vardır. 🙌💕
Senin hangi etkinliklere katılabileceğin ya da sosyal medyada nasıl aktif olabileceğin hakkında ne düşünüyorsun? Belki de yeni bir bağ kurmak sandığından daha yakınındadır! 🤗00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
40
Cevap
33Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,7b cevap paylaştı.
u 1 yılkonuşarak onlarla
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBir fikrim yok bulan nasıl buluyor. Millete sorunca hep şu sonuçlar çıkıyor, işte arkadaş çevremden, okuldan buldum ya da iş çevresinden yok mahalleden. İyi de herkeste var az çok bu ortamlar bize niye denk gelmiyor 😅 gelde çık işin içinden. Bak ben sana diyeyim seni bilmem ama bulmayan bizler çok incelediğimizden. Geleni beğenmiyoruz ya da beğenilecek olmuyor, bizim beğendiğimiz bizi istemiyor (ki ben kimseyi beğenemiyorum) seni bilmem. Tüm mesele bu. Millet biri olsun diye bulduğuna yapışıyor zannımca
419 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@ex-seraphim beğeni yapıp geçme, sende durumlar nedir bir cevap ver fikrin ne?
Soran1 yılNapalım kaderime küsüm
Cevap sahibi1 yılDaha neler ya, hemen de Karalar bağlayıp yelkenleri indiriyor bu nesil🙄 hangi birinizi toplayacağız daha şimdi birine tonla laf anlattım yorumda. Ölüm yok ya ucunda. Sanki çok da lazım biri. Bak ben 9 yıldır kimse yok hiç dert ediyor muyum aman çok da lazım değil😅
Soran1 yılBilmiyorum yanlızlık bir yere kadar ya
Cevap sahibi1 yılValla yaşın kaç bilmiyorum ama yalnızlığa aşığım ben, siz erkekler biraz farklı düşünüyor bu konuda ama benim için hiçbir rahatsızlık değil. Soruna da bildiğim duyduğum cevabı vermiştim zaten. Yoksa biri olması çoğunlukla dert. Ama dediğim gibi anlaşılan millet biri olsun diye bulduğuna yanaşıyor daha iyi kafasına yatan birini bulana kadar ama bu benim yapacağım şey değil seni bilemem
Cevap sahibi1 yıl@türk5561 yoo hiç bu olmadı. Ben z kuşağı mıyım ki boy ya da kas takıntım olsun aptl ergenler gibi. Beğenemiyorum kimseyi yanıma yakışıyor değiller, kimse bana hitap etmiyor ya da evli olduğunu fark ediyorum gibi gibi vs konular
Cevap sahibi1 yıl@türk5561 sen önce her yoruma yazmamayi dene. Önce görseydim cevap vermezdim bile
Cevap sahibi1 yıl@türk5561 hayır, her yere yazan biri basitleştirir kendini. Ben böyle birini dikkate almam cevaba gerek görmem ama sana fark etmeden vermiş oldum
Soran1 yılKız haklı
- 1 yıl
Benimde birçok iyi özelliğim var ve yakışıklı birisiyim fakat buna rağmen kızlar beni beğenmeyebiliyor 😄 Çünkü son 10 yıldır her kıza yazan çok sayıda erkek olunca, kızlar çıtayı iyice yukarıya çıkardılar. O yüzden bir erkeğin bir kızı kendisine aşık etmesi 10 yıl öncesine göre daha zor. Bu arada bende bu senin gibi y kuşağındanım. Artık benimde hiçbir kız için çabalayasım gelmiyor, çünkü iyi olsam bile beğenilmeyeceğimi biliyorum
Cevap sahibi1 yıl@KarizmaGenç1 y kuşağı derken yaşın kaç?
- 1 yıl
30 yaşımdayım sen kaç yaşındasın
Cevap sahibi1 yıl@KarizmaGenç1 ben 35 biraz üstü
- 1 yıl
35 yaşında mısın yoksa 35'in biraz üstü olan 36-37 yaşlarında mısın 😄 Beni yanlış anlama ama artık kendine göre iyi birisini bulup evlen çünkü erkekler 35 yaş üstüne pek bakmiyorlar. Anca 40-50 yaş arası olan erkekler 35-40 yaş arasındaki kadınlara bakıyor. Daha da evlenmezsen artık iyice 40 yas üstü erkeklere kalacaksın. Artık 45 yaşında kel bi dayı bulup evlenirsin 😄
Cevap sahibi1 yıl@KarizmaGenç1 evlilik kafam yok kimseyle uğraşamiyorum tamamen yalnızlığı seçeli çok oldu beni kararından döndürecek biri de yoktur olsa da buna değer biri yoktur ben çoktan vazgeçtim size kolay gelsin
1 yılZeki bir kızın ilgisini; zeki davranarak
Eğlenceli bir kızın ilgisini; komik olarak
Dış görünüş meraklısı bir kızın ilgisini; yakışıklı olarak
Para meraklısı bir kızın ilgisini; zengin olarak
Akıllı ve karakterli bir kızın ilgisini; akıllı ve karakterli olarak
Kendine saygısı olan, kendini seven, olgun bir kızın ilgisini; nazik olarak
Kendine saygısı olmayan bir kızın ilgisini de; ona kötü davranarak çekersin..
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılbenimde en son 4 sene sevgilim yoktu meğerse doğru insanı bulmak için bu kadar beklemişim kendiliğinden oluyo her şey belki sende o evredesindir kasma ve akışına bırak doğru insanı bulduğunda neden onca sene yalnız olduğunu işte o zaman anlıyosun
111 Yorumla- 1 yıl
doğru kişi dediğiniz kaderimizdeki kişi mi
Cevap sahibi1 yıl@Cyber721 teşekkür ediyorum
Cevap sahibi1 yıl@benuzgunkız ruh eşim evet
Cevap sahibi1 yıl@türk5561 çok az sevgilim oldu benim hepsi de uzun sürdü ve evet hepsi uzundu bu sevgilimde uzun :D
Gizli Üye(30-35)1 yılKızlar iki tip erkeklere bakar dostum
birincisi BMW Ferrari gibi araçlara binen erkeklere bakar
İkincisi ise esrarkeş uyuşturucu bağımlısı şiddet eğilimli işsiz güçsüz sünepe tiplere bakarlar…orta düzey iyi niyetli olgun bir adama kimse bakmaz
22 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@Eyylll adam gibi adamın özgüvenli olma şansı yok canım maalesef
O bi hayal
Memlekette ahlaksızlığın adını özgüven koydular, şuanda özgüvensiz gördüğünüz mülağim içten içe adam gibi adam olan erkekleri pısırık tırt görüyorsunuz…
Şımarık insanlara ögüvenli diyorsunuz
Gizli Üye(18-24)1 yılİlla sevgili yapacaksın diye bir kural yok ki zamana bırak elbet biri çıkar karşına böyle yangından mal kaçırır gibi davranırsan pişman olursun sevgili yapmak için yapma yani gerçekten seveceğin birini bul bu işler şakaya gelmiyor bence en önemli kararlar bu hayatta meslek ve evlilik seçimi zaten bir erkeğin 30 yaşında kadar gideri olur ancada olgunlaşılıyor
10 Yorumla
1 yılBenim en son 2017 yılında sevgilim oldu. Neredeyse 8 sene olacak. Hey gidi hey 🤣 Alıştım artık yalnızlığa
30 Yorumla
1 yılBen olsam tadını çıkarırdım biriyle sevgili olunca ne oluyor asla benlik değil sevgilileri evlileri görünce midem bulanıyor çiçek böcek halleri yokmu iğrenç 😐
16 Yorumla
Soran1 yılÖyle deme bir yerden sonra insan o türleri şeyleri istiyor
- 1 yıl
Hala iğrenç 🤨
Soran1 yılFikrine saygı duyuyorum fakat benim düşüncem o yönde ben 3 senedir yanlızım sıkıldım artık
- 1 yıl
İyi git bul birini bana ne 😅😅
Soran1 yılDoğru söylüyorsun
Soran1 yılSen napıyon nasıl gidiyor
1 yılOld money giyin, beyefendiye dönüş, kültürlü, gezip gören, dürüst ve kadınları destekleyen biri ol yeter. Kaliteli erkek olursan kısacası dikkat çekersin. O kulvar çok boş rakipsizsin.
04 Yorumla
Soran1 yılBen kafeler gidiyorum öyle kimseye bakmam geçen biri çok baktı ben bakamadım acaba yanlış anlarmı falan
- 1 yıl
Bence doğru düşünmüşsün. Sonuçta sana baksa bile bela sevgilisi vs olur Türkiye gerçek anlamda sosyolojik olarak çürüdü. Mekanlarda kız aramak da çok yorucu bbence :D Müze, sanat galerisi, konser, etkinlik, kurs vs gibi yerlere gitmek daha kalıcı ilişkiler yapar.
Soran1 yılMüze sanat galerisi konser etkinlik diyosun
Öncelikle neden yok bunu anlamak lazım. Çekingen misin içine kapanık mı tipsiz mi? Çok seçenek var. Önce şunu düğün aynaya baktığında ben kendimle sevgili olur muydum? Cevabın hayırsa bir şeyleri değiştirmen lazım kendinde. Maddi olur fiziki olur...
05 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 375 cevap paylaştı. Dış görünüşün ortalama üzeri degilse hiçbir kızın ilgisini çekemezsin. Kişisel bakım, imaj, koku vs. bunlar eğer tipin iyiyse partner bulmana yardımcı olabilir sadece.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 434 cevap paylaştı.
1 yılO zaman kendine bi kız belirle. Sonra da onun ilgisini çekmek için ilk adımı at. Mesela Merhaba benim adım ... sonra nda başka sorular ile devam edersin işte. Yeterki kim olduğuna karar ver
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Hmm peki neden yok diye düşündün mu? ya da son sevgilinden neden ayrıldın sebep neydi
ya da tam anlamıyla kendine odaklan önce bu iki seçenekten birine odaklanmayı seçe bilesin bence
02 Yorumla- 1 yıl
Çok doğru 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılOrtamın var mı, kaç tane kız tanıyorsun kaç tanesiyle arkadaş ortamında kafede barda buluşuyorsun?
03 Yorumla
Soran1 yılÇevrem vardı bitti
Soran1 yılKafede zor olur
- 1 yıl
işte yeniden birileriyle tanışıp arkadaş olman lazım kız erkek fark etmez, arkadaş olup onun arkadaş ortamına gircen.
Gizli Üye(36-45)1 yılSadece ilgi göstererek ama bunu hayatın boyunca yapmalısın yoksa bir erkek çekiciliğini özelliğini kaybeder kadın için. Sonra başka ilgi gösterene gider. Bu kdar basit aslında ona ilgili Olcan o ilgili olduğunu gördükçe sana bağlanır
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 575 cevap paylaştı. Valla kardeş yakisikli para olcak ha bunlar yoksa çok guzel dil yapman gerek cevremdeki tipsizlerin bebek gibi kadinlari yaptiklarini gordum
10 Yorumla
1 yılYakışıklısı olman lazım, değilsen zengin olman lazım, Zengi de degilsen yapacak bir şey yok, kızın ilgisini cekemezsin bu devirde.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNasip işi bu ama dersen ki ben nasip peşinde değilim takılıcam. İllaki bulursun yeter ki yaklaşım tarzın düzgün olsun. İnsanları rahatsız etmeyin. Sevgilim yok ne yapicam kafasında olman da yanlış bence. Kafanın uyacağı birinin olması önemli
00 Yorumla
1 yılBenim de 8 aydır 3 numara arayışım war. Ge. zekaılar sirkinde kalmak çok daha kötü senin durumundan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u 1 yılDoğru kişi olup kültürlü olmanız yeterli ve kişisel bakıma özen göstermeniz.
15 Yorumla- 1 yıl
Namaz kılan bir insanım kötü alışkanlığım da yok şükür ama bu işler nasıl oluyor bilemiyorum dışarda sevgililer eğleniyor ben baktıkça canımı çok sıkıyor ya şu 19 yaşımda eglenemeden bu anı bu hissi yaşayamadan ömrüm geçip gidicek bu yaşlar bidaha geri gelmicek bunu bilipte elinden bişey gelmemesi çok ağrıma gidiyor 😔
- 1 yıl
- 1 yıl
Keşke dedin gibi olsa ama olmuyor işte ben sahile gidiyom mesela çay içiyom tek başıma canım sıkılıyor Avel gibi oturuyom öyle sonra bide sevgili olanlar geliyor mu ben orada daha kötü oluyom ya sahile falan da gitmiyom daha gidersem de kafa dağıtmak için gece 1 2 gibi gidiyom kimse olmuyor sakin güzel oluyor 🙁
- 1 yıl
1 yılŞimdi. Sana akıl versem oynamadığın kız kalmaz o yüzden böyle dur😂
12 Yorumla- 1 yıl
Ooo
- 1 yıl
Çok emin konuştun bak 😂
Aşk İlişkileri konusunda 854 cevap paylaştı. İlgili merhametli bana çok düşkün biri ilgimi ceker
117 YorumlaBu aralık biterse benimde tam 3 yüzyıl olacak 😂🫵🏻
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılNormal iş çevrenden falan edinebilirsin mahallenden olabilir vs
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Öyle kafaya takilacak bisey degil ilgisini çekmesende olur
00 YorumlaKanka 3 senede yanlışlıkla bile çekebilirdin o ilgiyi, naaptın seen 😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 522 cevap paylaştı.
1 yılÖncelikle nasıl bir kız istiyorsun buna karar ver. Sonra o tiplerin olduğu yerlere git.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılValla ben 170, taş gibi çok erkek gördüm ama yok işte olmuyor. Bakmıyorlar aw. 190,80lerde bambu ağacı gibi o ne öyle. Tipsizim desem şükür değilim ama işte.
015 Yorumla- 1 yıl
Boyla ilgisini çözemedim
Cevap sahibi1 yılYorumlarda herkes boy boy diye bağırmışta o yüzden
- 1 yıl
Anladım, genel bir 180 muhabbeti var sanki. Sen 170 mi?
- 1 yıl
ben direk yazılanı anlamadım abla
Cevap sahibi1 yıl@Adinisenkoy43 herkes aşağıdaki yorumlarda boy üzerinden tartışmış. Ben soruyu değil onlara istinaden yorum yazdım
Cevap sahibi1 yıl@Expolisive evet ve genel kaliplardan nefret ediyorum. İnsan sevdiği zaman kimsenin gözü bisey görmez işte net olan bu. Boş yere saçma sapan şeylere takılıyorlar ve genelliyorlar
- 1 yıl
Katılıyorum, 150 biri de olabilir, 180 de 170 de. İletişim ve uyum olduktan sonra boy sadece bir sayı bence.
Cevap sahibi1 yıl150 ise sana 170 ideal. 165 isen 180 yeterli. Ama 150 olup 180 istiyorsan kusura bakma sende
- 1 yıl
Yok ben 177yim, benden uzun da olabilir kısa da demek istedim. Boy hiç önemli değil uyum varsa.
Cevap sahibi1 yılKesinlikle. 177 gayet iyi bir boy bu arada kısa değil
- 1 yıl
Bence de iyi, 170 TRde kadınlar için uzun kategorisinde sanırım
Cevap sahibi1 yılSon istatistiklere bakmadım. Muhtemelen yükselmiştir
- 1 yıl
:)) ah çok önemli değil veri:) Bence çok ideal duruş olarak bir de zayıfsan, daha iyi durur..
Cevap sahibi1 yıl🤦♀️Ben erkekler için ideal anladım. Tabiki kadınlar 160 iseler öpüp başlarına koysunlar
- 1 yıl
:)) ah biraz detay düşündüm sanırım, kendimi düşünerek yazdim
1 yılNeden illa bir kızın ilgisini çekmek zorundasın kardeşim
03 Yorumla- 1 yıl
@türk5561 Ne alaka öyle bir şey yok sen sosyal medyadaki akımlara inanıyorsan işin zor
Dostum soruna cevabı kendi profilimden soru olarak paylaştım. Bakabilirsin en üstteki soru.
00 YorumlaKilolu isen bu sorun digeri de tıp ile yakışıklılık ile alakalı ama yok ben 110 120 kilo olayım tipim kötü olsun diyorsan evin ve düzenli işin nakit 1m dolar olacak yani eser yenerler gibi olacan seni paran için sevecekler
01 Yorumla- 1 yıl
@Defnekoc0 şey zayıf peki
Gizli Üye(30-35)1 yılBen 34 yaşındayım ve şimdiye kadar hiç kız arkadaşım olmadı sen kalkmış 3 yılın lafını yapıyorsun komik değil mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYaş kaç. kadınlara karşı tutumun nasıl. Onlarla aynı ortama girdiğinde sana karşı ne gibi hissiyatları oluyor. Senden uzak mı duruyorlar
06 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@BayLk üstünde büyü nazar olabilir mi
Cevap sahibi1 yıl@BayLk her şey olabilir bu hayatta
Gizli Üye(36-45)1 yılParan olması ve onların bilmesi gerek. Senin aramana gerek yok. Onlar seni buluyo
016 Yorumla
Soran1 yılÇevre yok
Cevap sahibi1 yılParan olsa çevren de olur. Herseyin başı para. maalesef para avcısı hemcinslerim
- 1 yıl
Çok olmasa da fena değil gelirim. Arabam da var. Ama çevremde sıfır kız var. Anladın?
- 1 yıl
Alakası yok yani parayla pulla
Cevap sahibi1 yıl@Anatoliaturkopol sen parayı göster koklat cevren dolar
- 1 yıl
Gayet de biliyor çevremdeki kızlar arabamı, kazandıgım parayı. Ama kimse bana yanaşmaya kalkmıyor. Şaka değil olan bu
Cevap sahibi1 yıl@Anatoliaturkopol öyle bir şey gerçekçi değil hatta imkansız. Yalan geliyo
- 1 yıl
Kanka memurum. Arabam da passat. Niye yalan olsun?
Cevap sahibi1 yıl@Anatoliaturkopol yalan abi paran var etrafında kız yok. Benmi başka ülkede yasiyorum
- 1 yıl
Kardeşim aç hesabını özelden atacam sana maaşla arabamı iyi misin sen
Cevap sahibi1 yıl@Anatoliaturkopol neyse tamam hiç inanmadim iyi akşamlar
- 1 yıl
@Ceren6383 ortalama biriyim
- 1 yıl
Yoo degilim valla
Cevap sahibi1 yıl@Anatoliaturkopol anlattigin kriterlere göre bir kızın sana yapışmaması imkansız. Ben biliyorum hemcinslerim. Ya içine kapanık sin ya çok havalisin. ya da paran yok
Gizli Üye(25-29)1 yılTesadüfe bak benimde 3 senedir sevgilim yok şükürler olsun
046 Yorumla
Soran1 yılNe güzel
Soran1 yılSen napıyon nasılsın
Cevap sahibi1 yılidare eder oturuyorum sen
Soran1 yılAynı işten eve evden işe
Cevap sahibi1 yılİyi ne işle meşgulsün
Cevap sahibi1 yıl@türk5561 Evet hep 160larla buluştum 180 erkek beni ne yapsın ☠️
Cevap sahibi1 yılYok bilerek gittim
Cevap sahibi1 yıl@Cyber721 ya demi demi neka komik neka👽🦦
Cevap sahibi1 yılYoo dalga geçmek için buluştum takıntım yok 😅
Cevap sahibi1 yıl@Cyber yok kimsenin parasında pulunda gözüm yok hepte zaten çirkinler denk geldi benim gibi
Cevap sahibi1 yıl1.80 üzeri erkek bulamadım bulmam da bulsam bile yazmam
Cevap sahibi1 yılYok yine yazmam kanka kalkar
Cevap sahibi1 yılG@tleri kalkar
Soran1 yılKnk sence ben nasıl bulurum nerden bulabilirim
Cevap sahibi1 yılBilmiyorum zor iş bulmazsın gibi
Cevap sahibi1 yılHayır değilim maymun suratlıyım o yüzden karşıma hep çirkin erkek çıktı 🤣
Cevap sahibi1 yılPUHAĞJQĞAHAH 👃🏻
- 1 yıl
Cevap sahibi: Birde o ç*rkin halinle millettle dalga mı geçiyorsun?
Cevap sahibi1 yılEvet zoruna mı gitti?🤨
Cevap sahibi1 yıl@Cyber721 hepinizi dert sahibi yaptım😂 bir şey yok tamam
Cevap sahibi1 yılNe derdin var acaba
- 1 yıl
Cevap sahibi: Seninle de çok t*sak geçen olur özellikle o gargamel gibi burnunla e*mik çirkin şey seni
Cevap sahibi1 yılKimsenin benimle t@şşak geçtiği yok sana bir şey diyen yok zazan gibi her b@ka atlama mal şey seni
Gizli Üye(25-29)1 yılSerseri gibi takıl sonra elini sallasan 50’si 😂
010 Yorumla
Soran1 yılZor
Cevap sahibi1 yılNasıl zor 🤨 Türk kızında beyin yok 🧠 nerede bir serseri nerede bir ahmak gider ona yapisir.
Soran1 yılÇevre edinmen lazım ilk önce
Cevap sahibi1 yılBenim çevrem coooook
Soran1 yılAyarla bana knk
Soran1 yılO zaman
Soran1 yılÇevren çoksa
Cevap sahibi1 yılSaat mi bu mk 😂
Soran1 yılYok knk
Soran1 yılBir şey istemedim boş ver kusura bakma yanlış yazdım
Gizli Üye(18-24)1 yıl18 yıldır sevgilim yok reis o nasıl olacak. :D
10 Yorumla
1 yılAyyyyyyyyyy gına geldi az gınlıgınızdan git görücü kız bul evlen haram seylerin delisisiniz ya
24 Yorumla
Soran1 yılBen artık zaten evlilik düşünüyorum
Soran1 yılKarımla mutlu olmak istiyorum
Soran1 yılSadece eşimi sevmek istiyorum
Soran1 yılAma o kişi karşıma çıkmadı hala
Bende bulamıyorum ama bosveriyorum boş ver illaki olur
137 Yorumla
Soran1 yılZor çaba göstermeden
Soran1 yılSen burdan niye yazıyon knk
Soran1 yılNerden konuşcaz yani
Soran1 yılAzra noldu
Soran1 yılTm knk
Soran1 yılBunlar hepsi paralı bu arada
Soran1 yılKusura bakma
Soran1 yılKnk burdan konuşmuyak Azra rahatsız olur
Soran1 yılKnk günaydın napıyon müsait misin
Soran1 yılİstek at knk xper 3 olmuşsun
1 yılBenim doğuştan beridir yok amg, ben napim yani
20 Yorumla
1 yılsakın gidip de eril davranmaya çalışma komi duruma düşersin onun yerine sakin soğukkanlı nazik ol crine davranma bunlar yeterli
03 Yorumla- 1 yıl
Merhaba keko seven kızı kendime nasıl getirebilirim çok seviyorum be çok temiz çok güzel seviyorum
- 1 yıl
@Aslan1616brs bence direkt kendin ol ve kekoluğun kötü bir şey olduğunu düşünmesini sağla bence mesela teneffüste kekoların taklitlerini yapıpı dalga geç kekolara tamam knk sensin falan de ama bunu kızın yanında yap
- 1 yıl
Anladım çok teşekkür ederim
Ya kızlar neden ne gerek var falan diyorsunuz bu onun kendi tercihi eğer yardımcı olamayacaksanız Xper kasmak için yanıt vermeyin ALLAH aşkına
01 Yorumla- 1 yıl
Ne gerek var derler kendileri çıkmadığı erkek yemediği halt kalmaz emin ol 🙃 bugüne kadar hiç sevgilisi olmamış çok erkek gördüm ama kız nerdeyse hiç yok...
Gizli Üye(18-24)1 yılAmac sevgili yapmak ise zor degil ama bir iliskin olmasini istiyorsan bu biraz zor cunku birsuru kriter giriyor isin icine ama sevgili icin tek sart karsi cins birini bulmak.
10 YorumlaKimsenin ilgisini çekmek ile uğraşma bırak kaderinde varsa o seni bulur zaten
00 YorumlaKnk boş ver bos is hepsi valla
1175 Yorumla
Soran1 yılKnk artık istiyorum ya 3 sene çok
Soran1 yılGerçekten nasıl kullanılıyor snap ben bilmiyorum knk
Soran1 yılKonumuna yakın nasıl yapıyosun
Soran1 yılSaol knk ben bi denim haber veririm sana
Soran1 yılKnk ayarlar girdimde konuma izin ver deyince bir şey çıkmıyor
Soran1 yılYaptım onu knk oldu da
Soran1 yılSnap haritasındaki yerde açık
Soran1 yılŞimdi napcam konuma yakın kızları nerden seçicem
Soran1 yılOnu nerden ekliyoz
Soran1 yılHikayelerden mi
Soran1 yılKnk haritanın üstüne bastığımda
Soran1 yılBir şey çıkmıyor
Soran1 yılBasıyorum oraya kişiler çıkmıyor
Soran1 yılFotosunu atim sana dicem de özelden atarım anca
Soran1 yılArkadaş yok diyemi olmuyor
Soran1 yılÖnüme gelene istek atim ama onlar konuma yakın değildir çoğu
Soran1 yılHikayede baya güzel kızlar var ama istek atsam geri dönermi bilmiyorum
Soran1 yılKnk attım şu an dönüş olmadı
Soran1 yılBugün içinde dönerlermi
Soran1 yılBu akşam mı dönerler
Soran1 yılHikayelere yanıt versem
Soran1 yılKnk bir tanesi istek attı kabul ettim mesaj gönderdim bekliyorum
Soran1 yılKonumuma yakın da kimse çıkmadı daha
Soran1 yılKnk çıktı takipten
Soran1 yılSnapchatte resmim yokki
Soran1 yılKnk sıkıldım artık bi kız arkadaş istiyorum ben napim
Soran1 yılSnapchatte resmim yokki knk
Soran1 yılTm
Soran1 yılMesajı sen atman lazım şu an
Soran1 yılKnk benim resmimi nerden gördün yakışlısın diyon
Soran1 yılBana
Soran1 yılResmim burada da yok
Soran1 yılYakışlıyız da
Soran1 yılKnk buraya koymim knk
Soran1 yılboş ver
Soran1 yılKnk bana bul sana çok dua edicem hergün edicem
Soran1 yılHergün sana dua ederim knk
Soran1 yılNerden buldun
Soran1 yılŞimdi buldun
Soran1 yılNasıl nerde ben niye görmüyorum
Soran1 yılKim diyor anlamadım
Soran1 yılSnapchat olur
Soran1 yılSenin kız arkadaşın mı
Soran1 yılNerde yaşıyor ama uzaksa olmaz ki
Soran1 yılAynı şehir olması lazım knk
Soran1 yılİstanbul knk
Soran1 yılUzak knk
Soran1 yılAdana nere İstanbul nere
Soran1 yılİstanbuldayım ama Ordu da uzak
Soran1 yılNapcaz
Soran1 yılZor
Soran1 yılİstek attım geri dönüş yok
Soran1 yılHer hafta kafeye gitsem orası da zor
Soran1 yılSenin arkadaşlarının İstanbul tanıdıkları yokmu
Soran1 yılSende yardımcı olursun knk bir şekilde zaman çok
Soran1 yılÇevrem vardı bitti knk öyle söylim
Soran1 yılDc ne knk
Soran1 yılDiscord sağlam değil knk kim bilir ne çıkar karşına manyak çok orada
Soran1 yılHappn kullandım yaramıyor hiçbir şeye
Soran1 yılUygulamalar olmaz knk hepsi paralı
Soran1 yılSen düşün bir kaç gün en iyi hangisi ise onu söylersin bana knk
Soran1 yılKnk burdamısın
Soran1 yılHemen knk bırakıp gittin
Soran1 yılNapıyon knk
Soran1 yılKnk nereye gittin bi anda
Soran1 yılEfendim knk
Soran1 yılAnladım knk
Soran1 yılKnk instagramdan konuşak mı
Soran1 yılFake hesap verim sana ordan konuşak
Soran1 yılYok knk estağfurullah
Soran1 yılKnk napalım
Soran1 yılKnk o senin söylediklerin paralı olduğun için sağlam değil o yüzden ama yine saol senide uğraştırdım
Soran1 yılNasıl genişletim knk çevremi eski çevreyi nasıl yakalıcam
Soran1 yılEskiden üniversite vardı birsürü kız arkadaşım var üniversite bitti hepsi kayboldu gitti resmen aradan 3 sene geçti çevre gitti
Soran1 yılKnk o cevap vermez bide heralde aynı şehir değil
Soran1 yılKnk özelden konuşsak
Soran1 yılYok knk kendimi o kadar düşürmim gerek yok
Soran1 yılKnk zaman çok düşün iyice söylersin acele etme
Soran1 yılBen 3 senedir yanlızım
Soran1 yılBaya ara verdim bu işlere
Soran1 yılKafelere gitsem bir şey çıkarmı bilmiyorum
Soran1 yılKnk sen profsun bulursun elbet
Soran1 yılKnk kız arkadaşların olurdu aslında orta nokta bulsak yazın görüşürdük
Soran1 yılBir şekilde kabul ederlerse
Soran1 yılTabi
Soran1 yılKnk napıyon
Soran1 yılAfiyet olsun
Soran1 yılTabi orası öyle
Soran1 yılYemeğini bitir konuşuruz
Soran1 yılKare ne knk
Soran1 yılHımm knk orada daha iyi çıksa biri karşıma
Soran1 yılSosyal medya zor nadir düşüyor
Soran1 yılKnk bilmiyorum kafelerde kızlar çiftli geziyor
Soran1 yılKnk yeni soru atim
Soran1 yılOrdan konuşuruz
Soran1 yılKnk
Soran1 yılTanımıyosun
1 yılKöşeyi dönerek
04 Yorumla
Soran1 yılZor
- 1 yıl
@türk5561 yok o yetmiyor
1 yılNapalım bro burası izdivaç programı mı?
01 Yorumla
Soran1 yılYok knk da önerilerinizi merak ediyorum
1 yılbenim 23 senedir yok ben ne yapayım
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKızın yanında gaz çıkar kız ilgisini sana yöneltir ne yapıyo bu diye
11 Yorumla- 1 yıl
😄 yapa yaa🤣🤣
1 yılçok da bişey kaybetmemişsin kafan rahat
00 YorumlaBenim Dr 3 yıldır yok
01 Yorumla- 1 yıl
@Limonista beni duysanız dudağımız uçuk olur
Dümdüz ökküz gibi yürü
01 Yorumla- 1 yıl
well then what will when he do this?
İşin zor o zaman
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
1 yılİşin zorr hayırlısı olsunn
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNeden sevgili yapcan çok mu önemli
Yaş kaç?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılHa onun dert ettiği konuya bak
00 Yorumla
1 yılBende bulamıyorum begenebilecegim birini
03 Yorumla- 1 yıl
@Kpssicinactim17 Manken kıvamında çok yakışıklı ve artı statüsü de oldukça yüksek bir erkek arıyorsun öyleyse? Yanlış anlama önyargıli olmak istemiyorum ama Begenebilecek birisini bulamıyorsan muhtemelen aradığın erkek yarı Tanrı modelinde bir şey?
Gizli Üye(25-29)1 yılNormal arkadaş ortamın yok mu? Oradan bul.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBoyun 1.80 den uzunsa olur mutlaka.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. ah be
00 Yorumla- Devamını Gör (13)
Devamını Gör(58)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026