Az uz özgüvenim yerime geliyor gelmiş sende kız kılıgı kalmamış diyor bir kere de erkek olsam bakmam sana demişti. Diger insanlards dış görünüşümle ilgili laf ediyorlardı ama kan bağın olan biri edince üzülüyorum. Tanri da o kadar adaletli ki bazı kullarına torpilin hasıni geçmiş benim gibi kullarını da umursamayıp unutmuş. İnternetten ve çevredeki kızları görünce kendimi oksijen israfı gibi hissediyorum. Keske biraz cesaretli olsam da int*har edebilsem işte o zaman kimsenin zorba laflarını duymam Hani diyorlar insan canı değerli diye ama bana hiç öyle hissettirmedi insanlar. Aynaya bakınca gelen igrenme hissi sonra denilen zorba kelimeler kafamın içinde dolaşıyor
Güncellemeler
+1 yıl
Yine dış görünüşüme laf söyledi cidden artık kabullenmek en iyisi çirkin olduğumun keşke Tanrı herkese adaletli olsaydı bu dış görünüş konusunda
Annem sürekli dış görünüşüme laf ediyor neden böyle yapıyor ki?
Bence çok düz bakıyorsun. Ona bakarsan kimse mükemmel değil. Kiminin gözü çirkin kiminin saçı yok. Kiminin boyu kısa kiminin burnu kötü. Ee sorun var diye hayata mı küselim? Olanla idare etmeyi ona göre şekil almayı bilmelisin
Kimse ne diyor diye bakma. Olanı değiştiremezsin. Makyaj ile yön verirsin kadın olarak. Ayrıca emin ol makyaj olmasa da kadınların çoğu çirkin kategorisinde yer alır. Yani genel bu durum.
Bilmiyorum ya bıktım artık dış görünüş yüzünden laf yemekten sanki ben yaptım dış görünüşüme. Anneme de diyorum ben mi yaptım git bu dış görünüşü veren Tanrıya şikayet et diyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Her malın bir alıcısı vardır kasma
Soruyu okumadan cevap verdiğiniz bariz belli
Çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır
Şu lafı da sakız yapmış bizim millet ağzına. Bakimliyim ama sonuçta yüz şekli burun şekli değişmiyor yanlış anlamayın ama
Bence çok düz bakıyorsun. Ona bakarsan kimse mükemmel değil. Kiminin gözü çirkin kiminin saçı yok. Kiminin boyu kısa kiminin burnu kötü. Ee sorun var diye hayata mı küselim? Olanla idare etmeyi ona göre şekil almayı bilmelisin
Yapmaya çalışıyorum ama bir süre sonra error veriyor psikolojim
Kimse ne diyor diye bakma. Olanı değiştiremezsin. Makyaj ile yön verirsin kadın olarak. Ayrıca emin ol makyaj olmasa da kadınların çoğu çirkin kategorisinde yer alır. Yani genel bu durum.
Makyajds olmuyor işte iyice kötü oluyor bende yani bilmiyorum kabuğuma çekilmek en iyisi bu dış görünüşle
Sana göre herkes güzel sen çirkinsin sanırım
Evet yani öyle hissediyorum
İşte bende diyorum ki böyle bir şey yok tamamen saçmalık
Bende kendimi sevmek isterdim ama aynaya bakınca insanların dediği laflar geliyor aklıma sonra da içime kapanıp duruyorum. Aynaya bakınca bende kendime tiksinmeden bakmak isterdim
Bu kafadan çık acilen.
Bilmiyorum ya hayatın gerçekleri aslinda kabullendim ben ne kadar doğru olmasa da
Biraz özgüven biraz cesaret
Bakalım sana
Neye bakacaksın ki çirkinim işte en çok uzende kan bağı olan birinin böyle yapması
Nereden biliyorsun cirkin olduğunu
Görünen köy kılavuz istemez insanlarda diyor zaten Tanrı her kuluna adaletli davranmamis maalesef dış görünüş konusunda
Cok komiksin
Haklısın bu dış görünüşle komiğim
Özgüven hersey dır
İşte özgüvenim oluyor ama insanlar mahvediyor
İnsanlar zaten bunun için var bu hayatın her noktasında olacak d
Ama bir süre sonra psikolojim kaldırmıyor ki durduk yere yapıyorlar bir de. Mesela spor yapıyorum diye kızıyor annem kız kılıgı kalmamış diyor
Onlar kendi kafalarında değilsin ondan
Bilmiyorum ya bıktım artık dış görünüş yüzünden laf yemekten sanki ben yaptım dış görünüşüme. Anneme de diyorum ben mi yaptım git bu dış görünüşü veren Tanrıya şikayet et diyorum
Tanrı değil Allah orası da neyse sen kendine güven gerisini boşvr