Annem neden böyle davranıyor?

cok üzgünüm cok morelim bozuk hatta ölmek istiyorum.. bu söylediklerini din kitap almaz arkadaşlar benim babam vefat etti babamdan bana 30 milyar para kaldı bnakada. bir kısmını anlatıyorum sadece bende babamın parasını anneme vermek istemiyorum. bazı sebepler var. ssk maaşı vs. veriyorum yine ama. erkek arkadaşım gecenlerde dediki ortak bir hesap açalım para biriktirelim gelecek için sende koy bende koy ne güzel dedi o kadar iyi biriki 3 yıldır çıkıyoruz. o bu kadar saf temiz düşünürken annem diyoe ki neymiş de ben ona yatırım yapıyormuşum neymişde obenim paramı yiyecekmiş. bugun maaş çekmeye gitik. senin gelmene gerek yok dedim. sıcak odluğu için o maaşı çeksende bir aliyle yesen diyor neler neler halbisem cocugun ne maaş çektiğimden nede birşeyden haberi var neden böyle yapıyor :( o cocuğun nasıl günahın ıalıyor
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar yaşım 20 21 benim onunda 24 6 aya kadar zaten nişan yapacağız biz. bu para bana 4 ay önce kaldı. ortak hesap da herkez yanlış anlamş ben 30 m,lyarla ortak hesap acmıcam ki sıfır hesapdan aylık köşeye ne atarsak o zaten benim paramı istemez yani. 3 5 evlenene kadar ne koyarsak. ama annem ondan nefret ediyor işte ben ona yatırım yapıyormuşum. evlenince eşyaları ortak alırız feal ndedim anneme küplere bindi ya kız evi erkek evi mi var
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar biz zaten başka bir ortak hesap acacaz neden kimse anlamıyor ki o 30 milyarı aktarmıcam ki ben ? aylık maaşımdan ne kaldı 100 tl oraya atacaz oda bende hepsi buydu birde ben dedim ilerle eşyaları onunla ortak alırız dedim anneme oda kız eşyamı alır su bu o neler neler dayanamıyorum ben
Annem neden böyle davranıyor?