arkadaşımda 1 gün kalmak istiyordum birkaç gündür yolunu yapıyorum. tamam demişti dün tekrar sordum hayır dedi ve sinirlenmeye başladı. annem benim arkadaşımı pek sevemiyor bel altı konuştuğu için. ama arkadaşım sadece arkadaş ortamında öyle konuşur. e bende öyle tabii ki. annemin en hassas noktasıdır küfür. dün birden bağırmaya başladı ve zorla telefonumu açtırdı. açmak istemiyorum dedim ama cinnet geçiriyordu resmen. mesajlarıma girdi her şeyime baktı. geldi saçımı çekti bu küfürler ne dedi. küfürse küfür ben artık bu sıkmalardan çok sıkıldım. dini baskılar da dahil olmak üzere her şeyime karışıyor ve bir yere gitmeme izin vermiyor. ne yapacağım ablamlar şehir dışında onların yanına gitmek belki deonlarla yaşamak istiyorum ama bunun için yaşım biraz küçük ve ben artık bu evde dayanamıyorum.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Aslında annen doğru olanı yapıyor , kötü arkadaş yoldan çıkartır , aşırı baskılarda aile yapısından kaynaklı sana tavsiyem eger annen arkadaşınla görüşme izin vermiyorsa onu dinlemen dir.
annem doğru olanı yapmıyor. bir çocuğun telefonu rızası olmadan karıştırılmaz. bu yasa dışıdır. Çocuk hakları sözleşmesi madde 16/ özel yaşamın gizliliği onur ve saygınlık hakkı, hiç kimse izin almadan bizim odamıza giremez; mektuplarımızı, e postalarımızı, mesajlarımızı okuyamaz.
Pardon kardeşim de o senin ebeveynin istediğini kontrol eder okur , bizi Avrupalılara karıştırma biz onlar değiliz.
o benim ebeveynim diye bana kendi istediği hayatı yaşatmamalı. haksız mıyım? yanlışımı beni döverek çözmeye çalışmamalı. lütfen benim açımdan da bakar mısınız? bizim avrupalılardan eksiğimiz ne?
Avrupalılar dan eksiğimiz aile yapımız , dövmeye ceza vermeye bende karşıyım ama ailen seni dış dünyadan korumak için çabalıyosa buna kızamayız , senin konun aslında ailece içi şiddet ve baskı telefon değil
dış dünyadan uzak tuta tuta asosyal oldum ben. sonra neden asosyalsin, sosyalleş diyorlar.
Akıllı bir kıza benziyorsun sana tavsiyem şu olur üniversiteye kadar sabret sonra uzak biyer kazanıp gidersin
teşekkür ederim yorumlarınız için.
Ama kuzum güzel gözlüm annen başına bişey gelir diye korkuyor heryer spık dolu cinayetler tcizler çok ya başına bişey gelirse annen ondan korkuyor mantıklı düşün kotü arkadaş senide kötü yapar küfür eden bir arkadaş pek iyi sayılmaz kendine gel bak birsürü cinayetler tcavuz ler oluyor
Neden küfür edıyosun arkadaşına yanlış oldugunu söyle bircok kız böyle arkadaş ortamı yüzünden ziyan oluyor kullanıp atıyorlar kşar ruhlu kızlardan uzak dur
küfür etmek bu kadar sorun olmamalı. eğer sorunsa düzeltilir. bağıra çağıra saçımı çekerek yanlışımı söylememeli bana. lütfen benim gözümden de bakın. artık annemden tiksinir hale geldim.
Annenden tiskinirsen bakış acını değişmessen hayatın maf olur biraz sen düzel bence elin evinde kalacaksın koca koca adamlar ufak kızlara göz koyuyor haberin var mı he sizin niyetiniz farklıysa onu bilemem oyle kızlar rahat durmaz
Anne bu sacını cektirecek hareket yaptıgın için sinirlenmiş yoksa hic bir anne kızına kıyamaz anne yavrusunu korur biraz güzel düşün Yaşın gereği düşünemıyorsun
lütfen empati de kurabilir misiniz? benim amacım yok. erkeklerle gezip onla bunla fingirdeşecek halim yok. zaten imam hatipte okuyorum tanıdığım bir erkek bile yok. sadece tek bir arkadaşım var çocukluğumdan beri tanıdığım. kendisi 18 yaşında bir reşit. ve annemi ben çok severim ama yaptığı bu sıkmalar beni kendinden uzaklaştırıyor. annemi artık tanıyamıyorum. biraz sen düzel demişsin ama benim yaptığım bir hata yok. annem yanlışımı beni döverek anlatmaya çalışıyor. özelime gizliliğime karışıyor. zorla telefonumu açıyor. sence bu durumda kimin düzelmesi gerekir?
İkinizde düzelin Cünki annen sana guvenmiyor kimin ne oldugu belli değil bu devirde hacı hoca herkes aynı annen yaşı gereği mantıklı şiddet olmasın tabiki Anneni yola alabilirsin anlat anne bak durum bu de zıtlaşırsan hep kafga gürültü olur saygı duy hak ver anlat kendini bagorıp cagırmak konuyu dagıtır birbirinizi anlamassınız o Olgun sen genc kızsın hata yapmandan başına bişey gelmesinden korkuyorrr kaç kız hmile kalıyor haberin var mı sen iyi dürüst olabilirsin girdiğin takıldığın arkadaşlar aklını celer kendini 3 5 erkeğin kollarında sarhoşken bulursun biraz haber dinleyin arada cık gez ama her zaman kontrolunu sagla herkesin beşinden koşma iyi arkadaşları tercih et imam hatipli kız küfür edermi kşarlık varsa sen düzelmessin
ben anneme güven sarsacak bir şey yapmadım ve erkeklerle de işim yok. arkadaşım da kız zaten. neden bile bile kendimi erkeklerin önüne atayım ki? ailemden çok haber dinliyorum ben. kendimi koruyorum. sadece argo kullandığım için mi başıma bir şey gelecek? anneme ben hala saygılıyım ve asla da saygımı bozmadım. ne dediyse hep tamam dedim bir bildiği vardır diye. ama artık yeter. ablamları kaybetti, beni de kaybedecek. normal bir anne kız olamaz mıydık? benim günahım ne?
Niye küfür edıyosun aciz ahlaksız insan küfür eder evet küfür ede eder konu farklı yerlere kayabilir zaten sapıklık ta burdan gelişir tek hatan küfür etmek annenden özür dile Annen bişey kaybetmez emin ol sen kaybedersin canın yanar hayatın biter sonra üzülürsün annen bir gün ağlar sen hergün aglarsın hem başına gelenler için gem anneni üzdüğün için akıllı ol derim
annemden özür dilemeyeceğim. sadece yukarıda açıklama kısmına yazdığım kadarını biliyorsunuz. hikayemi en baştan biliyor olsaydınız hak verirdiniz bana. dün yaşananları asla unutmayacağım. abim bile sahip çıktı bana annemin önünde. ben daha bir şey demek istemiyorum. teşekkürler yorumlarınız için.
Bak sana kötüsün demiyorum iyi anla Anen kötü ise onu oyle yapan sensin sen biraz gıcıksın gibi He annen kuralcı agresif dengesiz şiddet uygulayan biriyse suç onun emniyete gidebilirsin bunlar varsa Ama sen morelini hep yüksek tut ufak tefek şeylerle yıkılma yanlışta yapma cok bunaldıysan aptes alıp zikir cekebilirsin namazda kılabiirsin uykunu iyi al hayat kaliten artar
Veysel karani zikrini cek cok faydalı üveys veysel karani zikri
babamla sorunu halletmeye çalışacağım. babam daha naif ve anlayışlı bir insan.
Tamam sende tevazu göster gıcık kuz olma unutma seni sevmese annen esirgemez cok sevıyo demek korkuyor kadın 🥰