Annem neden böyle davranıyor ne yapabilirim lütfen cevaplar mısınız?

Arkadaşlar ben 6 ay önce babamı kaybettim. her şey aniden oldu babamın beynine akciğerlerine pıhtı attı. Eskiden hergün ağlardım şimdi kendime geliyorum. Artık ne yapabiliriz ki hayat devam ediyor. Dün beyaz atlet bol pantalonla dışarı markete çıktım. Annem delirdi. Anneme diyorum ki bu iç çamaşırı değil yani normal dışarıda giymek için bir atlet Bershkadan almıştım ne var ki bunda hava sıcak herkes giyor. Hep giydiğim birseydi yani açık saçık bile değil. Bana dedi ki baban sağ olsaydı seni nasıl görmek isterdi öyle giy. Ağladı küstü. Gerçekten çok abartıyor herşeyi. Dindar bir aile değiliz ama babam rahmetli olduktan sonra annem başını örtüyor şalla. Annemi dinlensin diye gezmeye götürmek istiyorum gelmek istemiyor. Bütün gün 4 duvar arasında elinde telefona bakıyor. Ben de çalışıyordum dün çıktım işten sınava çalışmak için. Ananemle konuştum dedi ki psikoloğa götürün normal değil annen.
Güncellemeler
1 yıl
Annem dedi ki millet ne der. Kızın babası ölmüş bunun giyimine bak derler falan. Sanki dışarı çıplak çıktık. Ama annem kafasında kuruyor yani dışarıda kimsenin umrunda bile değilim. Manipule ediyor beni onun istediği gibi giyinmem için. Beni erkeksi giydirmek istiyor. 24 yaşındayım çocuk değilim artık
Annem neden böyle davranıyor ne yapabilirim lütfen cevaplar mısınız?