Annem hep dış görünüşümle ilgili eleştiri yapıyor neden?

Sürekli bende bir kusur buluyor yok saçların çok az belin kıvrımlı değil bacağın şöyle kaşın şöyle gözün şöyle durrrrmadan dış görünüşümü eleştirip duruyor artık o kadar sinir olmaya başladım ki. Çok şükür sağlığım yerinde elim ayağım tutuyor belim tutuyor yatalak değilim oturup kalkabiliyorum çok mu önemli kıvrımlı bir bel? Ben sağlıklı bir insanım ve bunun için şükrediyorum belim ister düz olsun ister kıvrımlı olsun umrumda değil ama annem bunu kusur olarak görüyor galiba kendi beliyle karşılaştırıp duruyor sürekli böyle yüzümde vücudumda kusur buluyor artık o kadar çok sinir olmaya başladım ki anlatamam yazarken bile sinirden ağlıyorum. Bazı dediği şeylere aklım takılıyor istemsizce onun önünden yürümeye çekinir oldum yine bir şey bulacak diye sürekli beni eleştirip duruyor ben asla birinin dış görünüşüne yorum yapmam yapamam ama annem tam tersi bir insan neden böyle? Laf etsem de kızsam da anlamıyor çok değişik bir insan kafayı yiyeceğim artık. Bir insan niye böyle sürekli eleştiri yapar?

Annem hep dış görünüşümle ilgili eleştiri yapıyor neden?