Saol canım yazdı iki mesaja da asabım bozuldu gerişdim
Hep aşkım der, bugün ikidir canım diyor. Bunun için trip atılır mı?
Saol canım yazdı iki mesaja da asabım bozuldu gerişdim
Sevgilim bana aşkım der hep canım diyor bugün sürekli alındım ister istemez normal mi sizce? Şüphelenmeli miyim? Takıntılı biriyim biraz
ben de canım kelimesini hiç sevmediğim için sevgilime sinir olduğum zaman canım derdim. o da bunu bilirdi bir problem mi var diye bana sorardı. sen de sorabilirsin sonuçta hayvanlar koklaşa koklaşa insanlar konuşa konuşa… onun içinden geçenleri buradaki kimse ondan daha iyi bilemez neden sevgiline sormayı denemiyorsun? hem aranızdaki problemlere çözüm bulmak istediğini görüp mutlu olacaktır sana doğrudan derdini söylemek istemiyor büyük ihtimal, belli etmeye çalışmış seni sormanı bekliyor.
Nispet iyi bir şey değil kemlere gelirsin😂 göz cidden çok kuvvetli bir hadise bir anda bozulur tüm mutluluğun. O yüzden ne zaman mutlu olsam asla anlatmam
Ne alaka
Benim sorumda konuşuyorsunuz
Siz ne kadar farklı düşünüyormuşsunuz ya 🙄 ben de sevdiğim kadına bazen geç dönerim bazen dönüş yapamam, özür diler gelirim ama severim onu. Aşkım dediğim de oldu, canım dediğim de oldu, o kadar çok umursamadım. Hatta bazen değişiklik olsun diye farklı şeyler söylediğim de oldu. Ancak neden altında farklı bir neden arıyorsunuz ki? Bana çok garip geldi bu soru. Belki de erkekler kadınlardan çok farklı düşündüğü için böyledir.
Tamam aşkım işlerini hallet sen önemli bişe yok zaten. Öpüyorum iyi çalışmalar yazdım görüldü attı dün hiç bi sorun yoktu bazen çok yoğun kafası dolu ve ya çok sıktığımda bi kaç gün konuşmadığımız oluyor ama hem canım diyip hem görüldü atması canımı sıktı
Bi sorun yoktur dimi dün çok iyiydik biraz üstüne gittim duygusallaştım baya sonra bugün böyle
Gerçekten seviyor musun peki? Sen
Bu cümleden sonra normalde bir şey söylenmemesi gerekmiyor mu zaten? İyi çalışmalardan sonra yazıladabilir aslında ama konuşmayı bitiren bir cümle gibi geldi bana. Onun dışında canımda bir art niyet aramaman lazım. Ama şeyi anlamadım hem canım deyip hem de nasıl görüldü atıyor?
O canım yazdıktan sonra ben tamam işini hallet vs vs yazdım ona görüldü attı vanımdan sonra görüldü
Tamam ya o kadar önemli gibi gelmedi bana. Kuruntu yapıp kafanda büyütme. Ortada bir şey yokken kendi kendine sıkıntı üretmen gerekmiyor. Zaten ilerleyen süreçte bir sıkıntı varsa kendini gösterecektir ama sen her konuda böyle düşünürsen bu ilişkiden yorulabilirsin. Biz erkekler çok ama çok basit düşünürüz. O yüzden arkasında bir şey arasan bile kolayca bulamazsın, çünkü genelde bir şey çıkmaz. Ya canı sıkkındır, ya o an başka bir işle meşguldür, ya farklılık olsun diye canım demiştir, belki de seni sinir etmek için yapmıştır. Başka da bir şey aklıma gelmedi.
Gerçekten soruyor musun sorusuna gelince, evet gerçekten seviyorum.
Seviyor musun olacaktı yanlış yazdım
Dün biraz üstüne gittim sonra bozuk attım belkide o yüzden çok yazdım bunaldı biraz kırmakta istemedi bi de yoğunsa o modda değildir dönüş yapar elbet
Ondan önce hiç bi sorun yoktu
Bir şey olmaazz sıkma canını. Konuşunca görürsün zaten bir sıkıntı olmadığını
Aldatıyordur diyenlerde var bi günde mi aldatacak saçma dimi. Ateşe körükle gazlıyorlar r
Hahaha yok be ne aldatması. Çok merak ediyorum sadece canım demesini aldatmakla nasıl bağdaştırıyorlar. Onlar saçmalamakta çok üst seviyelere ulaşmışlar. Bir erkek kadınını aldatsa bunu çok belli eder. Mesajlarına hiç dönmez, aramalarını açmaz, başkasıyla mesajlaşmalarını görürsün, yakalarsın. Sizinkisinin bunlarla alakası bile yok. Ufak şeyler için düşünmene deymeyecek olmasına rağmen kendini yormaya, üzmeye çalışıyorsun. Sıkma canını dediğim gibi onunla konuşunca zaten bir şey olmadığını göreceksin.
Yarın döner inş teşekkür ederim
Önemli değil
şakasınız sahiden aslında sende kabahat değil seni o beklentiye sokanda kabahat aşkım canım sevgilim hayatım bunlar özel kelimeler söylenmedi diye trip atılacak kadar basit kelimeler değil yerinde ve zamanında kullanmasını bilirsen bu şekilde saçma bir soruda sormamış olursun !!!
Beklenti derken? 2 yıllık sevgilim zate n
Geçti sinirim. Tamam aşkım yazdım
amin
Cevap
66Cevap
Evet atılır.. durduk yere neden canım diyor sana.. aşkım demesi lazım
@Çilek_22 çok güzel yazmışsın katılıyorum.
@Barış_LonelyForever
Teşekkür ederim
Aynı fikirde olduğumuza sevindim💕
Bana da hiç normal gelmedi.
Sanki sıradan bir arkadaşı ile konuşuyormuş gibi nedir o öyle ya, baştan savma davranışlar.
Seni arayacağım canım, sağol canım ne demek ya, resmen seni başından savmış.
Seven, hoşlanan, etkilenen, heyecanlanan, bir erkek hareketleri değil bunlar..
Sana tavsiyem hiç trip atma bir şeyde deme normal davranmaya devam et.
Sadece kendini geri çek.
Kolay ulaşılır olma artık
Ararsa hemen açma 2 saat sonra dönüş yap.
Yazarsa hemen cevap verme yarın cevap yaz.
Sorarsa niye geç yazdın niye geç aradın diye hiç renk verme. işim vardı canım ondan yazamadım de.
Sende onun sana davrandığı gibi davran.
Ederinden daha fazla değer verme
Kendi değerinin farkında ol.
Tamam aşkım işlerini hallet sen önemli bişe yok zaten. Öpüyorum iyi çalışmalar yazdım görüldü attı işi var galiba yazıp aramam dönene kadar dün hiç bi sorun yoktu aşkım diyip duruyordu
Çok iyi niyetlisin.
Halen
Görüldü attı galiba işi var diye düşünüyorsun.
Bu adam seni önemsemiyor seni cepte görüyor
Bu ilişkiden soğumuş
İlişkideki heyecanını kaybetmiş
Çünkü bir insanın ne kadar işi olursa olsun canı isterse yazmak bir yolunu bulur ve iki cümle dahi olsa yazar
Görüşmek isterse yine bir yolunu bulur ve buluşur
Tekrardan bu adamı eski formuna getirmek istiyorsan kendini geri cekmelisin
Umursama ilgiyi kes onu bir nevi kendi içinde bırak
Başka şeylerle meşgul et kafanı
O zaman göreceksin o senin peşinden koşmaya başlayacak
Dün akşama kadar çok iyiydi bugün böyle oldu. Arayıp sormayım en iyisi hiç kendi peşime takılsın kadın olan benim
@Çilek_22
Aynen
Ama çok ters tepkiler verme onu istemediğini düşünmesin
Mesela buluşmak istediği diyelim
Tatlım çok önemli bir işim var gelemem de ama ne işin olduğu ile ilgili ayrıntı verme
Seni merak etmesini sağla
Bir süre böyle devam et
Erkek merak ettiği kadını düşünmeye başlar
Onun tekrardan aklına girmek için biraz taktik yap
Fakat taktik yaptığını asla bilmemesi gerek.
Youtube 'den ilişki uzmanı Adil Yıldırım videolarını izlemeni tavsiye ederim
O zaman iyi geceler falan yazmıyorum şimdi aramıyorum da o dönene kadar. En son 4 te görüldü atmıştı bugün uyuyacaö zaten teşşektğker
Koç burcu ve sabır hahahah elimden geleni yapacağım beklixem telden uzak duracağım biraz hatta iyi geceler
Trip dozunda güzeldir. Bunun için trip atılmaz. Ancak böyle bir rahatsızlığın varsa medeni insanlar gibi konuşursunuz.
Ya aşkım sen bana artık neden aşkım yerine canım diyorsun?
Ben ister istemez üzülüyorum. Vb. cümleler gibi. Trip yerine naz yapın ve cilveleşin.
Biraz işinizi bilin kızlar.
İstediğiniz her şeye naz ve cilveyle sahip olabilirsiniz.
@İpekkkkNur güzel aciklama
Bugün dedi dün hiç bi sorun yoktu senin arayacam canım yazdı vs bs yoğun belkide
Belkide
Evet tripten daha da kaçıyor
Him kaçsın bakalim
Trip atmadım o yüzden
Normalde Canım kelimesinin anlamı Aşkım kelimesinin anlamından daha büyüktür.
Şöyle ki: Bir insan Aşk sız yaşayabilir ama Can'ı olmadan yaşayamaz.
Canım kelimesi olur olmaz öyle yerde kullanılıyor ki anlamını yitiriyor.
Kısaca hanımefendi, bunda trip atacak, üzülecek bir şey yok.
Başka bir soruda uzun uzun yazdığım Türk kızının arızalarına yeni bir örnek olmuş. Aşkım demedi canım dedi diye tribe mi girilir ya? Soru da BU
Bazilari çok oyuncu Kizi Sevmek için ve sahip olmak için ellinden geleni yapiyorlar
aşkim cicim diye kandiriyorlar sahip olduktan sonra ilgiyi kesiyorlar
Anlamiyorum ilgi sevmiyorsaniz etmiyorsaniz bir Kizi sevemiyorsaniz birakin iki yüzlülüğe gerek Yoook
Sen abartmışsın trip atmaya gerek yok. Düne kadar aşkım dedi bugün canım dedi diye bunun için alınır mı? Çok saçma, bence her şey ondan bekleme. Neyi beklenti içine girersen o kadar hayal kırıklığı uğrarsın. Sadece birbirinizi sevgi saygı gösterin.
Doğru belki yoğunluktan o modda değildir biraz işleri vardı
Tamam aşkım işlerini hallet sen önemli bişe yok zaten. Öpüyorum iyi çalışmalar yazdım
Ergenliğini mi atlatamadın canım demesinde ne var hep aşkım demesi gerekmiyor ki yavrum , hayatım, aşkım der bazen ağzından ismin çıkar ne var bunda?
İş arkadaş aile ortamında olgunum ama Ona karşı aşırı çocukça davranıyorum neden bilmiyorum
Ama bu aranızda ki ilişkiyi etkiler
Kanka merak ediyorsan sorsana ddlçgb belirsiz kalmayın, ne derdiniz varsa anlatın sevgilinize. Robot değil karşı taraf insan. Anlayamaz niye trip attığınızı ondan sonra ayrılır. Duygularınızı saklamayın çok saçma olsa bile ifade edin
Aynen seni 4 karıyla aldatıyor hemen trip at 😂 cidden siz ilişki yapmayın ya önce biraz büyüyün (akıl olarak)
Hiç belli olmaz erkeklere çok güvenme
Bir gün kazıgı yersen görürüm seni de ufaklık
Senin kadar ufaklık olamam merak etme :)
Bu şekilde o tarz erkeklere denk gelmeye devam edersiniz zaten çünkü aklı başında düzgün insanların hiçbiri en ufak şeylerden dolayı bir fesatlık kötülük aramaya çalışan insanlarla muhatap olmaması gerektiğini biliyor
Aklı başındayla yapamam zaten ben o da benle. Bu konuyu salla da o saçı nasıl uzattın o kadar. çok hoşuma gitti ilişki değil saç uzatma tavsiyesi ver sen bana
Bir şey yapmıyorum kendi öyle uzuyor
Baya bı takintilisin. Sanki hep aşkım diyen şu an yerine sana Mahmut demiş. Canım demiş kötü mü? Abartma.
Offf takıntılıyım
Şu hint dizinsindr viraj dobriyal gibi takımtı seviyem hahahah
Bende izlemiyorum Instagram da tiktokta karşıma çıkıyor ordan tanıyorum o karakteri
🥺
Bunun için de trip atmazsin kötü bişey dese amenna ama demiyor böyle çocuk senden soğur
Geçti sinirim
Aşkımın yerini canım almış ah ne büyük dert yahu 🤯
Bu ilişki toksit olarak devam edecek gibi..
Hiç bir şey yokken,
Sırf bu yüzden benle kavga çıkaranın birini gönderdim direkt.
Devam et.
Yakındır postalanman.
😀
Bişe demedim
Tamam aşkım işlerini hallet sen önemli bişe yok zaten. Öpüyorum iyi çalışmalar yazdım
Biraz takip et.
Baktın hala demiyor.
Çek konuş.
Ama bunu bugün yapma.
Yok ya etmicem işi vardır yoksa canım bile yazmaz
Senin tavır alman onun dilediği şekilde değil senin istediğin şekilde davranmasına yol açacak. Senin tavrına göre şekil alması hoş olmaz bence. İlişkiyi zorlaştirmaktan öteye gitmez.
Atma triplik bişe değil çünkü. Sanki küfür etmiş gibi bahsetmişsin, canım da hoş bi kelime canının parçası işte :D
İşte takıntı böyle bişe pireyi deve yapar sonra da adam niye kaçıyor ah vah ederim pffff sakinleştim biraz
atılmaz çok gereksiz bir trip olur
bence siz takınıtılısınız gibime geldi
Evet öyleyim
bu takıntılılıktan kurtulmanız gerek ama
Canım kelimesi, aşkım kelimesinden daha güzel. Bu sebebten trip atma tabii ki, emin ol ki buna takılacağını düşünmüyordur bile.
Atılır 😂 bir daha söylerse ağzının üstüne terlikle vur 😂
Ya dalga geçmeyin lütfen ben canım derim genelde ama o demez di
Eyvaaah siz böyle herşeyi kuruyomusunuz yaaaa ço uğun belki canı sıkkın mutsuzdur 🙃🫠
Kurarım çok
Amin
takılma bu kadar ayrıntıya.. " no overthinking in relationship"
İnsanlar hep aynı duygu durumunda stabil kalmazlar. İlişkinin kıçını suya verdiğini bu tarz şeylerden yapılan çıkarımlarla yargılamamalısın. Ama durum kronikleşirse ve olumsuz birkaç şeyde kısa zamanda eklenirse o zaman olumsuzluk düşünülebilir.
Doğru mesela bi saat önce çok sinirliydim bu yüzden şimdi normale döndüm
Bence sen önce kaybetme korkusunu üzerinden at.. Partnerini seviyor olabilirsin ama unutma ki hiçkimsenin sevgisine muhtaç değilsin.. Senin hayatına giren kişi bunu şans olarak görmeli ve gitmek istiyorsada gitmeli.. Özgüvenini biraz yükseltmelisin canım
Ya ben kimseyi takmayan biriydim bunda böyle oldum tüm ipleri ona verdim hep kaybetme korkusu yaşıyorum çok sevdim için. Sensiz yaşamaktansa ölürüm falan diye ona yansıtıyorum hatta çoğu zaman onun duygusal zekası pek yüksek değil tuhaf geliyor bu kadar takmasam şimdiye nişan vs olurdu
İstersen at ama bence gerek yok dert edinme kendine
Hayatta böyle biriyle yol gidilmez. Ne o öyle bi Aşkım bi canım. Yakında hayatımda der bu
Hayatım dese sorun olmazdı
Can aşktan önce gelir bence aşkım derse trip atmalisin
Canım kelimesi daha samimidir.
hmmm
Adınla hitap edilmemesini istiyorsan trip atma bence 🤣🤣
atmadım tamam aşkm yazdım görüldü attı
"Tamam aşkım" yerine "Oldu cağnımm" de sen de bundan sonra..
Dert ettiğin şeye bak canım demek daha güzel bence aşkım kelimesinden 😄
Ne saçma sorularınız var ya.. Yeter cahil cahil sorular sormayın
bu gibi saçma şeylerle uğraşmamak için sevgili yapmıyorum :D
Olur öyle arada hormonların verdiği şey o..🤭😅 gelir geçer.
Canım ne ya soğuk kırgın lik ifadesi gibi geliyor bana bir şey e morali bozulmuş olabilir mi böyle yapması eğer sana yansitmamasi lazım eşim bazen canım der şöyle bi değişik bakarım yani
😂 benim için canım kelimesi aşkımdan daha iyi daha samimidir cidden. İnsanlar herşeye herkese aşkım diyor kediye bile🙄 ben bunun için trip atmam o nasıl davranıyorsa öyle davranırım.
Ahh zavallı erkekler ne yapsa yaranamazlar bu kadn milletine allahtan belanı mı istiyorsn
Ben olsam ayrılırdım düşmanımın başına vermesin Allah
Aynı şeyden dolayı öfkeden elimi duvara vurdum parmagim kırıldı
Trip atılır bin sayfalık kitap bile yazarım
ya ilgiyi kesmeyecek dozunu artırıp geri çekilmez öyle
Şüphe duyma da enerjisi düşmüştür ona bak
Daha dün aşkım aşkım özledim diye 3 defa aramıştı
Koç burcu musun sende yoksa
Ben koç hemen yatak döşek hastalanıyorum onla ilgili durumlarda
Koç olmak çok zor off
Ben koç sevgilim kova pf
Hani ben senim gülğndüm hani baş taşındım ne oldu bizim aşkımıza sevgimize de
Ayy.. soğuk mu.. yoksa değil mi düşüncesi var ya... Allah düşmanımin başına versin
Seni boynuzlamış aldatıyor kendine yeni sevgili bulmaya bak sen
Ne alaka ya
Evli bir insanın sürekli çiçek almazken durduk yere çiçek almakla aynı şey her zaman aşkım diyen biri niye durduk yere canım diyo?
Çok alaka
Geçti sinirim
Anladığım kadarıyla sinirlenince ne düşündüğünü bilemiyorsun
Evet kontrolden çıkıyorum
Fazla kontrolden çıkma sağlıklı ilişkiniz olmaz
Tabiki hayır. Canım kötü bir şey değildir şaşkınlığını koru ve aynı şekilde devam et illaki bir şey varsa çıkacaktır kendiliğinden. Sen bana güven
Trip atma ama şüpheli, benimkide iki kelime değiştirdi şüphelendim aldatiyomus
Daha dün çok iyiydi
Sorsana sen, şey de anlatmak istediğin bir şey var mı
Yok ya
tamam aşkım falan yazdım görüldü attı
Takılsın kafasına göre dün çok üstüne düştüm g*tü kalktı
Çok yüz vermeyeceksin erkek milletine yazma bi süre
Döner dimi
Dönerse senindir, dönmezse de erkenden kurtulmuş olursun, hiçbir zaman bir erkek için üzülme değmiyor, peşinden koşma olan sana oluyor. Kendini yıpratmaya asla değmez, ayrılırsan ağla içini dök tek gecede bitir onu, aklına bile getirme, ex biter next başlar, erkekler gelir geçer.
Erkenden kurtulmuş mu 3. Yıla girecez pfff evlenmek istiyorum onla
Benimdir benim
Senin hayatın 3-5 yıldan mı ibaret, erken oluyor, sen ne kadar istersen iste o istemezse bir yere varamazsın, erkekleri anlamak basit, o seni kolay lokma olarak görmeyecek, arada kaybetme korkusu yaşatıcaksın ben bu işi çözdüm 5 yıllık ilişkim var şu an, kendine yatırım yapan kadını sever erkekler ona aşırı düşkün olursan sadece kullanırlar, kadınlar duyguya önem verirken erkekler bi tık daha cinsel odaklı düşünür, özgüvenli ol o giderde gitsin sen ondan önce de vardın, ilişkinizi kurtarmak istiyorsan bekle sadece yazma tut kendini yumurta spermin peşinden koşmaz bunu unutma, o seni istiyorsa seninle yaşamak seninle yaşlanmak istiyorda yazar arar sorar istemiyorsa da bi bahane bulur gider, belki de yeni birini bulmuş senden kurtulmaya çalışıyordur, her şeye ihtimal ver.
Bir günde mi buldu
Yazmıcam kendi bilir kitap okuycam gidip
Umursama diyorsun yani
Umursadığını bilmesin diyorum
Valla direkt söyle icinde tutacağına hoşlanmıyorum samimi gelmiyor canım kelimesi diye uyar bi daha yaparsa bu sefer sen canım kelimesi kullan rolleri değiş 👉
Ben kullanıyorum zaten ama o kullanmazdı
Görüldü attı tek sakin kalıcam ama
Evet işi yogunken yapar bazen böyle hala dönmedi bunu sıkıntı etmem ama canım üstüne yapması sıkıntı oldu aman uyurum yarın öbğrgğn döner beyefendi bişe demiyorum yurt dışı yeni geldi diye dün işleri vardı
Abla sen buna takılıyorsan sende bir sıkıntı var. Ayrıca bu konuları buraya yazmamanı öneririm kötü yorumlar gelebilir
Gelsin gizliyim zaten
tamamdır efendim, iyi günler
Seni seven biri olduğu için mutlu ol üzülmeye değmez
aşkım kelimesi çok itici herkes tarafından kullanılıyor bide ıyy
Başak burcu musun bende çok takıntılıyim bu konularda banada hep bitanem diyor canım demeye başlayınca üst üste soğukluk hissediyorum 😂 ama bunun için trip atma yine de
Koç burcuyum
Sacmalama kank yani askimda canimda der ne farkedece kasma bu kadar benim manita kutuk mesela hepsini birbirne katiyor 5 yıldır
Kova mı burdu manitanın
Hayır canım morali falan bozuk olabilir emin ol o hiç farkında bile değildir
Allah'ım yaratıyorsun bari takip et derde bak ya Aşkım demedi canım dedi sen Bir ömür boyu mutlu olamazsın kardeşim..!
Niye
Basit şeylerle mutlu olanlardan o bile esirgendiği için mutlu olamam evet
Tabiki hayır canım demesi güzel bir şey belliiki işi var muhakkak sana dönüş yapar şöyle 1-2saat sonra tekrar deneyin
Görüldü attı
Eşimde bana hep aşkım der ismimle hiç hitap etmez. Ama arada canım da diyor çok takılacak bir şey değil bu
İyi bari
Sjdjdjfk olay çıkarmaya mı çalışıyosun aşko belki çocuk bugün canım günündedir. Sevgililerinize sahip çıkın kız etraf varyaaa çok pis çok
Bişe demim o zaman
Deme bitanem telefonda anlarsın soğuk yapıp yapmadığını
İyi yapmışsın gülümm
Ondan önce aşkımdan canıma düştü ne hikmetse ok. Ararsın yazıp silmiştim inşallah görmemiştir
Gördü cevap vermedi ama önemli bişe yok yazmışım normal dimi
Bence sen bi ara sor
Yok ya 20 gündür yurt dışımdaydı iş için daha dün akşam geldi bi de ararım yazmış zaten ama görüldü atması gıcıgıma gitti
Yorgundur diyelim o zaman
Ara sıra böyle yapar çok boğulunca kova erkeği sakin kalayım en iyisi
Abla abartmasın da abartırsa gerekli tepki verilmeli
Bakalım ne zaman dönecek
Bakalım
Mallıkta kaçıncı seviye bu?
Doğru konuş terbiyesiz
Kes be. Isine gelmedi tabi. IQ 0 sende
Varoş
Koca burnunu küçült önce sonra konuş
Çocuğun biran önce senden kurtulması lazım. Seninde tez zamanda beyin nakli yaptirman lazım. Kenar mahalle dilberi
Hayır 😂😂 sadece şakadan aşkıma ne oldu de gülerek
Çok takıntılısın sadece abartı bu biz erkekler canım balım sevdiğimiz insana canım diyouz daha ne istiyonuz ya
ay bende takıntılıyım ama bu kadarı fazla asko hahahahs adam askım da der canım da dert etme
Fazla dimi tamam
Peki böyle hepmi aşkım der yoksa ara sıra canım vb. şeyler söylermiydi ona göre taktik vericem.
Aramız bozukken yeni barışınca canm derdi ama daha dün aşkım diye arayıp duruyordu
Ayıptır sorması manyak mısınız? Bunun yüzünden trip mi olur?
Biraz
Manyak mısınız olummm bizim canım diyenimiz bile yok
canım oldu mu
Önceden mal diyordu şimdi ya iti diyor trip atmalımiyim sizce?
Aman canım takma bende öyleyim denilen gibi nasıö davrandığına bak sakın takılma bunlara
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?