Reglken trip atan sevgili mi itici yoksa bizim kadınların hassas dönemlerimizde triplerimizi cekemeyen sevgili mi itici? Biliyorsunuz sizlerde kadinlarimiz ozel gunlerinde cok hasas oluyorlar#KızGibi #Turkmenkizi #Trip
Regli iken trip atan sevgili mi yoksa bu dönemde triplerimizi çekemeyen sevgili mi itici?
Regli bahane etmek itici 1 hafta yaklastı her yerim şiş tripleri 1 hafta regliyim tribi cek ay zaten 4 hafta ayın yarısına trip bahaneniz hazır ee dıger 2 hafta da Baska bir bahane mutlaka buluyorsunuz.. Overdose trip oluyor.. Erkekte insan sonra bir yerden patlak verince iliski neden böyle oldu.. Olur tabi ki
ayda bir hafta ağzımıza sıçın kaln 3 hafta biz kendimize gelmişken sonra tekrar... sonsuz döngü.. tabiki kadın kendini düzeltmeli. Ölüm gibi birşey ama ölmedik gibi bir şey
Bence iki tarafta itici değil çünkü zaten eğer sen onu sevdiysen trip atması hoşuna gider. Kızlarda tripleri çekilmediğinde naz yaparlar sonra gülerler falan, yani iki tarafında olayı tatlıya bağlamaya çalışması baya iyi olur. :)
Adam sanki hayatı boyunca senin tribini mi çekmiş ki şimdi de çekmek zorunda olsun? Ben hiç böyle bir trip ihtiyacı hissetmedim, diğer kızların hissetmesi saçma bence.
Benim anlamadigim şu kadınların özel günü diye bir şey kalmadı ki madem özel ise neden reklam ediliyor ve bunun üzerinden prim yapılıyor bir çok bayanın itirafı üzerine bazıları bunu bilerek kullanıyor burnundan getiriyor Tamam ağrı sancı gibi durumlara lafım yok seve seve anlayış ile karşılarim ama abartan kadınlar varya onları hiç sevmiyorum
regl., kadınsal bir sorun ve aslında faydası olan bir gelişim. akabinde siz kizlar ağrı be sancılarınız yüzünden sevdiğinize tavir ve asabi olmaniz çok iyi görünmüyor. tiplerinizi ağrılarınızı geçince çekeriz. ay başınız yüzünden trip değil de infaz eder gibi tavır alanlar var., abartanlar. uysal ve iyimser olduğunuz sürece. triplerinizi çekeriz.
Valla bütün kadınlar hep triplerini hep hassas dönemin ardına sığınarak atıyor sanki hiç trip atmıyorsunuz arkadaş
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Eskiden regl yokmuydu sorusu akla geliyor. Özelinizi neden sevgilinizle paylaşırsınız anlamıyorum. Herşeye trip atan kızları çok itici buluyorum. Eskiden utanma vardı her konu herkesle paylaşılmazdı.
En İyi Cevaplar