Trip atan sevgilinizi çeker misiniz?
Çekilir
Hiç, çekilmez.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Trip atan sevgilinizi çeker misiniz?
Bir ilişkide trip atmak veya duygusal patlamalar yaşamak, herhangi bir ilişkide rastlanabilen bir durumdur. ben insanlara tavsiye verecek olursam Duygusal patlamaların altında yatan sebepleri ve hisleri paylaşmak ve açık iletişim kurmak çok önemlidir. İçinde bulunduğunuz duygusal durumu ifade etmek ve partnerinizin de hislerini anlamasına yardımcı olabilir. Partnerinizin bakış açısını anlamaya çalışmak önemlidir. Onun neden bu şekilde hissettiğini anlamak, empati kurmanıza yardımcı olabilir ve daha iyi bir iletişim sağlayabilir. Duygusal patlamalar sırasında sakin kalmaya çalışın. Öfkeli veya üzgün olduğunuzda, düşünmeden sözler sarf etmek ilişkinize zarar verebilir. Sorunları çözmeye odaklanın. Sadece tepki vermek yerine, sorunların nasıl çözülebileceğini düşünmek ve tartışmak daha yapıcı olabilir. İlişkinizde sık sık duygusal patlamalar yaşanıyorsa, ara sıra bir mola vermek, duyguları kontrol etmek ve daha sonra daha sakin bir şekilde konuşmak için faydalı olabilir. her ilişkinin inişleri ve çıkışları vardır ve her iki partnerin de duygusal olarak zaman zaman zorlandığı durumlar olabilir. İlişkinizi sağlıklı ve sürdürülebilir kılmak için açık iletişim, anlayış ve empati önemlidir. Eğer duygusal patlamalar ilişkinizi sürekli olarak olumsuz etkiliyorsa, bu sorunların üstesinden gelmek için yardım almak önemli olabilir.
Cevap
3Cevap
çekilmez ama mecbur çekcez
Yani seviyorsan bir şekilde zaten çekersin her huyunu ya. İnsan birini sevdikten sonra onu her huyu ile mecbur kabul ediyor. Sırf onu sevdiği değer verdiği için.
Hayır bir erkek trip atıyorsa olmaz
Yani evet trip atmak genelde erkek kısmına pek yakışmıyor diye düşünüyorum ben. Trip atan erkeği şahsen ben çekemem ya ne bileyim. Trip atmak sadece kadına özgü olmalı bence.
Evet erkeklere hiç yakışmıyor trip
Bi noktadan sonra çekilmez
Aynen bir çekersin iki çekersin ama üçüncüsü çekilmez bence. Bir noktadan sonra artık sıkılmaya başlarsın. Ne bileyim sürekli oluyorsa bu durum sıkar insanı ya..
Asla çekemem en sevmediğim şey
Aynen bir müddet sonra trip falan gerçekten çekilmez oluyor. Birde trip atmak bence bir erkeğe hiç yakışmıyor ya. Ne bileyim ben öyle birinden soğurdum herhalde.
Ben hiç çekemem inanki
Çocuk avutcsk yaşı geçtik diye dusunuyorum
Çekemem
Aynen bence çekemem. Hani sırf sevdiğim için susadım belki ama bakarım sürekli olarak devam ediyorsa bir müddet sonra bu durum beni yavaş yavaş sıkmaya başladı.
Arada gerekir. tripsiz iliski cekilmez
Asla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?