Reglken hormonların da etkisiyle inişli çıkışlı anlarımız olabiliyor. Bazen kendimizi trip atarken bulabiliyoruz. Soruma gelirsek, reglken trip atan sevgiliye katlanır mısınız?

Reglken hormonların da etkisiyle inişli çıkışlı anlarımız olabiliyor. Bazen kendimizi trip atarken bulabiliyoruz. Soruma gelirsek, reglken trip atan sevgiliye katlanır mısınız?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Abartiya lüzum yok ölmüyor ya 😂😂😂😂 regl sonuçta verem ya da kanser değil
Farkli bir bakis açısı
Karlanırım tabi.. sıcak su torbası hazırlayıp çikolata da alırım hatta kfjdjfkfkfkf
Haha cok iyi 😹
cok tribe gelebilen bir insan degilim normalde ama sonucta regl halinden anlayip katlanirim tabi ki
😹
Ben bile katlanamıyorum ruh halim çok kötü oluyor piskopata bağlıyorum
Mümkünse o günlerde görüşüp konuşmayalim çünkü ben ben olmuyorum o dönemde
O derece mi 😳
Aynen çok gergin oluyorum yanlış kötü bir şey söyleyip kalbini kırmak istemem
Özür dilerim kırdıysam 😔
Sen değil kız sevgilim için dedim onu 😂
Lütfen doğru konuş 😡
Hahha yanlış anlama tatlı kız. Kırarım diye sevgilim için dedim 😂 sana bir şey demedim
Şaka yaptım tatlım 😂
Yanlış anlama
Nasılsın bu arada
İyiyim teşekkürler
Rica ederim
Ben de iyiyim. Teşekkür ederim 😉
Anlamadin galiba
Katlansınlar bir zahmet.
Azcik 😹
Katlanamam
Sabirsiz biri daha 😹
Katlanirim
Erkekler Ne Diyor
Sevgilime katlanırım
İşte cesaret 😹
ya da sevgi :D
Benim ki aşırı gergin oluyor. Tolere ediyorum elbette
Trip atana katlanılır onda sorun yok iş ki yaşam enerjisi sömürüp olmayan şeyler yüzünden olay çıkarmasın
Enerji söndürücüler cok kötü yaa
Aynen düşman başına valla. Hele hele tamam diyorsun katlaniyorsun hormonlar yatisiyor olayın etkisi devam ediyor birde kusura bakma özel durumum yüzünden üstüne çok geldim falan demekte yoksa üstüne kendini daha da haklı çıkarıp tepene biniyorsa uzak duracan
Tabiki hassas olabilir, alttan alsaniz cok hoş olur ama abartmamak lazim tabiki :)
Birde benim dikkatimi çeken özel gün tripleri genellikle sadece erkeklere karşı oluyor çevresindeki kadınlara hiç öyle trip olmuyor sanırım içgüdüsel olarak tripte seçicilik durumu da var 🤣🤣
Sen öyle san 😹
katlanırım sevgi ve şevkatlice davranırım
İşte adam gibi adamlık
Teşekkür ederim regli sevgilimle herzaman ilgilendim iyileşene kadar yemeklerini bile ben pişirdim
Her eve lazim djxjd
her kız ve kadın böyle erkeği bulması zor şansınız olması gerek
Trip atan hiçbir sevgiliye şans vermeyin
😹
Kstlanirim, sebiyorsam, Seksi ve güzelse.
Anlayışlı olurum tabi
İşte adam gibi adamlık 😹
Evet en masum olduğu an
😹😹
Tabiki katlanırım
İşte feraset
Katlanirim