Kimseye trip atılmaz, atılmamalı. Ne sevgiliye/eş kişisine, ne arkadaşa... Trip atmak, pasif agresif tavırdır, ve iletişim kurmayı, açık olmayı beceremeyen, konuşmadan, sadece davranışlarından ruh halinin veya neye kızdığının anlaşılmasını bekleyen g*rzek, ergen insan davranışıdır. Yapmayın.
Arkadaşın sana niye seni seviyorum desin ki 🙄 bir saat bir arkadaşım bana seni seviyorum demedi diye kimseye trip atmam 🙄 neyse eğer trip atılması gereken bir yer varsa o zaman atarım. İnsan babasına bile trip atıyor arkadaşına mı atmayacak.
Tribin olurum düşünür düşünür sıkıntıya girersin kafama da takmam yüzüne de bakmam anca gidersin demişler trip sevgiliye özgü bir şey değil herkese atılabilir ama boş yere de trip atmam çok ileriye giderse yol veririm biter kimseyi çekemem
Arkadaşlarıma attığım ve bana atılan tiribi hiç bir sevgilime ne attım ne yedim. Arkadaş olursa eğlence katıyor. Sevgili olursa soğukluk katıyor fark bu. Tatlı ufak tefek tripler hariç.
Kadınlardaki trip atma merakı nerden geliyor anlamadım. Sevgilisine trip atmaya hakkı olduğunu düşünüyor allahın emri gibi oda yetmiyor arkadaşlsrına vallahi pes 😂😂😂😂😂