Atarlanan yazmak bi komik geldi. 😄 Hangi sevgili türü sizin için evlerden ırak?

Atarlanan yazmak bi komik geldi. 😄 Hangi sevgili türü sizin için evlerden ırak?

İkisini de fazla yapan kişi çekilmez tabi biz de kadınları fazla uğraştırmamalıyız, bir kere kırınca toparlaması zor oluyor insan sevdiğiniz kıymetini bilebilmeli.
Kesinlikle. Eig seçmeseydim seni seçerdim, güzel yorum ✨
Teşekkür ederim düşünmen yeter 🙏🏻sorularını sevdiğim için görüş yapıyorum eig olmasa da olur 🙂
Gene teşekkür edeyim bari, sürekli ettim ama😄🙂
Ben de tekrardan rica edeyim bari sürekli ettim ama idare et 😄
Sıkıntı yok))
🙂
Sevince bir çok şeye katlanıyor ve alttan alıyor insan. Tabi bu bir yere kadar sürüyor. Sürekli trip ve atar ilişkinin içine batar.
#selamgençlik 🍀🍀
Trip te atar da katlanılır gibi değil kesinlikle! Bence ikisi de çekilmez, ikisi de uzak olsun.. 🍀🍀🤨🤨
#tubasueda 🍀🍀🧚🧚
Eig tercihin için çok teşekkürler 💝😃😃💝
Ne demek🙏❤️
Cevap
7Cevap
Atarlanan çekilmez
ikiside çekilmez hele insanlara tahammül edemiyosanız veya çok çabuk soğuyan bi insansanız.. ama ilişkide seven taraf bunlara katlanır bence🤠
Trip atan çekilmez. Tribi kadın atmalı. Erkek ise atarlanır tartışır sonra barışılır
İkiside çekilmez. Erkekler zaten trip atmasın yakışmıyor.. vurcan kafasına bi tene onu istiyor
Trip falan neyse de beni en çok darlayan güvenilmemesi sürekli şüphelenilmesi falan çekemem
İkisi de çekilmez ama bir tanesini seçeceksem atarlanan.
Atarlanan daha kötü, erkeğin tribi de çekilmez ama fhjs
Ikisi ayni sey degil mi? Bilmedigim icin soruyorum.😁
Yani bence değil😅 Trip atmak peki, pekala, tamam gibi kısa kelimeler diye özetleyebiliriz. Atarlanmak da sinirlenmek işte her şeye ergen gibi.
Him, teşekkür ederim.😊
İkiside dozunda olmalı yoksa ikisi de çekilmez bence
Trip bir adım önde sanki..
İkisi de dozunda güzel. Fazlası çekilmez
Trip atan çekilmez
Her ikiside itici ve çekilmez
Her şeye alınan insan çekilmiyor..
Delikanlı olsun hepsi çekilir
Trip atmasın atarlanmasında
İkiside cekilmez
İkisi de
Trip atan