Ben trip atıp soğuk yapınca sevgilim de tepki olarak aynısını yapıyor. Gönül almak, neyin var diyip ilgilenmek yerine tribe triple karşılık veriyor.
Dünden beri böyleyiz adım atan yok. Ne yapabilirim
Ben trip atıp soğuk yapınca sevgilim de tepki olarak aynısını yapıyor. Gönül almak, neyin var diyip ilgilenmek yerine tribe triple karşılık veriyor.
Dünden beri böyleyiz adım atan yok. Ne yapabilirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Off karı kılıklı adam asla olmaz yaşadım aynısını ki durduk yere tirip atmam o da atıyordu ben atınca
Peki nasıl barisiyordunuz? Evet cidden kız gibi davraniyor
Bir iki derken uzadı bu süre bende hadi hoşçakal dedim 3 ayda sanki savaştan çıkmış gibi yorgundum bir yıldır sevgili yapmıyorum
Ben de sinir oluyorum. Ya bir erkek neyin var diyip sorup ilgilenmesi gerekmez mi? Aksine ben soğuk davranınca o da davranıyor. İnatlasir gibi
trip atan kız
evde kalır
etrafta bir sürü kşar kız dolu bacım
Git gönlünü al hayat küs ve tripli kalmak için çok kısa ölüm ani dünya fani sen bilirsin yine de pişman olma 😉
O neden almıyor
O da senin almanı bekliyor işte onda diyo ki neden o almıyo ilk tribi atan o diyodur
Ama o trip attığında ben adım atıyordum. Özür dilerim barışalim diye
Bi daha dile ne kaybedersin bir daha gönlünü al ne kaybedersin böyle şeyler için insan sevdiğim dediğiyle konuşmaz mı ya nası bi sinir bu konuşmayacak kadar garip
Ama kırgın olan benim. Onun kırılacagi bir şey yapmadım. Gidip özür diesem saçma olucak. Ve ego yapmaz mı? Sürekli bu kız özür diliyo diye
O zaman beklicen bu kadar haklıysan dilemiyosa da yol vercen değerini bilememiş der geçeriz
Sence bir erkek neden böyle olur ki? Hiçbir şey olmamış gibi konuşmaya devam ediyor. Soğuk olduğumub farkında değil mi?
Farkındadır da işine gelmiyor haksız olmak sen alttan alıp kapatsan rahatlıyacak ilişki düzelecek bi dahaki olaya kadar
O dedigini yaşadım reste rest cektik simdi ayrildik sonuç belli 😅
Neden ben trip atınca benle daha çok ilgilenmek yerine böyle yapıyor
Öyle dünya yok ya hersey karşılıklı sen nasıl davranırsan karşındaki de öyle davranir eğer davranıyorsa sevgisinden şüphe ederim
Senin silahın ile seni vuruyor. Akıllıca
Neden böyle peki. Erkeğin gönül alması gerekmez mi
Nazlı kız sevmiyor demektir
O bana kırgın ve Tripli olduğunda ben özür diliyodum. O bir şey mi oldu diye bile sormuyor. Aynı sekilde soğuk davranıyor
Dediğim gibi nazlı sevmiyor ya da seni çözmüş. Fazla açık vermişsin
şu an ne yapmam lazım sence. Dünden beri aramı bozuk. Ben soğugum o da soğuk. Nereye kadar böyle gitcek? Sevgi sözcükleri kullansa özledim falan dese yumusarim ama yok demiyor. Aksine Tripli
Sabret. Bir kaç gün. Sen yazarsan hiç bir şey değişmez
senin bu halinden bıkmıştır
Trip atmamayi dene
Zaten sürekli atan biri değilim. Bir sebebi yoksa
Terket, çekilmez
s4000 miş he füze at füze aynen öyle ölmez
Neden , niye böylesin diye sormuyor
Tripe trip