Anlaşabildiğinizi düşünüyor musunuz? Yoksa neden beni anlamıyorsun diye sorar mısınız?

Anlaşabildiğinizi düşünüyor musunuz? Yoksa neden beni anlamıyorsun diye sorar mısınız?

Ne zordur anlaşılmamak, konuşmalarını havaya yapmak, koca dünyada sanki bir başınaymış gibi kalakalmak.. Hisleri içinde bir çığ gibi büyürken sözlerinin karşı tarafa geçmemesinin verdiği çaresizlikle bataklıkta çırpınır adeta insan, çığlıkları bir tek onun kulağını sağır eder de ondan başkasına uğultu bile gitmez.

Eğer hissettiklerinizi, düşüncelerinizi açıkça dile getirdiyseniz ve karşınızda hala, sizi duymayan, etten bir duvar varsa o limandan demir alma zamanı gelmiş de geçiyordur çoğu zaman. Birbirinizin mutluluğunu, üzüntüsünü, heyecanını, kırgınlığını, kısacası her hissini anlayacağınız ve anlamak için çaba harcayacağınız ilişkiler sizi daha iyi hissettirirken değer algınızı da olumlu etkileyecektir. Çığlıklarınızı duymayan değil, bir bakışınızı tanıyan insanlarla yollarınızın kavuşması dileğiyle. 🌹❤️