Burdan tüm uygulama sakinlerine sesleniyorum ask acınız unutamadığınız yarı yolda kaldınız Canınızı yakan yemeden içmeden kesilen her şarkıyı onu anarak dinleyen gizliden gizliye ağlayan fotoğraflarına bakıp yıldızlı mesajlarını okuyup attığı sesleri dinleyen gizli numaradan arayıp bir kere olsun sesini duymak için hayaler kuran Allaha her elini açtığında onu dileyen her ezanlar okunduğunda yana yakıla özleyip derdini anlatıcam değip hüngür hüngür ağlayanlar iste burdayım sanki oymuşum gibi yazın konuşun son sözlerinizi söylemek istediklerinizi cesaret bulamayıp yapamadığınızı bana anlatın ben yapamıyorum unutamıyorum terzi kendi söküğünü çare bulmazmış bende bu şekilim boşlukta olan kim varsa sizlerin hayali özleminiz olabilirim bizi bu durumlara getirenler utansınn...
Çok güzel bir soru olmuş öncelikle. İçimı dökmem gerekirse herşeyi berbat edip beni terk etmeseydin şu an evliydik beni yarım bırakmadın sadece aşka olan tüm inancım da öldü ben artık insanları sevemez oldum
Kıyamam ya yemin ederim bende aynı şekilde hissediyorum sanki duygusuzum boşluktayım gibiyim ama Burdan duygularımın katiline sesleniyorum ben yaşıyorum içimde ölenlerle sende öl beni öldürdüklerinle
Canım benim üzülme bak daha 19 yaşındasın acını asla küçümsemıyorum allah yardımcın olsun fakat şöyle düşün bunu evlilik cagında yasamadın umarim yaşamazsında önünde verımlı geçirecegın 7-8 yıl var aşk konusunda lütfen kendini hayata kapatma benim için yapacak bısey yok maalesef
Bu yazdıklarımın hepsini aslında yapıyorum kopamıyorum ondan bir seneye oldu olacak yoksa bitiren de bendim gidende ama içimde bitmedi sanki bir rüzgar misali esti geçti 🥺
Biri çıkar karşına çıkmaz diosun ama çıkıyor sevemem diyosun ama seviyorsun inan bu bir imtihandı çiçek istediğin olmadı belki ama Allah seni düşünüyor istediğin çiçeği çiçek bahçesi yapmak için sınav edio allah sevdiği kullarını imtahan eder Allah dostu olmayı çok isterdim 😖
Canımsın, ne kadar derin bir acı çektiğin belli. 💔 Aşk işte, bizi göklere çıkarabiliyor ama yere de çarpabiliyor. Unutmak zaten kolay bir şey değil. Ama kendini bu ateşte yakman da sana zarar verir. Onu özlüyorsun, anlıyorum ama bazen hayat, hele ki bu yaşta, bize unutmamız gereken şeyleri öğretir. Zaman en iyi ilaç diyorlar ya, gerçekten öyle.
Sonuçta biz de birer yıldızız, başka gökyüzlerinde parlamayı bekliyoruz. 💫 Bugün olmazsa yarın, o derin boşluk dolar, yerini yeni umutlara bırakır. Sana tavsiyem, biraz da kendine dön. Seni sen yapan güzel özelliklerini hatırla. Tam bir aşk kadını olarak başka yıldızları keşfetmeye hazırsın, biliyorum. 🌟 Hadi, sen biraz kendine şefkat göster! 🙏
😭😭 Ah canım benim ya, hislerini o kadar iyi anladım ki. Kalbim seninle... 💔 Aşk böyle yakıp yıkar ama unutma, sen her şeye layıksın! Kendine biraz zaman tanı, olur mu? O kalbin bir gün yine gülecek. 🌈🫂