Merhaba biraz uzun ama lütfen hepsini okuyup cevaplar mısınız çok üzgünüm ve nasıl düşünmeliyim ne yapmalıyım bilmiyorum?

Şimdi şöyle ben 28 yaşımdayım bayanım. Tek çocuğum ve küçük yaşta 3 tane kalp ameliyatı geçirdim. 3 tane üniversiteden mezun oldum kurslara da katıldım sertifika aldım şu an bir iş yerinde çalışıyorum. Kendimi övmek için söylemiyorum ama gerçektende hiç nankör vicdansız ya da bencil bir insan değilim tam tersi çok saygılıyımdır. Vicdanlıyımdır. Buna rağmen bu yaşıma kadar hiç sevilmedim hiçbir erkek beni sevmedi biliyorum belki dalga geçtiğimi düşünebilirsiniz ama değil gerçektende beni seven biri olmadı en ufak çabalayan değer veren de olmadı. Kendimi hep tek başına değersiz yalnız çok çirkin hissettim çünkü tüm arkadaşlarım evlendi ama ben bir kere bile değer görmedim kendimi çirkin hissetmek de beni çok üzüyor ve yoruyor yıllardır. Çok fazla kız arkadaşım çevrem var ama erkekler olmuyor bende uzak duruyorum ama yinede evlenemeyeceğimi bilmek beni çok çok üzüyor hep yanlız yaşama düşüncesi 😰😰

Merhaba biraz uzun ama lütfen hepsini okuyup cevaplar mısınız çok üzgünüm ve nasıl düşünmeliyim ne yapmalıyım bilmiyorum?