Kavganın veya tartışmanın hiç olmadığı bir sevgililik veya evlilik hayatı yaşamak mümkün müdür, yoksa kocaman bir hayalden ibaret midir?

Kavganın veya tartışmanın hiç olmadığı bir sevgililik veya evlilik hayatı yaşamak mümkün müdür, yoksa kocaman bir hayalden ibaret midir?

Keşke tartışmasız bir ilişki olabilse her şey ne kadar güzel olurdu. İki farklı huylara düşüncelere sahip kişinin bir araya gelip hayatlarını sevgi ve saygı çerçevesinde yürütmeye çalışması göründüğü kadar kolay değil İlla ki fikir ayrılığı olacaktır
Mümkün değil elbette.. Tartışma olmadan bir şeyler çözüme kavuşmuyor.. Ortada hiçbir sorun yoksa, büyük sorun vardır demektir..
Tartışmayı da ancak bu bilince sahip insanlar yapabilir.. Kavgayla tartışmayı ayırt edemeyen zihniyetle zerre kadar yol alınmaz.. Kelime anlamı da odur zaten; bir konudaki karşıt fikirlerin ortaya dökülüp ortak bir noktada buluşma eylemidir, gemileri yakma eylemi değil..
Teşekkür ederim..
Rica ederim.
Evet mümkündür yani kavga değil de tartışmalar olabilir arada sırada tabi ki de.. çünkü kimse birbiri ile kusursuz anlaşamaz benim de sevgilim veya eşim olsa tabi ki de tartışırdık ama ben alttan alırdım çünkü kavga etmek sürekli tartışmak bize zarar verirdi.. her şey gönlünüzce olsun..
Kavga değil ama tartışabilmeli insan bence. Kavga daha yıkıcı bir noktada, tartışmada bırakabilmeli. Farklı bakışları tartışıp birbirini anlamaya çalışan, çözüm bulabilen tarafta kalmalı. Bunları yapamıyorsan sürdürmek mümkün olsa da bir şeyler hep eksik kalır.
Cevap
22Cevap
Olmaz ama insanı yorar karşı taraf anlayışlı olmalı çok
Boyle bir ilişki sadece aşk olarak değil sosyal hayatta bile mümkün değil.. Eger sayet böyle bir durum varsa karsilikli olarak birbirinden vazgeçme durumu aman ne yaparsa yapsın konumu geçilmiştir. Buna da ilişki denir mi bilemiyorum.
Tartışmasız olması mümkün değil, sonuçta iki ayrı farklı insan illa ki anlaşmazlıklar olacak. Önemli olan yıpratmadan, yormadan ortak noktada buluşabilmek ve bunu başaran çiftler her zorluğu aşabilir.
Sağlıklı bir ilişki olmaz. Saygının aşılmadığı, küfürlerin havada uçmadığı tartışmalar iyidir her zaman. İki taraf da kendisini açıkça ifade edebilir. Barışması da bir o kadar tatlı oluyor ayrıca. Kavganın olmadığı bir ilişki sıradan sanki 🙄
tartışmanın olmadığı hiçbir ilişkinin gerçek olduğuna inanmıyorum. ama tartışmaların uzadığı ve tekrarlandığı beraberliklerin de ilişki olabileceğine inanmıyorum.
Mümkün seven kavga etmez hani bazıları derler ya ilişkinin evliliğin tadı tuzu da kavga da olmalı diyenler oylelerine çok sinir oluyorum ne demek kavga da olmalı kavga huzursuzluk yaratır
Hiç kavga ve tartışma olmayan bir ilişki sağlıklı değildir bence monoton bir yaşamları vardır ve elbet bir gün patlak verir her ilişkide az da olsa tartışmalar olur
Bir ilişkide bence aşırıya ve şiddette yönelmediği sürece ufak tartışmalar olmalı eğer olmuyorsa ileri ki zamanda iki taraftan biri bir anda patlıyacağını ve her şeyin acısını bir tartışmada çıkaracağını düşünüyorum. Buda tahmin ettiğiniz sürece pek sağlıklı olmaz
Çok çok zor ve daha yorucu olur gibi sürekli kavga etmek de hiç olmamasını sağlamaya çalışmakta ve kavga etmeyelim kesin dayak yerim tartışsak makul bence 😃
Kavga boyutunda olmasa da ufak tefek tartışmalar gereklidir. Bu bağırıp, hakaret etmek, atışmak gibi değilde bir konu üzerinde muhakeme etmek daha sağlıklı olur.
İki farklı karakter bir araya geldiğinde düşünce ayrılıklarının olması normal önemli olan yapıcı olmak
İki farklı karakter bir araya gelince düşünce ayrılıkları olur önemli olan bu tartışmaları seviyeli ve yapıcı yapmak 🎈
Ütopik. Huzurlu anıları güzel yapan huzursuz anılardır. Çirkin olmadan güzeli bilemeyiz. Yani kavgalar da ilişkinin tuzu biberidir.
Kadınlar mutlaka ama mutlaka ara sıra yoktan yere kavga üretip tartışmak ister. Bundan zevk alıyorlar.
Tartışmasız bir ilişki olmaz. Anlaşmazlıklar yoksa orada büyük bir sorun var demektir.
Her zaman, her konuda aynı fikirde olunmaz. .
Olmazki öyle sürdüremeyiz bi süreden sonra sıkılırız hep tatlı yenmez birazda acı tuzlu yemek şarttır
Mümkün değil.
Yani en ufak bir şey de olsa bir sürtüşme olmalı bence. Alice harikalar dünyasında yaşamıyoruz ki..
Hiç tartışma çıkmıyorsa bi sıkıntı vardır o ilişkide bence
Mümkün değil, bi noktada ters düşülüyor bazen ya da yanlış anlamalar oluyor.
Çatışmalar elbette zaman zaman olabilir. Önemli olan saygıyı elden bırakmamaktır.
Kavgalar ilişkinin tuzu biberi ama aşırıya kacmadigi süreçte
Mümkün değil zaten kavga olmayan bir ilişki hayal edemiyorum sıkıcı olur ilerlemezki
Çok küçük kavgalarla sürdürmek mümkün sevgililik adına bunu söyleyebilirim
İnsanın yaradılışna ve doğaya çok ters süre değişebilir ama sonuç kesinlikle aynı kavga olur yani
Ara ara da olsa kavga da sart bence. İliskinjn tuzu biberi bence 😝
Tabiki değil, çünkü her şey mükemmel olamaz bir ilişkide.
Sanmam mümkün değil, ayrıca bunlar ilişkinin tadı tuzu hahaha
Mümkündür aklı başında art niyetli olmayan insan yani değer veren kişi kırmaz kimseyi
Arada tatli tatli atışmak olsun ya.. hiç tartismadan yasanan iliski ne kadar samimi olur ki
Mümkün olsa bile sağlıklı değil o kadarda değil. İlla ufak minnak sorunlar olur
Kişiler zamanla birbirini daha iyi tanıyıp, neye kızıp sinirleneceklerini bilip, karşılıklı sınırlarına saygılı olurlarsa mümkün. Hiç olmaz değil ama ufak ve aşılır kavgalar olur. Saygı sevgi ve kaybetme korkusu çok önemli
Kavgasız iliski olmaz cunku sonuc olarak birbirinden farkli iki insan birbirleriyle belirli. bi zaman geciriyo ve fikir ayriliklari inatlasmalar oluyo buda kavga cikariyo
Kavga anında çıkmıyo ilk kıvılcımlarda direk bitirilebilir sakinleşilir olay büyütülmez falan o olabilir ama fikirlerin hiç ayrılmadığı çatışmadığı bi ilişki olacağını sanmıyorum
En iyisi evlenmemek ama madem evlendin o zaman kavga etmeyeceksin…
Sudan sebeplerle kavga çıkartırım. O kavga edilecek
Mümkün bazı insanların anlaşması için bir bakış yeterlidir
Tartışma kavga her iki kişiyi daha yakından tanıma olasılığı sağlar
Hayır ama kalite olmalı
Çok sıkıcı olurr o yuzden mumkun degil bencee
Ben kavga etmeden duramam
Keşke bütün ilişkiler kavgasız olsa
Sıkıntıdan ölürdüm
Hayır önemli olan tolere edebilmek 😃
Kavga ilişkinin tuzu biberi ya
Gercek ilişki o dur
Kavga olmasın zaten ama tartışmalar iyidir.
Yok sıkılırım ben o ilişkiden
Mümkün. Bana göre ideal ilişkidir.
Mümkünde çok sıkıcı olur😬
Kavgasız gürültüsüz ilişki çok sıkıcı olur
Benle her şey münkün : ))
Değildir arada tat vermesi lazım
Tartışmanın boyutuna göre mümkün.
Bu benim ilişkiler 😂 sondaçok pis kavga çıkıyor
Tozu halı altına süpürmeye benzer
Kesinlikle mümkündür ama düşük bir ihtimal.
söz konusu türk erkeği olunca mümkün değil
Acaba kıskanmıyor mu diye düşünüyor insan...
Olmazsa olmaz tuzu biberidir iliskinin
Mümkün değil tuzu biberi aslında
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?