Surekli sevgilisinden bahseden ve sevgilisini paylasan,
Eski sevgilisine mi nispet yapiyodur
is arkadaslarina mi?
Surekli sevgilisinden bahseden ve sevgilisini paylasan,
Eski sevgilisine mi nispet yapiyodur
is arkadaslarina mi?
Sevgilimin beni başka kadınlarla paylaşmasında eski sevgilisine ne gibi nispeti olsun ki? Eski sevgilisi "aaa eski kız arkadaşım yeni sevgilisine gruub yaptırıyor tüh keşke ayrılmasaydım" mı diyecek çok saçma
Sosyal medya üzerinden çift olur başkasına ayar vermeye (nispet yapmaya ve ya mesaj vermeye) çalışan insandan tiksininiz. Çünkü gerçekte aciz ve ezik insanlar fiziki ve eylemsel yapamadıklarını, klavye ile yapabileceklerini keşfettiler. Keşiflerinden bu yana herkes ve her şey ulu orta. Bundan rahatsız olmayan da sağlıksız, rahatsız olup susanda rahatsız (zihinsel rahatsız).
Mutlu gözükmek istiyorsam mutlu gözükürüm. Kimse eee mutlusun (!) Eve? ama isntegramda yok bu mutluluğun demez :D Lütfen ya lütfen dönün gerçek hayata...
Bunu ZEKASI ve BEYNİ olan bir erkek çok çabuk anlar
ama ENAYiLER biraz zaman kaybederler..
ONU HAYATIMDAN SİLERİM " . " ve onun için hiç iyi şeyler düşünmem !
Cevap
22Cevap
ayrılırım direk..
Bazıları duygularını dışarda yaşamayı sever bazıları içerde bazıları sevgilisini paylaşarak pazara girmeye çalışırız bazıları nispet olsun diye paylaşır paylaşan insanın karakter analizini yapmak lazım hocam
Sevgilim yok sevgili sorusu sorma bana başka soru sor anladın mı
Ne öyle cıvık cıvık hiç istemem görmemiş gibi beni paylaşmasını.
Anladığım an rezil eder hayatımdan çıkarırım. Gözünün yaşına bakmam.
Erkeklerin anlamasi cok zor duygusal hic bi sey anlayamazsiniz
Eski sevgilisini hâlâ unutamadığını anlarım ve ayrılırım. Aklında başka biri varken bir insanın kalbine girmek zordur, verdiğin emeğe değmez.
Eski sevgilisini unutmamış birini görünce anlarım zaten 😁
Eski sevgilisinin olup olmadığı zaten 1 hafta içinde belli olur... öğrendiğim an bye bye
Bende onun eski sevgilisi olurum kimsenin yara bandı olmak istemem
Benden uzak dursun
Onu yapan erkek hayattan nasibini almamış biri için başka bi insanın kalbini çalıp kiriyor
Çok basit bu ilişkiye nokta koyar sırtımı dönüp giderim
Bunu hissettiğimde anda bay bay
Ayrılık sebebi beni bir araç olarak kullanamaz
Benimle artık muhatap olamaz
Hayatımdan Komple Silerim Hanım Efendi
Vesselam
Cok iyi olmaz onun icin
Tekmeyi vururum
sanmiyorum
Ayrılırım
Geberdürem
Hiç bakmıyon eyw.