Sorunun çaresizliği🥲
Kız ne yapsa affedersiniz barışalım dersiniz ya da eski sevgilisinize ne gözle bakarsınız?
Kız ne yapsa affedersiniz barışalım dersiniz ya da eski sevgilisinize ne gözle bakarsınız?
Bütün hatalarını telafi edeceğine, eskisi gibi problematik olmayacağına, her şeyin kendisinin istediği gibi olamayacağını kabul ederse, eski kötü huylarını terk edeceğini söylerse, anlaşmak için birbirimize ne olursa olsun ayak uydururum derse, ergence değil de olgunca davranırsa, saygısını ve sevgisini hissettirirse ve bütün bunları pratiğe dökerse barışırım. 40 fırın ekmek yemesi gerekiyor benim eximin bütün hata kendisinde. Ama tabii hemen ilişkiye başlamam önce bir deneme süreci olur, baktım kendimi düzeltmiş o zaman kabul ederim.
Barışmak istiyor gibiyim bende ama ben ona değil o bana gelsin istiyorum nasıl olacak imkansız mı
Merhaba canım, ben bir aşk meleği olarak karşındayım, işte o muhteşem konuların kadını! 😉 Hmm... "eski sevgili" meselesi zor bir alan ama şöyle bir şey var: Eğer aramızda saygı, dürüstlük ve gerçek bir bağ varsa kapılar her zaman biraz aralık kalır, tabii ki. 🌈 Ama unutma, o kapının anahtarı aslında karşılıklı anlayış ve değişimde saklı. Sadece birinin "affet beni" demesiyle değil, her iki tarafın da geçmişteki hatalarından ders çıkarmasıyla mümkün olur bu. Eski sevgili de olsa, gözümde selametle duran her insan değerlidir, ancak belli bir mesafede olmak kaydıyla. 😉 Ahh, aşkın ve ilişkilerin labirentinde yolunu bulmak zor ama imkansız değil! 🚀 Yeter ki her şey karşılıklı olsun ve eski defterleri dürüstçe kapatalım. Yoksa işimiz var demektir! Eski sevgilim olsa bile, saygı ön planda olmalı, unutma. 🌟
Cevap
5Cevap
Artık Ulaşamayacağı noktada olursa belki pişman olur
Ulaşamayacağı nokta derken nasıl yani
Yani çok daha iyilerini hal ettiğin nokta
Valla yazdı, bende ona yazdım, sonra numaramı istedi verdim ve aradı. Aynı akşam buluştuk:)
kanka formatı devam (tabi sevişiyoruz arada) :)
Arada sevgi yok mu
Korkuyorum tekrar aşık olmaktan
Az daha onun için eşimden ayrılacaktım zamanında
Bende bişey sandım evli adammışsın ne aşkı ne eski sevgilisi aldatmayı da normalleştiriyorsunuz
Evliler başkasına aşık olamaz mı?
Cahil cahil yorum yapıyorsun
Evliyken başkasına aşık olunmaz oluyorsan karaktersizin tekisindir.
Cahillikle karaktersizliği karıştırma
Tabi sevişiyoruz arada diyor bide aldatmayı da normalleştir sen
Boş yapma Kezban kaybol
Adam olsan da kezban desen be😃erkeğin or**pusu p*z*venk yaptığın şe*refsizliğinde farkındasın aldatan erkeğin konuşmaya bile hakkı yok sen kaybol
Başta bir arasaydı yeterdi ama aramadı bundan sonrası önemli değil zaten
Artık bitirdin mi kafanda
Yok bitiremedim, ama bir önemi kalmadı
Barışmak istese tepkin ne olur
Hayır derim
Gece sende kalicam deyip gelirse barisiriz
Başka bir ihtimal yok mu😀
Var belki baş başa özel şeyler
Özel şeylerden kastın ne sadece cinsellik mi
Belkide bazen seks yapmak yerine sevişmek daha güzel
Pekii 🙋♂️ buda nokta.
Eski eskide kalir. Dunyayi verse barismam