Biz 2 ay bir birinizi tanidik 3 cu ay sevgili olduk. Ben biraz soguk bi tipim. O ise benim tam tersim. Bulusdugumuzda cok iyiydik. Ama yazisinca benim soguk oldugumu hep soylerdi. Sonunda bana deger vermiyorsun bitirelim dedi. 6 aydir bir birimizin hayatinda variz
Soğuk değilsindir sen "her şakaya gülmeyen tiplerdensin" ve bir az da umursamazsın sanırım. Ama bunun değer vermekle bir alakası olduğunu sanmıyorum. Ya sevgilin yarımakıllı, ya da başka birini buldu.
Baska biri olsa bilirdim. Evet her sakaya gulmem. Yalandan mutlu numarasi yapmam ve cok umursamazim. Iliski icin yetersiz birisiyim. Ama 6 ay oldu ya ben cok baglandim
Eğer bağlandıysan bu umursamaz tavrını bir kenara koyman lazım. Hem bağlandım diyorsun hem de umursamazsın. Uyumsuzluk oluşuyor. Yine de bu tavırlara karşın "seni görmek istemiyorum" lafları bir az ağır olmuş. Bence git konuş ve amacını sor. Eğer ilişkiye bir şans vermeyecekse bunu önceden öğren. Böyle böyle yıpranırsınız mahvolursunuz.
beni arar sorar hatta sabahlara kadar msjlasiriz hatta evlenmekten bahseder yuva kurmak ister bunları konuşur ben moralim bozukken pasta filan yapar ne bileyim biseyler çabalar örnek yani ve erkeklerle işi olmaz başka erkeklere selam vermez örnek bu tarz bı kadın bulsam zten hayatımı o kadına adarim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bu bildiğin evcilik oynamak gibi. Sorunlarınızı "iki çocuk" gibi değil de olgun kişiler olarak halletmeye çalışın.
Nasıl. Hisslerim yok. Gormek bile istemiyorum diyor
E nasıl sevgili oldunuz? Daha da önemlisi işleri nasıl bu raddeye getirdiniz?
Biz 2 ay bir birinizi tanidik 3 cu ay sevgili olduk. Ben biraz soguk bi tipim. O ise benim tam tersim. Bulusdugumuzda cok iyiydik. Ama yazisinca benim soguk oldugumu hep soylerdi. Sonunda bana deger vermiyorsun bitirelim dedi. 6 aydir bir birimizin hayatinda variz
Soğuk değilsindir sen "her şakaya gülmeyen tiplerdensin" ve bir az da umursamazsın sanırım. Ama bunun değer vermekle bir alakası olduğunu sanmıyorum. Ya sevgilin yarımakıllı, ya da başka birini buldu.
Baska biri olsa bilirdim. Evet her sakaya gulmem. Yalandan mutlu numarasi yapmam ve cok umursamazim. Iliski icin yetersiz birisiyim. Ama 6 ay oldu ya ben cok baglandim
Eğer bağlandıysan bu umursamaz tavrını bir kenara koyman lazım. Hem bağlandım diyorsun hem de umursamazsın. Uyumsuzluk oluşuyor. Yine de bu tavırlara karşın "seni görmek istemiyorum" lafları bir az ağır olmuş. Bence git konuş ve amacını sor. Eğer ilişkiye bir şans vermeyecekse bunu önceden öğren. Böyle böyle yıpranırsınız mahvolursunuz.
Karantinadayim. Cika bilsem keske. Cika bilsem gidecegimde. Cikamiyorumki. Ya baskasi varsa? Ya baskasini bulmussa.
asla affetmem bitmiş gitmiş nankör insana asla değer vermem birdaha
Hiçmi şansı yok?
aldatmisti affetmem hic şansı yok.. bunu yapmasa ciğerime hançer soksa afederdim ama affı kalmadi
Aldatma yok benden baska bisey yuzunden ayrildi
kıskançlık mi o ise gelmez
Yo deger vermiyorsun dedi
değer vermeyi dene
Nasil? Ne yapmam lazim? Erkeksin iste sana deger verdigini nasil anlarsin?
beni arar sorar hatta sabahlara kadar msjlasiriz hatta evlenmekten bahseder yuva kurmak ister bunları konuşur ben moralim bozukken pasta filan yapar ne bileyim biseyler çabalar örnek yani ve erkeklerle işi olmaz başka erkeklere selam vermez örnek bu tarz bı kadın bulsam zten hayatımı o kadına adarim
Ya zaten ilk onun elini tutdum ben. Baska erkeklere zaten bakmam. Ama evlilikden konusuyordu ben hep kaciyordum. Belkide bu sogutmusdur
evet ama ilgisizsin o zaman ondan bitmiştir erkek soğur böyle seylerden
Peki ne yapmam lazim?
uzak durmak gerekiyor
Öyle bir şey yok değer vermiyor diye hikaye ya aldatma vardır o işte karaktersilik vardır,
Ben diger kizlardan biraz farkliyim. Hislerimi kolay anlatamam. Onun icin benimle mutlu olmayacagini dusundu. Ve deger vermiyorsun diyerek ayrildi
boş ver önüne bak tatlım
Duygularım çok yoğunsa bir kaç güzel sözden sonra ben yelkenleri suya indiririm dkdkd
öyle sözlere bu kadar baside gidiyorsan tek yelkenleri de indirmezsin dostum sen bu gidişle
Ya duygularin bitdiyse?
@SooN1TürK seni ilgilendirmeyen suyu bulandırma yallah öteye
:D alındı kedimiz
Deniz manzaralı dublex bir daire alırsa şans veririm
Eski sevgilim yok olsaydı da barışmazdım adı üstünde eski yani mazi
Küs değilim. Kırgında değilim kızgında. Hissizim.
Evet tamda boyle birine yani sana ne yapsa barisirsin?
Küs değilim. Küslük yok barışığım. Duygum yok artık eski sevgilim ya duygum bitmiş
Eskimiş dönülmez akşamın ufku gibi
Yani ne yaparsa yapsin 1 sans daha vermezmisiniz?
1 milyar dolara bi şans veririm.
Tek çıkış yolu bu 1 milyar dolar.
Oh ohhh
Ayrılma şeklimize bağlı..
Deger vermedigini dusundugun icin ayrildiniz
Değerimi hissetmem lazım
Nasil hiss etdirirler?
Sen ne zaman ayrıldın kanki
1 hafta oldu
Ne kadarlık ilişkin di
6 ay
Surundur kanki