26 Yaşındaki erkekle 33 yaşında boşanmış 3 yaşında kızı olan bir kadının ilişkisi hakkında ne düşünürsünüz?

Kendisi henüz 32 yaşında 1 ay sonnra 33 yaşına giricek bende 1 ocakta 27 olucam daha önceki eşi aldatmış ortada kalmış öğretmen kendisi çocugunun velayeti kendisinde nafaka ve öğretmen maaşıyla geçinen birisi durumu orta nafaka almasa geçinmesi mümkün değil ama ikimizde İstanbul'da yaşıyoruz bende yazılımcıyım 5 yıldır bu sektörün içindeyim üç haneli bir maaşım var şimdi bana kadın size para için falan yanışıyor falan diceksinizde alakası yok ki öyle olsa bile pek bir şey demem bu konuda sonuçta kadının çocugu var 3 yaşında onuda düşünmek zorunda bu durumda oldu ki evlenirsek zaten nafakadan vazgeçmek zorunda olucak ailem çok karşı cıkıyor babam yok annem ablam ve abim bu durumdan çok rahatsız ayrıyetten arkadaş çevrem bana sürekli canım diyorlar siz ne düşünüyorsunuz bu konuda kendisiyle baya samimiyim ve hoş bir muhabbetimiz var aramızda bir şey yaşanmadı gerçi ben henüz bu yaşıma kadar hiçbir şey yaşamadım :D

26 Yaşındaki erkekle 33 yaşında boşanmış 3 yaşında kızı olan bir kadının ilişkisi hakkında ne düşünürsünüz?