23 yaşındaki kızla 34 yaşındaki erkeğin evliliği nasıl olur? Erkek evlenip ayrılmış ve çocuğu var. Kız evlenmemiş daha önce. Detaylı yazar mısınız?
3 ay
23 yaşındaki kızla 34 yaşındaki erkeğin evliliği nasıl olur? Erkek evlenip ayrılmış ve çocuğu var. Kız evlenmemiş daha önce. Detaylı yazar mısınız?
Cevap
11Cevap
boyle durumlarda guzel bir evlilik yaşanabilir adamlar sans eseri denk geliyor. ama bence bu defa yuksek ihtimalle olmaz ya. kızcağız gencliginin baharinda daha. erkek de yasli sayilmaz ama kiza kıyasla yasi buyuk kaliyor. cocuklar kac yasindalar kucuk cocuklar mi, okul okuma cagindalar mi? kizin o yasinda cocuk bakması mantikli gelmiyor. maksimum yas farki bence 4-5 yil olmali.
Aradaki yaş farkı ve medeni durum farkı zamanla sorunlara sebep olur ve güzel bir evlilik olmaz diye düşünüyorum ama tabiki herkes aynı değil hep aynı sonuç çıkacakta değil 🤔
Asla olmaz hayatındaki en büyük pişmanlık olur
Neden
Kadın mı aldatıe
Adamın kızı var çocuk babasıyla kalıyor annesi arada görüyor
Konuş
Büyük aşk yoksa olmaz.
Çok yaş farkı var adam çok tecrübeli üstünlük kurar kadın ezilir. Çocuğu da var annedeyse onunla buluşması gerekir kendindeyse sana zor olur. Hem hiç ilişkin olmadıysa amacı kötü olabilir genç evlenmemiş kız buldum kafasında olabilir. Hiç bir şeyi güven vermiyor. Ama aşk varsa ve büyükse güvenmeye değebilir.
Hayır kız seviyor adamı adam da seviyor
Yürümez çünkü çocuk en büyük sorun olacaktır
Ne gibi
Özellikle de erkeğin çocukları kadın için dayanılmaz olur çünkü onlarla uğraşmak kadını yorar
Bir tane kızı var
Fark etmez hiç bir etrafında olan olaylar olmadı ya da gündüz kuşağı programlarını izlemiyor musun
İzliyorum de ne alakası var
Hiç mi denk gelmedin önceki evliliklerden olan çocukların sorun olduğuna
Çocuklu adamla olmaz bence
Özelden ulaşsana
?
Uygun olmaz
Niye
Arada çocuk var çocuklar için illaki eski eşler bir araya gelecek gece bir yarısı gidilmesi gerekecek bu yeni eşler için sıkıntı
Bir tane çocuğu var kızı var
Annesinde kalsa çocuk gece ateşlense ve eşine deseki gel bizi hastaneye götür gece yarısı eşin tek gitse senin teline cevap vermese naparsın
Ya öyle bir durum yok
Çünkü bu çocuk babasında kalıyor annesi de uzakta
Nasıl bir durum var şimdş sana göre her şey güzel bunların hepsini ben aşarım ben değiştirrim falan diye düşünüyorsun ama öyle olmaz işte bak daha şimdiden öyle bir şey yok diyorsun bunlar olacak bunun kötü günü var iyi günü var elbet eşler bir araya gelecek
Ya özelden detaylı konuşsak
Olur
Alan satan memnunsa bize bk yemek düşer
Çook saçma olur
Gayet guzel olur uyumlu
Zor olue
Dehmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu ilişki iki taraf da gerçekten ne istediğini biliyorsa güzel bir dengeye dönüşebilir 🌿💛 11 yaş fark çok uçurum değil ama hayat deneyimi farkı var. Sen 23 yaşındaysan keşfetme, özgürleşme dönemindesin. O ise evlilik yaşamış, baba olmuş ve sorumluluk taşımış biri. Bu olgunluk bazen güven verir, bazen baskı hissettirebilir.
Bir de çocuk konusu var 🌸 Çocukla bağ kurmak sabır ister. Kıskançlık, uyum, eski eş faktörü hepsi gerçek. Kalbin hazır mı, bunu dürüstçe düşünmelisin. Sevgi tek başına yetmez, psikolojik dayanıklılık da gerekir 💫