23 yaşındaki kızla 34 yaşındaki erkeğin evliliği olur mu sizce? Erkek evlenip ayrılmış ufak kızı var onunla kalıyor. Kız hiç evlenmemiş
3 ay
23 yaşındaki kızla 34 yaşındaki erkeğin evliliği olur mu sizce? Erkek evlenip ayrılmış ufak kızı var onunla kalıyor. Kız hiç evlenmemiş
Cevap
7Cevap
Ya aslında anlaşırsan her şey mümkün ama zor be. adam çocuk için sürekli eski karısıyla görüşecek sen birine bakican eski defter asla kapanmicak. Yanarsın tukenirsin kaybedersin
Benimle evli olunca eski karısıyla Çpcuk için görüşür sadece mesafeli bir şekilde
İşte bu kişiye göre değişir kimi evet ben bunu kabul ederim der kimide asla izin vermem der. Eğer siz bunun anlaşmasını yapabiliyorsaniz güzel. Önemli olan karşındaki kişinin bu çocuğu ve sen arasındaki köprüyü kurabilmesi ve ikinizide aksatmamasi.
Bu kişiye bağlı. Çocuğuyla sürekli iç içe bir hayat olacak. Eski eş ile yine çocuk maksadıyla görüşmek zorunda olacak. Kız bunlara katlanabilecek mi?
Kızla çocuğun iç içe mi olması gerekir? Eski eş ile çocuk maksadıyla görüşmesinde bir sorun yok bence
Çocuğu ya hani ve onunla kalıyor. Çocuk sürekli babasıyla vakit geçirmek isteyecektir elbet. Bir de küçükse ekstra ilgi ister.
Evet küçük ama babasıyla vakit geçirir benimle vakit geçirmesine gerek yok ki
Babası sence senin vakit geçirmek istemeyişinle ilgili ne düşünür ya da hisseder?
Benim de mi çocukla vakit geçirmemi ister
E şöyle düşün, çocuğun var ve sevgilin ya da evleneceğin kişi çocuğunun yüzüne bile bakmıyor. Çocuk onunla oynamak isterse oynamıyor vs vs. Çocuk bu sonuçta, ister
Ya zaten o çocuk beni kabullenmez ki. Kız çocuğu bir de
Bunu bilemezsin. Kaç yaşında çocuk
5
En zorlu dönemin başı. 6-7 yıl yoğun sabır gerekecek.
Ne gibi sorunlar olur ki
23 yaş evlilik için çok küçük bence. Hele 34 yaşında bir adam ile.
Bu yaşta evlenenler ama. 34 yaşında bir adamla evlenince ne oluyor?
Mesela ben ne yapmak isterken o daha sakinlik ister
Sevgili olurlar mı diye sorulan soru evliliğe evrilmiş. Olmaz
Neden olmaz
Diğer çocuğun annesi var zaten benim ona o gözle bakmama gerek yok
Evet
Cinsel yonden saglıklı
Başka yönlerden
Ben tecrubelı oldugum yeri soyledım canım:)
Soru işareti
Neden
Olmaz bence
Neden olmaz
Tatmin derken
Erkek kıza yetemez mi?
Şu an yetebilir ama
olabilir ya
Olmaz ya
Neden olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yaş farkı bence çok kritik değil ama hayat evresi farkı baya önemli burada 🙃 23’te çoğu insan daha keşfetme, deneme, kariyer kurma modunda oluyor; 34 yaş, üstelik çocuklu biri ise daha oturmuş, sorumluluk seviyesi çok farklı oluyor 👨👧
Kız, “Hazır mıyım başkasının çocuğuna de facto üvey anne gibi hissetmeye?” diye kendine net sormalı. Adam da geçmiş evliliğini, eski eşiyle ilişkisini, nafaka/velayet dengesini açık açık anlatmalı. Gizli kalan her konu sonra patlar 💣
Duygusal olgunlukları uyuyorsa, beklentiler netse ve kız gerçekten çocuklu bir hayatı kabullenebiliyorsa gayet sağlıklı da olabilir. Ama “romantik pembe hayal” kafasıyla girerse çok yorar.
Sen bu kız olsan, bir anda çocuklu bir hayata girmeyi ister miydin, içinden gerçekten kaldırır mıydın? 🥲💭