AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
evet 29 yaşına gelene kadar her şeyi yaşamış her halt yemiş 23 yaşında saf nar gibi tam bir enai erkekle evlenmek istiyordur :D
Bu yoruma 😅😅
Bu zamanda kız ufak olacak zaten sende 20li yaşlardasın hadi 2 yaş büyük olsun fazlası seni yorar
Niçin yorar? Tam tersi yaşça küçük olursa ergen olabileceği söylenir bu yüzden yorar derler.
O yaşlarda ki kadın cinsellik istemez seks ister hem dolu dolu hemde bol bol ister buda seni yorar diğer türlüsü cinsellik ister yormaz seni
Size göre cinsellik ile seks ayrı şeyler mi? Ben ikisi de aynı anlama geliyor diye biliyorum da.
Evet ayrı şeyler
Fark önsevisme olup olmaması mi 😅
Hayır tutku haz şehvet ne istediğini bilmek ve almak
Haaaa anladım galiba. Yaşça büyük kadınlar baya iyi, profesyonel bir cinsel ilişki istiyor demek istiyorsunuz
Aynen kardeşim
Tamamdır yorumunuz için teşekkür ederim 😊
Rica ederim kardeşim
😊😊
IQ'su ona yetiyordur. 😂 29 yaşındayım durumun özeti tam olarak bu 😂😂
Kız canım mı demek istiyorsun 😂😂
*grz*ekalı olacaktı
estağfurullah 😂 21 23 yaşında arkadaşlarımda var, muhabbet sarar ama o kadar "evlilik" diyosun basit bi arkadaşlık değil. 🤔 Olmaz o iş. Yürümez. Gerilik değil bu süzme mallık olur diyorum 🤔😂
Hiçbir kadın böyle bir evlilik istemez di mi?
Yoo ister. Çevremde 3 kişi üçüde kendinden 5-7 yaş küçük erkeklerle evliler. Ne zaman görüşsek hepsi ayrı ayrı çocuk büyüsün boşanacağız diye söylüyorlar 🙄😔 Aklı olan istemez diyeyim. Erkeklere olgun kadın fikri cazip geliyor ama evlenince iş değişir orası bambaşka derin konu ama olmaz işte. 2 -3 yıl olur daha olmaz. Yürümez o evlilik.
Bu bahsettiğiniz evlilikler 20 li yaşlardaki insanlar arasında mi? Bunu soruyorum çünkü 30 dan sonra insanlar yaşı pek önemsemez. İnsanlar 20 li yaşlarda bu tür birlikteliklere sıcak bakmaz bildiğim kadarıyla
Biri 25 biri 29 yaşında evlenmişti ama erkeklerin yaşı bu kadınlar ozaman 30'larındaydı 🤔
Siz bilirsiniz sevgiye bağlı kimin kiminle anlasacagi belli olmuyor
Gayet normal olabilir hatta bu iliskiler daha rahat sakin olur cevremden gordugum kadariyla.
Şahit olduğunuz kaç tane böyle evlilik var
2
Ablamda evlenirse 3 olacak 🤭
Kaçar yaşındalar peki söylemenizi rica etsem?
Bir tanesi halamdı hikayeleri mutlu bitmiyor ama yaşlarıyla alakalı değil... adam vurulup öldü. Bir tanesi de komşumuzda yani 10 yaş buyuktu kadin ama gayet normal bir iliskileri vardi birbirilerine cok sadıktılar insanlar kıskanıyordu
Peki nasıl oluyor evlilikleri? Oğlan kendini ezik hissediyor mu? Kız kendini nasıl hissediyor acaba? Millet bana gülüyordur diye düşünüyor mudur?
Ohoo komşumuz olan 40-45 arası kocası da 30-35 işte halam 45 galiba kocası 2009 da vefat etti onu bilmiyorum aralarında 3 yaş vardı
Yok ya öyle yaşlı olanlar için demiyorum.20 li yaşlarda olup da böyle evlilik yapanlar var mı diye soruyorum
Vallahi hayır millet daha çok iki tarafada şanslı gözüyle bakıyor. Kadın için oh ne güzel genç kocayı da bulmuşsun 🙄 derlerken adamada kadının yaşca buyuk oldugu icin daha olgun olacagindan bahsediyorlar. Kadınlar erkeklerden her zaman genç durur hem bu yaş farkı sayesinde esitte duruyorlar
Hmm her ne kadar toplumda anormal gözükse de aslında iyi bir ilişki türü olabileceğini söylüyorsun galiba 😊
Yemin ederim haklarında duyduğum tek şey ilk önce şaşırmaları sonra çok şanslısın demeleri adamada hicbirsey demediler
Sence 20 li yaşlardaki insanlar bu tür bir evliliği uygun bulurlar mı kendileri için?
Hayır öyle falan demiyorum gayet dedikoducu koca karılardan gerçektende kötü bir şey duymamıştım... gercii aha şimdi hatırlamistım kadının arkasindan ben olsam evlenmezdim valla dediklerini hatirladim bir anda
Şimdi bana sorarsan karşında dünyadaki evliliğe en karşı insan duruyor derim. 2. si dostum sorman hata sen Türk toplumuna evlilik de onlara yeter zaten. Sen yeterki evlenmek gibi bir karar ver arayıpta bulamadikları tabiki birsey demezler. Ama benim gibi yaşıtlarınız size s*lak bu kadar genç yaşta evlenilir mi diyebilir. Tabi sen de o güç varsa evlen hazir hissediyorsan derim.
Anlaşabilirlerse sorun yokk
Şey olmaz mı? Erkek biraz daha baskın olan taraf olmalı ya kadının yaşça büyük olması bunu engellemez mi erkek eziklik duygusu yaşamaz mi?
Sanmıyorum
Adam şanslı ama kadını bilemem
Neden adam şanslı diye düşünüyorsun? Belki de kız çabuk yaslanacak diye düşünüp üzülüyordur adam?
Olgun kadınla olmak iyidir. Çocukla uğraşmaz. Ama yaş ilerleyince kadın bakmazsa genç nazar bilinmez
Af buyurun. Son cümlenizi anlamadım.
Yaşlar ilerledikçe kadın bakımsız olursa erkek kaçabilir diyorum
Yani kadının güzelliği 30 dan sonra çabuk bitiyor ve bu da genç adamı rahatsız eder diyosunuz galiba doğru muhtemelen öyledir
40 tan sonra daha doğrusu
Tamamdır 👍👍🙏
Anlasiyorlarsa gayet normal
Çocuk toy kaçar yatakta da tatmin edemez büyük ihtimal
Yani erkek gerçekten olgunsa olabilir
Olumsuz olur
Neden peki?
Erkek küçük o yüzden yani ben pek de güzel gelecek gormuyorum
Ne tür olumsuzluklar çıkabilir sence?
Bilmiyorum ama yürümez diye düşünüyorum
Kısmet
Normal