Bir türk olarak türk kızlarından çok çektim en namussuzu edepsizi bana denk geldi hep o yüzden artık şansımı başka ırklardan kızla denemek istiyorum ama biliyorsunuz türkiyede araplar ve kürtler sevilmiyor pek
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Namusun ırkla alakalı olduğunu düşünmüyorum açıkçası Allah korkusu olan yapmaz zaten
Öyleyse türk kızlarının çoğunda allah korkusu yok kendi ırkımın kadınından soğumazdım yoksa başka ırklara yönelmezdim
Bilmiyorum türk değilim zaten ama umarım karşına istediğin gibi biri çıkar🙏🏻
Allah inancım zedeleniyor bu yüzden
Senin niye zedeleniyor herkes kendi imanından sorumlu
Bana denk gelmeleri canımı sıkıyor işte birde onlar müslümansa ben neyim diyorum
Seçimlerimizin sonuçlarını yaşarız bu sefer daha dikkatli olmalısın. Hem kimin hidayete ereceği kimin yoldan çıkacağı belli olmaz
Biliyorum çok dindar olup dinden çıkanlar da var dine allaha küfür edip sonradan islamı seçenler de var
Hangi kızla ilgilensem yollu çıkıyor bende mi suç var
İnsanları iyi analiz edemiyosun demekki
Ediyorum da çoğu zannettiğimden farklı çıkıyor hep
Yaşam tarzına ailesine bak
En son ki kızın ailesi muhafazakar ve sağcıydı kız ise üniversitede birsürü erkekle tanışmış yollunun teki
Turkiyede çoğu aile muhafazakar ama kızlar bozuk işte
Öylesi de var haklısın ne desem bilemedim şimdi dua et sende karşına ahlaklı biri çıksın
Ülkede kızının gerçek yüzünü öğrense katil olacak çok aile var
Ciddi ciddi kızım olsun istemiyorum üniversitede kızlar neler neler yapıyor aklın hayalin durur
Ne yazık ki öyle ama umudunu kaybetme bence nasıl ki senin gibiler varsa karşı cinsten de vardır öylesi
Az olduktan sonra emin ol bir önemi yok keşke eskisi gibi çoğu kız düzgün olsaydı...
Ben dahil çevrem temiz ama önyargılı olma hayatı zehir edersin kendine
Burada bu tarz çok soru sordum ve benim çevremde ki kızların hepsi temiz düzgün diye cevaplar aldım ee reelde niye onlardan hiç yok göremiyoruz peki?
Reelde öyle kız tanıyamadıktan sonra sanalda denk gelmeleri boş
Reelde yanlış kişilere baktığın için olabilir mi?
Dedimya doğru biri gibi görünen kişilere baktım çoğu yanlış çıktı doğru çıkanlar da fiziksel olarak yanıma yakışmayan tiplerdi
Bize de karakterlisi denk gelmiyo napalım yani oturup ağlayalım mı şimdi bide bebek gibi güzeliz de hee ama işte nasip olmayınca olmuyor
Bebek gibi güzeliz mi afedersin de ne kadar güzel bir içim su kız gördüysem zina yapmakda nirvana yapmışlar güzel olunca namuslu olmak eziklik olarak mı geliyor kızlara
Ben dışını beğenmediğimin içini merak etmem dürüstüm bu konuda ama karakter olmayınca da olmuyo
Benim de işte genelde tipini beğendiğim kızlar hep xkaşar cıktı o yüzden acaba sadece çirkin kızlar mı namuslu oluyor diye algı oluştu kafamda
Sen şu iran göçmeni kız misin yoksa?
Ne alaka şimdi beni sakın diğer ahlaksızlarla karıştırma bu yaşıma kadar namusum için yaşadım ben çok şükür temiz kaldım. Sen git seçimlerini sorgula bence!
Yoo kürdüm ben
Ailesi dindarsa kız da düzgün biridir diyorsun ama ailesi dindar olup kendi dindar olmayan ve namussuz kız da çok var? Zaten bana en son denk gelen kız da öyle biriydi
Sana denk gelmiş diye herkes öyle değil bu arada artık nasıl bi harem kurduysan hepsi aynı çıkmış ama zaten bu önyargıyla daha çok ahlaksız çıkar karşına reelde
Tamam işte kürt olduğunu biliyorum iran göçmenisin ve aşiretiniz var beni unuttun sanırım bu tarz sorularda sen hep denk geldin bana iranlı abla diye hitap ediyordum sana
Karıştırdın galiba ben olsam evet oyum derdim
Sevgilim olmadı harem falan da kurmadım iyi stalk yapan biriyim beğendiğim kızları araştırıyorum geneli yollu çıkıyor ben napıyım
Eee o zaman niye seni aldatmışlar gibi tepki veriyosun ki anlamadım sevgili olamadıklarına mı bu isyanın
İstediğim gibi biri çıkmıyor karşıma türk kızları namussuz
Anladık onu zaten o yüzden sende temiz kalıp temiz biri olması için dua ediceksin
Nereye kadar dua ediyim 23 yaşındayım bu yaşa kadar gelip zina etmeyen sevgili yapmayan kaç tane erkek varda allah benim gibisine denk getirmiyor sinirlerim bozuluyor artık dinden soğudum
Çarpılcaksın hee isyan etmeee. Bak benden 3 yaş küçüksün ama ben umudumu halen yitirmiş değilim eğer tipine güveniyosan sana ahlaklısı ya da ahlaksızı denk gelecek illaki ama dua et sende dinden soğumakla alakası ne. Belki de ben ilahiyat okuduğum için böyleyim ama sana tavsiyem sabırlı ol
Tiple ne alakası var ahlaksızı denk geldikten sonra ha yakışıklı olmuşum ha tipsiz olmuşum fark etmiyor
Seçeneklerin çoğalır onu kastediyorum neyse ben yemek yapıcam. Hakkında hayırlısı olsun aramaya devam et ve sabırlı ol tamam mı?
Seçeneklerin çoğalır derken ben aynı anda bir sürü kişiyi denemem öyle
İyi stalk yapıyormuşsun ya işte
Yapıyorum ama aynı anda bır sürü kızı araştırmıyorum tek tek gidiyorum genelde
Bilemiyorum artık oda senin bileceğin iş 🤷🏻♀️
Aynı anda çok kızla konuş hangisi en uygunsa onla ol mu diyorsun onu yapacak namussuzluk anca kızlarda olur zaten
Kafanda kurma sen dedin stalk yapıyorum ne anlamamı bekliyorsun acaba
Bana uygun olup olmadığını öğrenmek istiyorum çünkü o yüzden
Neyin?
Sanaldan iş olmaz diyodun oysaki
Olmaz zaten
Neyse hakkında hayırlısı olsun hayatında mutluluklar diliyorum umarım dilediğin gibi olur selametle🙏🏻
Olur sana akıl veririm ilişki konusunda ahahahah
Çıktım
Yeni mi açtın hesabı
bencede yabancı dene kürt olmasın degişik oluyorlar
Orta doğulu ile evlenmek mantıklı mı sence, git Avrupalı kızlar bul en çirkini bizden güzel
Güzeller evet ama bana ters onlar ben namuslu arıyorum arap ve kürt kızları gene müslüman olduğuna namuslusu illa ki vardır
Ne alakası var arapla kürdün namusla. Her Allah'a inanıyorum diyene inanacak misin en büyük kötülük onlardan çıkar
Allaha hristiyanlar da inanıyor ama hristiyan kızlar her gün seks yapıyor ben hem allaha inanan hem de islama inan kız arıyorum
Linç yemezsinde hayatını linçleyebilirsin :D
Yoo gayet dindar muhafazakar biriyim sorun olmaz
Umarım düşündüğün gibi olur muhafazakarlık ile alakalı bir durum değil eğer sen de onlar gibi bir kültürde değilsen olmuyor. İlerleyen zamanlarda olurda evlilik gibi bir hata yaparsan demek istediğimi kavga edip ayrılmak istediğin zaman anlarsın
Dindar olduğum için arap ve kürtlerin kültürü bana ters gelmez
Çoğu türk dindar olmadığı için zaten arap ve kürtlerle anlaşamıyor ben anlaşırım
Kültür sadece din değildir. Ama yine de sen bilirsin ben uyarayım da.
Onların kültürü dine göre şekilleniyor zaten sorun olmaz
Ok ben fikrimi söyledim fikirlerle düşüncen aynı kalacaksa soruya gerek cokta yokmuş o zaman mutluluklar dilerim. Bu yorumun cıktısını al bir yere koy hatırlarsın beni :D
madem meraklasin git arap ülkesine ıyy
Gitmem ülkemizde de arap çok var iyisi denk gelirse neden olmasın ben ırkçı değilim
sey bu arada 4 tane karın olabilir cunku arap karılar köle oldugu icin puhahah
Çok güzel arap kadınları var yaz bak gogıla iranlı kadın diye
Hayat senim hayatın, kim ne der diye düşünme.
Yanı doğru sen mesela kadıköy olsun okudugun üni olsun rahat ve relax takılıyorsun kim ne der diye düşünmeden alkol zina her şey var sende neyse ailene yazık sadece beni ilgilendirmez
Sitede ki sanal seks yaptığın şahıs birdaha bana bulaşmasın senin köpeğin olmuş tasmasını zincirini tak da millete bulaşmasın
Yağmur
Rus kız bul ve gerçekten sev hayatı yaşa knk
Onlar xkahpe oluyor kanka bana namuslu kız lazım
Namuslu arıyorsun knk da sen ne kadar namuslusun oda var?😂