Zengin bir arap şeyhinin kızıyla evlenip artık bu esaretten kurtulmak istiyorum. Ne de olsa babanızı seçemezsiniz ama kayınpederinizi seçebilirsiniz öyle değil mi 😏 ayrıca arap kızlarını da güzel buluyorum. Yaaa tek sıkıntı dubai taraflarında mı oturayım yoksa qatar mı?
Gardaş iyi hoş düşünüyorsun da ben kendi adıma konuşuyorum bugüne kadar anlaşabildiğim kız çıkmadi karşıma? yanı uzatmıcam Maddiyata önem vermeyen kız çıkmadı karşıma. Irk, Renk, Dini ne olursa olsun sevıldiğim, sevdiğim o Kadın ile evleneceğim bilemiyorum irki ne? ama Türk kızlarının %98'nin maddiyata önem verdiğini haberim yok diyeninde ne bileyim Mental yapisindan şüphe duyarim. Bunu herkes bilir. Kısacası Benim olan benimdir gerisi izleyici
kimse kimseye hikaye okumayacak Erkek dediğin Efendi, Sadık, Dürüst olacak deyip Zengin değilse fırsat bile vermediklerini zaten anamın karnında öğrendim, Ters Psikoloji bende sökmez, yıllarim yaşayarak içerisinde geçti ters Psikolojinin herkes rahat olsun. Benim hiç bir kız ile Sorunum yok adam kandırmaya çalışmasınlar, onlar kurnaz ise bende akıllı ve zekiyim Koyun ömrünü kurtlardan korkarak geçirir ama günün sonunda koyunu yiyen çobandır.
çıkacak ben bütün önlemimi aldım daha da alacağım. Ruhumu , ruhunu seveceğim o Kadıni, Hak eden o Kadıni birgün bulacam. Buna şüphem yok. Sevgi en yüce Duygudur Ruh unutmaz ölümsüzdür.
Vay arapça da biliyor shhshs Benim için dış güzellik, sonra iç güzellik sonra para. Paracı değilim ya o işin gırgırı. Beni sevsin yeter. Haa zenginse de eyvallah shhs
Evet yakışıklıyım. Avrupa erkeği gibi beyaz tenliyim ve yüzüm de iyi. Kibirli türk kızları esmer arap erkeği sever ama onlar benim gibi ponçik beyaz teni severler.
En İyi Cevaplar