Diğer Arap kızı olmak istiyorum ne yapmalıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Dubai Suddiler beni beklesin 🤩 Güncellemeler11 ay Arkadaşlar ben instagramda Suddi Dubai sayfalarında ava çıkıyorum olumlu dönüşler alırsam haber ederim size 😹😹 Arap kızı olmak istiyorum ne yapmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (36-45) 11 ay Yalnız dikkat et orada kadınların agzina sciyorlar, bu arada gerçek anlamda :)) 0 0 Yorumla
opilaktikoss Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 101% 11 ay Siyah örtülere saralım tamamdır jssj 0 6 Yorumla Soran 11 ay Oryantal dans edemiyorum ben 😞 Yorumla opilaktikoss 11 ay Kursa yazdırırız ssdss Yorumla Soran 11 ay Ayyy olurr 😻 Yorumla opilaktikoss 11 ay Bize de az harçlık atarsın artık Yorumla Soran 11 ay Velihat kaparsam 🥹 Yorumla opilaktikoss 11 ay O zaman diyorum zaten bir yat bir kat yeter shshs Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 11 ay Diğer konusunda 7,6b cevap paylaştı. Yağmur yagdiginda camdan bak 0 4 Yorumla Soran 11 ay Bu kadar kolay mıydı 😞 Yorumla Ksproff 11 ay Ama ayni zamanda seller akmasıda lazim o önemsiz birsey gibi gozukuypr ama tam arap kizi olamazssin Yorumla Soran 11 ay Beni kursa yazdıracaklarmış 👀 Yorumla Ksproff 11 ay Kurs iyidir Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 11 ay O nasıl olacak 0 6 Yorumla Soran 11 ay Arkadaşlar beni kursa yazdıracakmış oryantal öğrenicem gerisini anlamadım 😞 Yorumla SülfürükAsit 11 ay Oryantal öğrenince Arap kızı mı olunuyormuş 😂😂 çok garip Yorumla Soran 11 ay Eğitim alırsam olur sanmıştım 😞 Yorumla SülfürükAsit 11 ay Güzel kandırmışlar seni Yorumla Soran 11 ay Kültürümüz yakın umudumu kesmeyeceğim Yorumla SülfürükAsit 11 ay Sadece umut etmekle olmaz ama sen bilirsin Yorumla
00Lavinya00 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 11 ay 😅😅 arapça konuş 0 1 Yorumla Soran 11 ay Bilmiyorum 🥺 Yorumla
YektaYamacBoran Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 11 ay Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı. Köle loading 0 1 Yorumla Soran 11 ay 🥺 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yalnız dikkat et orada kadınların agzina sciyorlar, bu arada gerçek anlamda :))
Siyah örtülere saralım tamamdır jssj
Oryantal dans edemiyorum ben 😞
Kursa yazdırırız ssdss
Ayyy olurr 😻
Bize de az harçlık atarsın artık
Velihat kaparsam 🥹
O zaman diyorum zaten bir yat bir kat yeter shshs
Yağmur yagdiginda camdan bak
Bu kadar kolay mıydı 😞
Ama ayni zamanda seller akmasıda lazim o önemsiz birsey gibi gozukuypr ama tam arap kizi olamazssin
Beni kursa yazdıracaklarmış 👀
Kurs iyidir
O nasıl olacak
Arkadaşlar beni kursa yazdıracakmış oryantal öğrenicem gerisini anlamadım 😞
Oryantal öğrenince Arap kızı mı olunuyormuş 😂😂 çok garip
Eğitim alırsam olur sanmıştım 😞
Güzel kandırmışlar seni
Kültürümüz yakın umudumu kesmeyeceğim
Sadece umut etmekle olmaz ama sen bilirsin
😅😅 arapça konuş
Bilmiyorum 🥺
Köle loading