2 defa görüstük ve flort ediyoruz neredeyse. Ama bu soru kafamı kurcalıyor. Siz olsanız ne yapardınız?
Not:Erkekler için pek fark etmez onun için kızlara soruyorum
Not:Erkekler için pek fark etmez onun için kızlara soruyorum
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Benim için insan insandır. Önemli olan iyi biri mi beni mutlu ediyor mu? Budur. Gerisi sadece ayrıntı. Sadece aileler için sorun olabiliyor bu durum. Ama açıkçası benim açımdan değil.
Evet ben de ilerde ciddileşirse ailem izin vermez karsı çıkar diye korkuyorum
Onları şu açıdan anlıyorum, ileride çocuk olursa ister istemez din durumu değişik olacak bundan dolayı bence biraz daha fazla takıyorlar. Ama sonuçta dinine de en sonunda karar verecek kişi o çocuk. Neye inanmak isterse ona inanır belli bir yaşa gelince. Bir de diyelim ki kendi dinimden birini buldum ama mutsuzum o zaman ne olacak? Böyle diyince de sanki diğerinin garantisi var mı diyorlar. Hiç bir şeyin garantisi yok. Ama insan yanlış bir karar verecekse de kendi yaşayıp görmek istiyor. Engellenmek hoş bir his değil.
Haklısın ben de ilk zamanlar cekingen duruyordum ama sonra ne olacak deneyeyim dedim. Cevap vermedim yazmadım baslarda ama sonra değiştirdi fikrimi. Uzun zamandan sonra ilk defa hoslandım birinden. anı yasamak istiyorum aklıma ilerisi gelince tedirgin oluyorum :(
Bağlanmaktan korkuyor insan haklısın… ama olsun hayat senin hayatın. Sen yaşa ve gör. İçinde kalmasın hiç bir şey. Sonra keşke demekten o histen iyidir.
Evet içimde kalırsa hep pişmanlık yasarım dogru söylüyorsun. Sorularını da, sordum tatlım. Evet iyi biri ve beni mutlu ediyor :) bunlar Turk ve Müslüman olmasından daha önemli seyler.
Ne sorusunu sordun o kısmı anlayamadım? Gerçi daha çok yeniymiş ilişki. İyi biri olduğuna karar vermek için de bence biraz daha zaman ver hem kendine hem de ona. İlk izlenimlerin iyi olabilir ama işte insanlar belli olmuyor tam emin olma yani. Zaman geçtikçe net emin olursun bence.
Iyi biri mi ve beni mutlu ediyor mu sorularını sordum. İkisine de cevabım evet oldu. Haklısın 2 kere görüstük ama daha önce de 2 aya yakın konustuk. Su an ülkesine gitti kısa süreliğine ama özlediğimi hissettim şimdiden :)
Olsun canim sen gene de hemen kaptırma bırak zamanla gör her şeyi. Her şey gönlünce olsun inşallah.
Tesekkur ederim tatlım tavsiyelerin için💞
Bu Arada sen böyle bir durum yasamıs mıydın eskiden?
Ya benim de hoşlandıklarım olmuştu bir kaç kişi bu şekilde. Ama ilişki olacak kadar ileri gitmemişti. Ama gitsin isterdim açıkçası. Benim de ailem muhtemelen bir şeyler derdi ileriye gitseydi ama sevdin mi kalbine söz geçiremiyorsun.
Anladım tatlım. Yabancı mıydı seninki de? Benim ilk yabancı flortüm acıkcası. Biraz farklı ama hosuma gidiyor bu farklılıklar :)
Yabancı değildi ama Türkiye’de yaşayan Farklı din sahibi biriydi. Elbette ama kültürel farklılığı olan biriyle de sevgili olmak isterdim 🤣 insana çok şey katıyor bence Farklı bakış açıları ve yaşam görmek.
Aslında ben pek istemezdim farkında olmadan oldu :) flort etme alıskanlıkları Biraz farklı yabancıların ama daha samimi :) bir de özgüveni yuksek bu hosuma gitti
Hiç sorun olmaz sevgi saygı olursa kafalar uyuşuyorsa
Flört olur tabii ama ciddi düşünüyorsan sıkıntı, net..
Din dil ırk ın ne önemi var? İster ateist olsunn ister Müslüman kimene? İki tarafta sevdiği sürece bir sorun olmaz
Evet ama insan düşünüyor ilerisini ister istemez
Bir de benimki Hristiyan ve turk de degil. Kultur farkı olacak dinin yanında
Uzak duuuuuur bu is olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar