Bende Türk vatandaşı biri olsun isterim fakat bizim Türk kızlarının zengin erkek araması düğün masraflarının 500.000 TL olması beni çıkmaza sokuyor. Evet kariyer yapmak isteyen üniversite mezunu memurluğa aday birisiyim fakat suriyeli kızlar en azından düğün yok ceyiz gerekli onu bile şart koşmuyorlar oda zamanla halledilir. Bu sebepten suriyeli biriyle tanışmak istiyorum sizce haklı değilmiyim.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evlen bıyıklı hamza gibi aynı traş bıçağı kullanırsiniz
Ne alaka içlerinde çok güzelleri var bembeyaz bazıları 😂 kıskanma bence
Annesi olmayan bir kızla evlenirsen masrafın düşer 😄
Çok masraflı olmaya başladi Türk biriyle evlenmek asla şu zamanda mantıklı değil
Yani kadınların genetiğinde bu var değiştiremezsin dünyayı koy önüne yine memnun olmazlar
Zaten bu gidişle dünyayı önüme koyup... Shkjffjk
Yine memnun yine memnun edemezsin kardeşim kadınları anlayın artık kadınların memnuniyet duygusu yoktur 😄😄
Valla yaa illa bişey isterler çocuk gibiler
Taş devrinde olsak mağaraya diğer erkekten fazla tavuk avlayıp fazla meyve topladın diye tebrik ediyordu kadınlar şimdi , tofaşla 2+1 evle sıradan bir meslekle asla memnun edemezsin kadınların istekleri zamana göre şekilleniyor. Herkes milyoner olsa kadınlar bu sefer milyarder arar 😂
Keşke çocuk gibi olsalar isteme konusunda adı saptanamayan başka birşeyler 😄
Hahahha valla insana benzer bi mahluk bulursam evlenirim yok vak vak konuşmaktan başka bir şey bilmiyosa hiçbir kız bekar kalırım daha iyi
Arapların altın isteklerini karşılayabileceğini mi sanıyorsun shsuhshshshsh onlar hiçbir şey istemeyecek sanıyor vay akıllım
Altın istekleri fazla değil max 100.000 tl ortlama 50.000 tl
Oda geri geliyor kıza mehir olarak takıyorlar eşinde kalıyor :D
He he kendini kandır tanımıyorsun tahmini konuşuyorsun bir tanış bakalım işin ahvali nasıl olacak güle güle mümkünse suriyede yaşayın
Yoo mehir kadına aittir ve bunu kesinlikle kabul etmez sor bakalım nolacak shsjsvhagag
Olsun ne olacak eşim yabancı birisimi isterse yesin parayı , Türk biriyle evlenip 500.000 tl vermekten iyidir
Suriyeli tanıdıklarım var gayette sakinler ayrıca arap biri alıcam demedim Suriyeliler içinde türkmen türkler var
Her neyse umarım her şey gönlünce olur
Yapacak birsey yok bizim Türk kızları abartmaya başladı dügün masrafları almış başını gitmiş , zengin degilsen bile zor biriyle sevgili oluyorsun. Ha maddi konuda hak veriyorum erkeğin parası olması lazim ama düğün masrafları saçma o yüzden Türk bir kızla evlenmek maalesef mantıklı değil , giren çıkan erkeklere oluyor şu zamanda
Bak kardeşim Suriyeliyle mi evleniyorsun Rus bi kız mı bulursun ya da başka bi milletten burası beni bağlamaz. Amaaaher olaysa Türk kızı Türk kızı diye kendi milletinin kızını aşağılar gibi konuştuğunuzda aşırı itici oluyorsunuz hayırdır size ya noluyoruz? Ayrıca iki üç tane aşırı uçlarda kızdan dolayı genelleme yapmanız abes. Benim ablam düğün yapmadı nikah tercih etti eniştemi zora sokmamak için kına yaptı tatlı bir organizasyon ayarladılar elbisesiyle beraber 10 bin lira tuttu düğün yapsaydı 500 bin tutacaktı borca gireceklerdi ablam tercih etmedi akıllıca dvrandı şahsen ben de zengin olsa bile istemem o parayla ya eşimle gezmek isterim ya da ev vs için kullanırım. Siziki üç kız ile genelleme yaptığınız içinde Suriyelisi de ötekisi de hak size kusura bak mümkünse kalbimizi kırıyorsunuz ya her şeyde Türk kızı Türk kızı yeter ama artık cidden! Biz de herhalde yabancı biri bulacağız bu gidişle ben de genelleme yapayım o zaman bu tavrınızla değer bilmediğiniz için.
İstisnalar kaideyi bozmaz hemcinslerinin coğuna bak bu duruma getiren kendi hemcinslerin aşağılama yok
Yabancı erkeğin artısı ne? barim benim haklı sebebim var sebep sunuyorum. Avrupalı erkekleri kast ediyorsan cok fazla flörte aldatmaya alıskınlar avrupalı birini bu yüzden tercih etmem
Yabancı erkek dedim avrupalı demedim bir iki yabancı erkekle konuştuğum oldu gayet saygılılar değer biliyorlar "Türk erkeği" gibi konuyu absürt yerlere çekip aşağılamıyorlar mesela.
Benim demek istediğim şu istediğin milletten evlenebilirsin kimse sana karışmıyor ama burada Türk kızına laf etmene göz yumamam ben de genelleme yapmak durumunda kalıyorum ve hiç hoş şeyler olmuyor saçma bi tartışma çıkar yani
Asagılmayan bir sürü düzgün efendi Türk erkegi var yorumunuzu saçma buluyorum
Evet sen aşağıladın az önce ama ondan öyle yazdım onları tenzih ediyorum.. her neyse iyi akşamlar.
Ayrıca diyelim kadınsın mesleğin yok diye hiçbir erkeğin bırak evlenmeyi sevgili bile olmadığını düşün üniversiteden mezun oldun kpssye girdin en erkej 23-24 yasinda atandim diyelim dur bitmedi daha askerlik var 6 ay askerlik yaptın geldin 1-2 sene düğün masrafı biriktirdin yaş oldu 27 erkeklerin zorluklarını anla , ee geçen onca yıllar 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 bomboş yalnız geçen gencecik yılların?
Yahu bunun Türk kızıyla alakası ne her millette aynı çalışmayana kız veren millet mi var anasını satayım bu da bizim suçumuz Dİ Mİ?
Çıldırıcam yemin ederim
Ben adetler ve kızların bitmek bilmeyen zenginlik para hevesinin yüzünden geç yaşta partner bulmak zorunda degilim , kolay yol ne varsa onu tercih ederim
Araplarda evlilik geleneği yok bu yüzden kolay yol tercih ederim
Düğün gelenegi yanlis yazdim
Tamam tercih et bu dediğin her millette var ama unutma sırf zengin diye evlenen dört eş almasına göz yuman arap kadınları daha fazla bu arada Türk kızı en azından eşini diğer kadınlardan kıskanabiliyor para o kadar da umrunda değil ve zengin eş arayan kız her millette var batıda doğuda tam tersi rahat yaşayalım ama zengin olmak zorunda değil diyeni de var her millette
Var düğün cahilsin kanka kusura bakma sadece çalgılı olmuyor yemekli kuranlı oluyor
Her neyse Sikkim'e kadar yolun var
www.google.com/search
Ben yabancı kızların paraya öyle aşırı baktığını sanmiyorum , yabancı kızlarla sohbetim oldu gayette saygılı cömertler mesafe olmasa ciddi iliskiye baslıcak yani o derece , ama bizim Türk kızları ciddi derecede egolu ve zengin degilsen yaklasamiyorsun cogunluk böyle
Tamam inşallah yabancı bi kadınla evlenirsin içinde ukde kalmasın Amin. Duanın kabul olduğu vakte gelmiştir inşallah.
Türk erkeği olsan ciddiyim sende Türk kızı ile evlenmeyi asla düşünmezdin düğün masrafı artmış zengin degilsen kimse bırak evlenmeyi sevgili bile olmuyor , parayı bulana kadar yaşın geçiyor sende bu sisteme karşı çıkardın
Haksızsın demeye dilim el vermiyor haklısın demeye de dilim el vermiyor
Bende ülkemden gitsin istiyorum ama bireysel olarak evlenmek aklıma yattı, evlenirsem Türk geleneklerine adapte ederim onu
cehenneme kadar yolun var arapsever
Yapacak bir şey yok evlenecek Türk kızı yok
arapsın sen de
Evlenecek kız yok bu durumda sorun yok evlenip Türk geleneklerine adapte ederim onu
midemi bulandırıyorsunuz hepiniz sizi arapgillerin sizi.
Evlenecek sevgili olacak kız yok bu yüzden arap biriyle istisna olarak evlilik normal.
Eee yani arabım nolmuş ki değilim de noldu biyerine bişey mi kaçtı büzzük
defol lan tipsiz
İyi evlen Kezbanlardan iyidir
Yani ne diyeceğimi bilemedim bir yandan haklısın 😂
İyidir iyi dırdırı yok bol bol sevısırsiniz
Onlar da bırakıp kaçıyor okumus suriyeli al bari
Yoo kaçmıyorlar bizim burdaki suriyeliler sakin sorun yok coğunu tanıyorum
Hayırlısı
10 çocukla ortada kaldığında görürsün parayı pulu
10 çocuğu sen mi doğacaksın istemezse yapmaz prezervatif denen şey yoğğğ zaten
Evet suriyelilerde yok canım 😉
Ne 10 çocuğu cocuk yapacagimi kim söyledi? Ayrıca param olduğunda eşimle gezmek tozmak istiyorum en önemlisi bu
Yani bilmiyorum ama Türksen bi suriyeliliyle evlenme bence. Etnik yapımız bozuluyor Türklüğümüz bitiyor…
Canım prezervatifi kadınlar alıyordu da biz bugüne kadar boşuna mı kendimiz almışız? 🤧😒😉😉😉
Valla nedense amerikanların diğer tüm Avrupa ülkelerinin hatta tüm dünya ülkelerinde durum bu kimsenin ırkı bi yere gitmiyor binlerce yıldır nedense, kimse ben türküm de diyemez kanında Türk mü yazıyor nerden biliyon ataların kiminle düştü kalktı he?
Yapacak birsey yok evlenecek Türk kızı bulamıyorum düğün masrafları almış basini gitmiş
Kürt müsün kanka
@LeeCooper2002
Türkiyedeysen kürtsen de türksün bugüne kadar bunu ben mi söyledim, o zaman araplar da Türk hiç kimse aksini ispatlayamaz konu kapanmıştır.
Valla ben ne kürdü ne Surisini Türk olarak görmüyorum. Ama Türk Cumhuriyetinde yaşadıklarını da unutmasınlar
Hayır kanka değilim ama kürtlere de Türk deniyor o zaman araplar da Türk madem bu ülkedeler, yani o kadar kürt Türk evleniyor bu ülkede o zaman ülkede Türk kalmadı ohooo geç o işi
Zaten böyle diye diye oluyor hep sana katılmıyorum
Kimsenin şeyinde değil knk ne cumhuriyetinde yaşadığı isterse muz cumhuriyetinde yaşasın umrumda değil ırk mırk boş işler
Türk olmadığına eminim
Valla bi gün gidip bi başka ırka aşık ol bilmeden bakalım nolcak çok merak ediyorum ırkın nereye gidecek o zaman
Aşık olmakla ırk mı kayıyormuş?
He kayıyormuş çocuğun ırkı babadan geliyo ya hani yahudi değilsen
Ben eminim, senin de ırkçı olduğuna eminim
Hani onun için evlenip çocuk yapmak lazım yaaa
Türk milliyetçisiyim. İstediğini de
Hani evlenirsen çocuk yapacaksın yaaaa, olmazları değil olurları konuşalım olursa napıcan?
Büyük konuşmayayım ama evlenmem en fazla kürt olur ama o da Türk kültürüne sahip bi kürt olur
Kürt birisi ile kürt cocukların olacak hani Türk ırkina önem veriyordun 🤣
Kültür falan hikaye arapda kültüre alışır kültürle çocuğun Türk olamayacak boşuna yani bu uğraş gerçekler bunlar yoksa bende öyle atıp tutmasını çok iyi biliyorum
Deli gibi aşık olursam en fazla. Türk kültürüne sahip bir kürt olur. Ama buna da çok ihtimal vermiyorum.
Bak çocuğun kürt olacak diyorum sana? Nasıl olcak bu iş şimdi çözüm yokkk
Kardeş anlamanda mı sorun var? Neyi üstelemeye çalışıyorsun? Açık açık yazdım. Büyük konuşmayayım ama evlenmem zaten dedim. Evlenecek bile olsam da Türk kültürü ile yaşayan bir kürt olur en fazla dedim. Zaten Türk kültürüyle yaşadıktan sonra bunun bi sorunu olmaz. Bilmem bu sefer anlayabildin mi?
Bak şimdi benim ne dediğim önemli değil ben sana soruyorum çocuğun türk olamayacak ne düşünüyorsun yani bu konu hakkında? Kürt olacak ve onun çocukları da kürt olacak erkekse..
Senin gerçekten anlama problemin var. Konuyu kapatalım 100 defa yazdım hala aynısını soruyorsun
Bende suriyeli arap biriyle evlenip Türk kültürüne adapte edecem sorun yok
Yav ben kültürü onu bunu sormuyorum sen Türklüğünü bitirmiş olacaksın çocuklar kürt artık nerde kaldı Türklük anlamıyor musun yani kültüre uyum sağlayan kürt de kürttür Türk olmuyor
evlen
Sen evlen
@Ponce si@
Ulan niye sövüyorsun, normal evlen anlamında diyorum