evliler cevaplayın bakalım. ikisinin de iyi ve kötü yanları vardır ama genel olarak hangisi daha mutlu etti sizi?
evlilik
bekarlık
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
evliler cevaplayın bakalım. ikisinin de iyi ve kötü yanları vardır ama genel olarak hangisi daha mutlu etti sizi?
Merhaba, doğdumuzdan itibaren bekar kaldığımız için bekar olarak geçirdiğimiz süre daha fazla. Hiç evlenmemişler de var aramızda benim gibi. Ancak genel olarak çevremizde gözlemlediğimiz kadarıyla gerçekten gönülden bir şeyler hissettiğiniz (aşk anlamında yani bu his) ve her davranışı takdir ettiğiniz biriyle evlenince, sağlıklı bir iletişim de yakalayınca çok mutlu olabilirsiniz. Evlilik bu şekilde yapıldığı takdirde daha iyi olabiliyor. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
evlenmeyi düşünene saygım var ama mantıklı bulmuyorum bu davranışı. bunun bir çok sebebi var:
güvenebiliyor usunuz gerçekten?
o kişi için tanımadığınız insanlarla akraba olmak istiyor musunuz? akraba sayınız artacak. kim akrabalarını sever ki :(
sırf gösterişli olabilsin diye o kadar para harcayacak. bir kez evleniyoruz diye abartacaksınız. bir defa gördüğünüz insanlar eğlenebilsin diye kredi çekenler var. sahi neresi mantıklı?
gereksiz ve formalite sebebiyle saçma sapan adetler var. kız istenecek, nişanı, hediyeleri, organizasyonları vb. zaman kaybı.
her şey nihayete erdiğinde ise eşinizin kaprisi başlayacak. çocukların dertleri gelecek.
kısaca evlenmeyi kim icat etti ya:( tarihin toplu delirmesi
Bekarlık dedim ama sağlıklı mutlu anlayışlı karşılıklı olan sevgide mutlu olmamak gibi bir düşüncede yok hani sadece imza atınca hiç bir şey değişmiyor...
Cevap
32Cevap
Evlilik en güzel duygudur dünyada ki
Tabii ki bekarlık iyidir. Şu videoyu izleyen herkes zaten bunun böyle olduğuna itiraz bile edemez. Kız çok güzel ispatlamış 😂https://www.instagram.com/reel/Cwnc41aL2hw/?igshid=ODhhZWM5NmIwOQ==
Ikiside iyi ikiside kötü
Bekarlıkdan bıkmıṣ olana evlilik iyi
Evlilikden bıkmıṣ olana bekarlik iyi
Bekarlığı sevene evlilik kötü
Evliliği sevene bekarlık kötü
Insanına göre değiṣir
İkiside yerine gore ama evli olmak benim icin daha iyi hovarda degilim cunki
İnsan bekarken, bir parçası eksiktir yarım kalmıştır ama evlendiği vakit o parçası tamamlanır ve artık bir bütündür.
Bekarlık güzeldir ama bir zamana kadar.. Ve doğru kişiyi bulamazsan evlilikten daha iyidir. Doğru kişiyi bulduğunda ölüm sizi ayırana kadar :)
Evlilik bence. evli değilim ama değerini kıymetini bilene göre evlilik daha iyi. Bekârlık biraz zor oluyor
Doğru insan bulursan evlilik ama buradaki kızların % 99 u ile evlenmek dersen tabiki bekarlik
Görünen köye kılavuz istemez. İstiyorsa eğer o kişi ya kördür ya da maldır
Kısıtlanmayı sevmiyorum özgürlüğe alışan birisiyim ve hergünüm farklı geçiyor bir rutine sokmak istemiyorum hayatımı ben tercihimi bekarlıktan yana kullanacağım 😀
Hayır dediğim gibi bence kısıtlayıcı bi eylem şuanlık evlilik düşünmüyorum ama ileride illaki fikirlerim ve yaşantım değişecektir
Senin sorunu cevaplamak için evlenmem gerekiyor en kısa zamanda bunu yapacağım sorun cevapsız kalmasın diye 😀
Ne yapıyorsunuz ki farklı geçiyor ( sadece merak)
Ne konuda anlamadım sorunu
Her günüm farklı geçiyor demişsiniz ne yapıyorsunuz da farklı geçiyor
Ya yere bağlı depilsin işten çıkınca eve gitmek zorunda değilsin birisine hesap vermek zorunda değilsin böyle yaşamak daha rahat bence
Ben de önemli bir şey yapıyorsun sanmıştım boş
Bana katlanacak bir kadında yok ayrıca 😀
Nasip ya belli olmaz bu işler
Aynen öyle bakalım
Ne yapıyorsun ki sana katlanmasinlar 😀
Biraz dağınık ve sorumsuzum bide askerim genelde kadınlar askerlerle ilişki düşünmüyor meslekten dolayı 😀
Evet bu kadar basit 😀
Bence karşılıklı anlaştıktan ve sevdikten sonra evlilik daha iyi ve güzel olur.
Güzel evlilik>güzel bekarlık>kötü bekarlık>kötü evlilik diye sıralanır
Evli ve mutlu olan bekarların hepsinden daha mutludur ama evlilik çağındaysa tabii.
Bekarlar evlilik
Evliler bekarlık diyor
Bu hayat tam bir çelişki.
Evlilik
Kötü yanı, her b. ka izin alıyon
Bence ikisinin de olumlu ve olumsuz yanları var diye düşünüyorum.
Evlilerin çoğunun bekarlık daha iyi'ye bastığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam 😄
İkisinin de hem zorluğu hem kolaylığı vardır
İkisininde bir güzelliği var ama bekarlık daha güzel sanki.
Süresiz nafaka ödemediğim için rahatım, bekarlığın gözünü seveyim.
Bekarlik tabikide... evliligi napim izdirap vnm icin iyyy
Ahlaki acidan daha dogru gunahlari en aza indirme gayreti var
Sevdiğin insanla evlenirsen çok iyi olur evlilik daha iyi bence
Evlilik daha iyi diyorum
Bekara bekarlık, evliye evlilik
Ben bekarlık ve yalnızlıktan çok mutluyum
Bizim için en iyisini Allah bilir.
Bekarlık kadar güzeli yok evlenmeyin evliyim😂
bu soruya evliler, bekarlık
bekarlar, evlilik dicektir😂
Bekarlık piremsesliktir :D
İkisininde ayrı avantajları var