Bana göre bırakın evliliği sevgili olmayı bile tercih etmem. Ne gerek var abi bir sürü tantanaya, kıskançlık, ihanet. En güzeli hiç bir karşı cinse ilgi duymadan hayatına devam etmek
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Önceden evlilik daha iyi olabilir ama bu zamanda bekarlık daha iyi sosyal medya diye birşey var sonuçta birsürü kişiyle tanışabiliyorsun
Aynen öyle dostum. Bir sürü sosyal medya aplikasyonları çıktı. Hangi birini kontrol edicen. Zaten kontrol etmeye çalışsan paranoyaklıktan kafayı yicen. Etmesen ulan acaba adamın biri karıma yazılıyor mu diye sorgulayıcan
Ay valla haklısın. Benim babam abim amcalarım dedelerim hepsi eşlerini aldatıyor ne gerek var kendimizi üzmeye yalnız ölür gideriz
Ne diyosunnnnn.. soyadınızı söylede sizinkilerden birine kız vermeyelim 😂
Vallaha bak İnan. Hepsi bir de namustan ahlaktan söz ederler Allah belalarını versin
Karadenizli misiniz
Hayır maraş sivas
Böyle yazıp yazıp da iki gün sonra biriyle gidip yatmak yok ama
Evlilik vaadiyle kandırıp ya da sevmediğim seviyorum deyipte kimseyle yatmam. Yatacak olursamda paralı kadınlarla yatarım. Şimdi beni linçleme erkek olsaydın sende giderdin
Gitmezdim emin ol.. Ben bana edilen yatma isteklerini bile reddetmiş bir insanım dinime ters diye. Iste siz busunuz. Evliliği kötüleyip onunla bununla yatmayı hoş gören cehennemin odunlarisiniz. Allah ıslah etsin
Emin ol ben en masumuyum. En büyük günah duygularla oynamak. Hiç bir kadının gururuyla onurıyla şerefiyle oynamam. Bir erkek olarak sana şunu söyleyeyim sağda solda örnek gösterip alkışladığınız çok iyi çocuk yaaa çok efendi yaaaa diye sıfatlandırdığınız erkeklerin %80 i sizi yatağa atmak için rol yapıyo.
Herkes kendi yaptığından mes'ul.. O erkeklerden banane ya da sanane.. Hiçbir erkeğe kandiğim yok zaten benim, sen beni merak etme.. Zina büyük günahlardan bunun hicbir şekilde masumiyeti olamaz, kendinizi kandırmayı bırakın. Hem dünyada hem ahirette azabı çetin olur. Onun bunun duygusuyla oynamam ben çok iyi adamım ama zevk içinde Allah'in haram kıldığı zinayı yaparım, bildiğin komedi şu dediğin 😅Sen kimi kandırıyorsun, vicdan rahatlatmaya çalışmaktan başka bir şey değil bu dediğin. Kendinizce bir yol tutturmuşsunuz sonu şerre uzanan. Cok oku cok 😑
Dört dörtlük müslüman değilim o da benim eksiğim olsun. Bunu da sen sorgulayamazsın. Burada konumuz evlilik ve bekarlıl
Benim kimseden bir şey sorguladığim yok. Senin burada yaptığın şey "evlilik berbat bir şey bekar kal canin isterse zina yaparsın". Şimdi burada bunu okuyan gençlere bunu empoze ediyorsun, bildiğin. Yok benim o değil vs. cart curt lafları da etme şimdi.. Kendiniz ne halt ediyorsanız edin. Kirli düşüncelerinizle gençlerin beynini yıkamayın.
Genel konuşmadım. Bu benim kendi fikrim
Ok. Senin fikrin ama kendi fikrinin güzel olduğu düşüncesini yansıtmaya çalışmışsin yazında.. Her neyse selametle...
Abla sen iyi değilsin gerçekten bak 😀
Doğruları söyledim çünkü 😊
Yoo ondan değil eleştirilere açık biriyim. Ben seninle aslında çok güzel tartışırım (sert şekilde değil, efendice durumu izah edip iki yetişkin insan gibi konuşurum) fakat sorduğum soruya istinaden senin bana vermiş olduğun ilk cevap benim sorumu alıp başka yere çekmen oldu. Yani alakası olmayan ve benim özel hayatıma müdehalede bulunan bir cümle kullandın. Eğer ben o konuyu tartışmak isteseydim ona göre oraya soru yazıp herkesle o konuyu tartışmak isterdim. Sen iyi değilsin dediğim konu ise kendi kendine sorumun alakasını değiştirmen ve kendini o konuya adapte etmen. Kimse kimsenin müslümanlığını sorgulayamaz. Ben Allah ın bildiğini kuldan saklamam. Dört dörtlük müslğman değilim. Çok şükür din tacirliği yapıp, elimde kuran-ı kerim sallayarak, hırsızlık yolsuzluk yaparak müslümanım diyenlerden hiç değilim. Beni tanımadan şöylesin böylesin diyorsun, bazı şeyleri bilmiyorsun. Erkekler kadınlara göre daha isteklidir. Bu da yaratılışımızdan ötürü erkekler her zaman üremek ister. Kadınlar tek eşlidir ama erkekler tek eşli değildir. Ben tabiki kendi nefsime hakim olmaya çalışacağım yalnız durumların daha kötüye gideceğini anlarsam paralı kadınlara giderim demek istedim. Masum bir kızın hayatına girip onu kandırıp o insandan faydalanmaktansa paralı kadınla birlikte olurum demek istedim. Sorduğum sorunun çemberinden oldukça uzaklaştık, çember içine gelelim şimdi; bu devirde kız olsun erkek olsun sosyal medya çıktı güvensizlik başladı. Şahsen ben kız olarak dünyaya gelseydim yine bu devirde evlenmezdim. Çünkü herkes aldatıyor. Aldatma illa birleşme değil biriyle gizli saklı konuşmakta aldatmadır. Bu bakımdan ben işime gücüme bakıyorum, evde bir kedim var onunla vakit geçiriyorum. Bazen canım sıkılıyor kafama göre geziyorum. Benim anlatmak istediğim buydu.
bekar ve kadınlardan uzak yaşamak. tam bana göre.
Aynen öylee
Katılıyorum insan zor en iyisi tek başına yaşa öl git
Haberlerde hep aldatma var, kadın cinayetleri. Tamam katili savunmuyorum karın seni aldatıyorsa boşa git. Ne öldürüyorsun. Diğer bir mesele bana evli kadınlar bile yazılıyor. Geçmiş ilişkilerimde de güven kaybı yaşadım. O yğzden en güzeli böyle
Haklısın
Kime güvenip evleneceksin ki.
Bekarlık sultanlıktır yiğidim
Bekarlık çokseeel
Sen daha dur yaşın 22 daha çoook fikirlerin değişir 😁
Değişmez yaşım ilerlese de beynim hala benimle
Tamam kanka